--




Igår hade jag och Annis en pluggkväll, gick ganska åt helvete. Jag hjälpte henne effektivt med mdk-uppgiften men sen hade vi förmycket att prata om, så pluggandet glömdes bort. Det gjorde ingenting. Jag bestämde mig för att skolka idag istället, provet kan jag göra på Fredag.
Nu har jag hela dagen att göra vad jag vill. Eh? Jag ville gå till skolan. Jag vill inte sitta här och uggla. Trist som faen.
Jag känner mig lite som Will i "About a boy", hur han delar upp sina dagar i enheter (1 enhet=30min).
Idag har jag hunnit med:
- Dricka kaffe till en film, 3 eneheter.
- Ta ett bad, 2 enheter.
- Kolla på gamla serier på datorn, 4enheter.

Hur resten av dagen spenderas får man se. Ikväll ska vi hem till mormor och morfar och grilla. Min morfar fyller 68 år. Min mormor och morfar har det livet jag vill ha när jag blir så gammal, dom har vart gifta i 45 år, 2 barn, 5 barnbarn, mycket vänner, dom unnar sig resor tillsammans, dom har hus och sommarstuga på kusten.

Men, jag hamnar väll ensam på en ålderdomshem. Med skulder på banken på 1561615 kr för jag var absolut tvungen att åka på "dom där" semestrarna hela livet.

Påtal om ingenting, här är en annan rolig incident som har hänt mig:
Det var morgon, tror klockan hade slagit 08:24 och jag var påväg upp för trapporna till fotosalen. Jag ick nog och tänkte på ingenting, när jag kom till andra planen på huset kollade jag upp, där satt en tjej på en bänk och mötte min blick precis.
Från ingenstans säger jag: Hej hej
Direkt blir jag: vafan?! varför hälsade jag?!
Jag: eh alltså jag vet inte varför jag hälsa på dig!
Sen gick jag. När jag berättade det här för annis igår sa hon at hon tyckte jag var du. Tjejen kanske var mobbad och blev glad för att någon hälsade på henne.
Jag tänker snarare: Tänk om hon var populär som fan, sen kommer jag som ett mongo och hälsar på henne. Nu går hon säkert och tror att jag inte har några kompisar och att jag hälsar på allt och alla.
Det gör jag inte. Fan inte.
Förutom när jag är full.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback