bästa youtube-klippen



Jag och sanna skratta så vi grät igår när vi såg de här:

http://www.youtube.com/watch?v=I482t6JhL4g&eurl=http://www.1000apor.se/youtube-skonaste?page=1



http://www.youtube.com/watch?v=FH0ja5mb-Mc&eurl=http://www.1000apor.se/youtube-skonaste?page=2

på jobbet idag



Rosi: Jaha josefine, berätta varför du har bandage
jag: öhh...
Tomas: Jo berätta nu
Jag: jag ramlade i helgen..
Rosi: jahaa, vart då?
Jag: På krogen, ramlade från en scen...
Rosi: Vad gjorde du där då?
Jag: Dansade....

God only knows what I'd be without you







Det är fredag och jag älskar det.
Fredag: myskväll hos widin
lördag:fest, middag hos cissi sen utgång

besatthet





När jag väl fastnar för en serie blir jag nästan som besatt. Det började med ett sug för några veckor sen att se oz, en serie som gick för många, många år sen och som jag inte följde särskilt nogrant men jag minns att den var bra. Så jag laddade hem första säsongen av oz, för att se om det var lika bra som jag mindes det.
Det var bättre och nu har jag sett 5 säsongen av det, ska börja se den sista. Som vanligt när det kommer till den sista säsongen av någon serie börjar jag dra ut på det hela, ser ett avsnitt om dagen iställer för flera på raken som jag har gjort förut. För att det inte ska ta slut.

Under dessa säsonger har jag fått en favorit av de alla, tror man fastnar mest för det är en riktigt "bad boy" men helvetejävlar, vad han är sexig i serien.


ooooch idag




blir jag 19 år.



just ja





Nästa tisdag är det tatueringsdags, med ett motiv som jag absolut inte kommer ångra. (mina hjärtan <3)
Och imorgon fyller jag år.

bilder från helgen











bättre nu




Jag var nyss inne och läste på Micklans bilddagbok, dom åker till thailand imorgon och bara av att läsa det började det pirra i min mage. Jag fick en klump och började bli nervös tills vi ska åka, trots att det är en månad bort. Vill inte ens tänka magkänslan jag kommer ha dagarna innan vi ska åka.

Min hand ja. Jag har lite prolem med minnet under kvällen, men ena stunden stod jag uppe på scenen på lotus, andra låg jag nedanförscenen. Så antagligen trillade jag ner och tog emot mig med min vänstra hand. Först gjorde det inte så ont men när vi var ute i rökrutan började det verkligen kännas, så vi la toapapper som bandage runt armen och lite senare på natten gick vi upp till akuten. Dom la en skena och bad mig komma tillbaka på morgonen om jag hade ont, det hade jag så vi blev sittande där från 9 på morgonen till halv 1 på dagen.

Ingenting är som tur är brutet utan ara rejält stukat. Jag kommer gå med bandage i 1 och en halv vecka ungefär, sen får jag ta bort skiten.

Såhär går det när är lite FÖR taggad till att festa.

If I Were A Boy




You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted

Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed

But you're just a boy

vilket dygn




Jag vet att jag skrev att jag skulle gå ut hårt men det blev lite VÄL hårt. Nu sitter jag här, med bandage runt vänstra handen och har vart på akuten 2 gången under 8 timmar. Vi var där inatt,sen åkte vi tillbaka dit vid 9 idag och satt där till halv 1.

Stora minnesluckor och en rejält stukad handled.

(det här inlägget har tagit 5 min att skriva för jag skriver med en hand)

Återkommer.



it's lördag, i'm inlove






Efter ungefär ett dygns vila är jag pigg och klar i huvet igen. Igår mådde jag inga vidare, hade feber så sov bort nästan hela kvällen.
Ett bakslag igår betyder fullt ÖS idag. Jag ska sattsa på att bli så full att jag inte minns min kväll, då är det en ordentlig fylla. Supa bort alla tankar, bara köra fullt ut.

Det är PRECIS vad jag tänker göra ikväll.




Såhär full ska jag bli.

Adele - Hometown Glory (Axwell Original Mix)




Jävla skit. Bara för jag lämnade in min skattesedel försent (EN jävla dag) förlorar jag flera tusen på skatt, som jag egentligen skulle ha fått behålla. Jag behövde verkligen dom jävla pengarna, nu, inte om ett år när man får tillbaka skatten.
Egentligen hatar jag att prata pengar, jag hatar att skriva om pengar och att sura över pengar, men nu blev jag sur. Just för jag är så beroende av det.
Mamma är inte hemma så hon ka nhjälpa mig heller. Fan.

Iallafall! Det är fredag och det är underbart. Sanna frågade när hon kom till jobbet om vi skulle köra en spontan festkväll. Själfallet vill jag det, men min kropp känns inte hundra. Tror fber är på ingång. Imorgon bjuder Elin och Micklan på fest så frågan är om jag ska vila kroppen idag eller köra helgen fullt ut. Det lutar mot alternativ 2.

Just nu peppar jag med
fredagsmusik.

Ryan Adams - Come Pick Me Up




Ibland när man hör av låt för första gången kan man känna direkt: Den HÄR kommer jag älska.
Så känns det med den
här låten.


i wish you'd make up my bed
so i could make up my mind
try it for sleeping instead
maybe you'll rest sometime
i wish i could

UNTIL WE MEET AGAIN




Om vi svenskar bryter
så här mycket när vi pratar engelska kommer jag aldrig mer tala ett ord av engelska. Det låter förjävligt när dom pratar om australien, och skämtet "down under as they say"
Nu vet jag inte varför jag sitter och lyssnar på den här låten, den är inte särskilt bra men ändå ganska fin.

Ikväll står flyttning på schemat, ska assistera carro och köra grejorna. Imorgon är jag LEDIG.
Åh jag tänker sovmorgon, stor frukost, nya avsnitt av OZ,en lång, lång promenad och på kvällen ska jag hälsa på hos Cecilia. En riktig "Josefine-är-ledig" dag.

finn 5 fel








( Det finns inte ett rätt med den här bilden, det ser ut som jag är sveriges buskigaste ögonbryn och väldigt ihoptryckta ögon men på nått sätt är den söt. Grattis iallafall Janna!)


En underhållande kväll igår, det var fler än mig som hade tänkt snusk i sina presenter. Elin, Frida, Micklan och Sofia ade dragit ut värsta texten om knip-kulor, och janna fick snällt läsa upp allting som stod i pappret, hur man skulle göra övningarna, hur ofta och vad effekten blev. När alla ber henne"VISA DOM" rotar hon vidare i paketet och ingenting slår henne min när hon ser att hon inte får några kulor. Det var kul.

Eftersom jag skulle jobba idag drog jag hem direkt efter ming, de andra drog vidare till time.
Imorse var jag uppe med tuppen. Jobbar och slitit. Efter jobbet åkte jag, emma och sanna för att hälsa på cissi på munktell. Vi stannade och fikade, efterråt åkte jag och widin till mc donalds och nu sitter jag här. Väntar på att det ska bli morgondagen så man "får" jobba igen. Hatar att sitta här på sega kvällar.

Roligare än så var det inte just nu.
Tack å hej.

presenten till janna




Det var pennor man ska skriva med på kroppen, som man ska slicka av. I smak av choklad och hallon.

it's a bit of a waste



Jag var nere på stan idag för att inhandla en present till Janna, som ska firas kväll som sagt. Redan innan jag gick ner p åstan hade jag ett hum om vad jag skulle ha och vart jag kunde hitta det, så jag gick till affären på en gång. Nu skriver jag inte ut affär och produkt eftersom jag inte har gett presenten än så hon kan fortfarande läsa det här.
Iallafall. Det jag kan avslöja var att jag stod på den snuskiga avdelningen och kollade, lite dirty-grejer och sånt där. Är jag med flera kompisar så tycker jag inte att det är en dugg pinsamt att handla sånt som är lite halv snuskigt, men nu var jag helt själv och det jobbar bara killar i den här butiken.

Jag väljer min produkt (avslöjar i nästa inlägg) och går till kassan. Där står en ung kille. Hade jag vart med några kompisar hade jag kunnar sagt nått högt som influerade på att det var en present men nu när jag var själv fick jag snällt ge fram saken, och bara tänka vad han tänker. Jag hoppades till gud att min telefon kunde ringa så jag hade kunnat sagt: jo jag handlar PRESENT..
Jag hade inte med mig min väska utan bara plånboken och när jag har betalat kollar han på mina händer och säger´: "Eh, ja, jag antar att du vill ha en påse till det där"

Hans bild av mig: En liten snuskig tjej som inte dras för att gå öppet på stan och visa vad hon har köpt för kvällen.

Nu var det här en present men det får aldrig han veta.

såinåthelvetesvårt




VARFÖR tar jag det som ett så jävla stort steg att färga håret mörkt? Jag älskar förändringar. Och jag vet att jag kommer trivas i det. Ändå sitter jag "Neej men jag färgar det imorgon så har jag mitt ljusa ett tag till...."
Vill jag ha ljust till nästa sommar, färgar jag det ljust till nästa sommar. Nu har jag lyckats med det två gånger så jag vet att jag klarar en tredje.
INGA mer ursäkter.
Ett, två, tre, på det fjärde ska det ske, på det femte gäller det, IMORGON KVÄLL SMÄLLER DET.

grattis janna 20 år





jag kan inte skicka sms så grattar dig här, GRAAAAAAATTIS!



(du vet vilka samtal som kommer komma nu efter 20 års-dagen...)

Idag ska jag ner på stan och vara kreativ och hitta en bra present till henne. Ikväll firas hon på ming!

this is not what i do




Det
här är en äkta söndagslåt. Inte för att jag har ångest eller något utan för jag blir alltid lugn när jag lyssnar på den. Det behövs på söndagar, då jag är helt hyper annars.
Den här söndagen då.. ingen fylleångest, ingen bakfylla, inget "må dåligt och ligga i sängen hela dagen" - utan jag känner mig LEVANDE idag. Det hör till ovanligheten.

Vad ska man då göra när man känner sig levande på en söndag? Absolut ingenting, har jag bestämt. Städa rummet, hälsa på pappa och kolla film.
.Så är min söndag. Efter att ha sovit över 12 timmar inatt känner jag mig ändå lite seg så det passar.


Igår var vi på middag hemma hos Fors. Hon fyllde förra veckan och vi firade henne igår. Hon fick ett litet ihop-plock med saker hon kan ha med sig till thailand (gula badskor, rosa-solnrillor, fiskemössa med sverige tryck mm. )

Nu sitter jag och kollar på Magnus Betnér - Inget är heligt.
- väldigt bra sätt att fördriva tid på.

det låter bättre




Jag har alltid en idé om saker och ting. Jag kan läsa någon blogg där det står hur dom "kryper ner i badkaret och läser en bra bok"
- Självklart låter det underbart och jag har idéen om hur jag ligger där med en hårinpackning och läser min senast köpta bok.

.. Men sanningen är att jag tröttnar efter 10 min.







Min lapp på min t3:a på jobbet var tydligen väldigt uppskattad av personalen. Flera stycken har kommit fram skrattande: haha, ja jag läste på din t3a (som är den jag fyller i mina timmar på)
Saken är den att jag har fyllt i den helt galet sen vi började med raster så det är överstruket och kladdigt överallt.
- Så jag satte på en post-it lapp och skrev: Jag skrev fel på min t3:a och hittade inget tipex, därför ser den FÖRJÄVLIG ut.

sanna kommer förstå




"Jo-JO jag sa att det var en ära, en ära var det!"

"Det, det här är som discojet, var vänlig sitt ner spänn fast er!"

"Och så går vi framåt och nu byter vi håll till bakåt"
 
"......... STOOOL"






Hård arbetsdag..

magnus betnér




Imorgon ska jag och Gabi på Magnus Betnér. Min förväntningar är SKYHÖGA och jag vet att jag kommer ha honom som sexobjekt för resten av livet. (Efter Jude law, Christian Bale,Ewan Mcgregor och Luke Perry)

Oasis - Dont Go Away





Om man har nått den bästa tänkbara träning när är svimfärdig efterråt så har jag nått max idag. Jag och sanna var ute och joggade i odlaren idag och efterråt fick jag värsta svimkänslan. Var ioförsig är jag stod och rökte så kanske hade med det att göra (intalar jag mig, självklart var det för jag är sjukt otränad)
Nu äter jag en liten eftermiddags macka med blickar från en "söt"hund brevid. Just nu ger hon mig blickar som om jag precis hade dragit henne släpande efter min bil i koppel. Plus att jag misstänker att hon har badat i något kärr hos min mormor och morfar för hon luktar förjävligt.

Har iallafall varit lite aktiv idag. Jobbat OCH sprungit. Keep it going like this och thailand kommer vara nära snart.

Appråpå förra inlägget, jag blir nästan misstänksam att mina kompisar INTE tyckte jag var snygg i håret förra hösten, bland annat "mörkt men INTE svart" och "mörkbrun, inte svart!"
Jag klassades säkert som en sån man inte ville träffa i en mörk gränd.

Jag tror iallafall att det blir mörkbrun, snart! Jag blir galen på min utväxt nu.



SMIT INTE NU




Så, som varje gång den här årstiden. Ljust eller mörkthår? Vill ha råd.

The Beatles - Blackbird




Ännu en gång blev jag väckt av att min mobil ringer. Jag kan knappt prata när jag är nyvaken så det blir mest massa stammningar och sludder. Iallafall, efter att ha blivit väckt vid kvart i nio kunde jag inte somna om så jag gick upp ochtänkte att det var det allra bästa, då kan jag somna tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon.

Igår låg jag bara inne på mitt rum och såg film hela kvällen, förutom en promead med widin. Jag såg lite rederiet avsnitt (är på säsong 4 nu) och filmer "I am Sam". Den satt jag och grina till, jag blir alltid rörd när det är fina filmer.  Idag ska jag inte göra någonting speciellt, njuta av ledigheten (som jag gör nästan varje dag)

roxanne - the police




Vi har skaffat oss en ny sysselsättning, jag och mina vänner. Aktivitetn gjorde vi igår. Man behöver en bil, 4 idioter och en bra röst. Det vi gör är att man kör runt, vevar ner rutorna och såfort man ser en person på trottoaren så hittar man på ett namn och skriker "TJENA LINUS" tex.- Jag vet inte varför vi tycker det här är så kul men vi skrattade hysteriskt när jag, sanna, emma och cissi gjorde det igår. Man måste också tänka på synen, jag körde, sanna satt fram, vi hade satt på oss luvor och cissi och emma satt och gapa i baksätet.
Riktigt kul är det, för folk ser såklart så jävla förvånade ut.

Annars gjorde vi inte så mycket mer igår, kollade stjärnor på is och spelade Alias. Idag ska jag fira min kusin sen ut och springa. Lugna gatan alltså.

if you dont mind




Jag trodde jag hade ställt klockann fel igår när jag vaknade "imorse". 12 visade klockan, och det kändes inte som jag hade sovit 12 timmar i sträck. Men min kropp ville tydligen vila ut och nu känner jag mig segare än någonsin.
Igår var vi hemms hos Widin, vi åt världens godaste pizza och såg idol. Var hemma redan vid halv 12 och då somna jag nästan direkt framför tv:n.

Idag planerar jag att gå ut och springa om det inte börjar regna och ikväll ska vi ha wii-kväll hos widin, tror jag. Just nu lyssnar jag på min
blivande make och hand band, njuter av att det är lördag och att jag har flera dagar av ledighet framför mig.
Roligare än så var det inte just nu.

In the home of the brave and the weak





Något av det värsta man kan göra är att skita i att ta med matlåda. Det gjorde jag idag, eftersom jag inte orkade laga till maten igår och under hela dagen har jag livnärt mig på varmchoklad och cigg. Den varmachokladen mättar lite men jag är helt död i huvudet. Tar 3 sek för mig att reagera på saker, vanliga saker om att telefonen ringer. Ett ganska läskigt läge, känns nästan som att man är småpåverkad
Ja att vara nykter i helgen hjälps ju inte av att hela jobbet har pratat om alkohol idag, ivan skulle dricka ETT (!!) glas vin i badet och Sofie skämtade om shotts.

Nej istället vankas det pizza och film ikväll hos sanna. Nu ska jag dra in på ALLA mina kostnader, så vi kommer iväg någongång.

Lite
fredagspepp! (Som Sanna beskrev det, GAPMUSIK)

why'd you have to break all my heart?
Couldn't you have saved a little bit of it?

bloc party




We were hoping for some romance
All we found was more despair
We must talk about our problems
We are in a state of flux

rockstar




Vi bildade ett band igår, det var jag på gitarr, cissi på trummor och sanna sjöng. Eller vi bytte av lite, för gabi var med ett tag och spelade också. Vi spelade wiee och fyfan vad kul det var. Hädanefter kommer jag fråga widin varje kväll om jag får komma över och spela.

På dagen igår gjorde jag och widin lite "viktiga" ärenden. Jag skulle ha öppnat ett sparkonro men när jag kommer dit får jag veta att jag redan har ett. Nu är det aktiverat iallafall och här ska det sparas för fullt.
Jag och sanna kollade även ryggsäckar och fyfan vad dyrt det är. Aldrig i livet att jag tänker lägga ut 1500 för en väska som jag ska använda EN gång.
 Och på kvällen var vi som sagt hos widin och spelade wii. När vi var klara åkte vi till Mc donalds, jag, sanna, emma och cissi. Efter Mc donalds åkte vi till cissi för att spela Alias. En väldigt trevlig Tisdag!

Idag har jag inga planer alls. Fick nyss en thailandsguide av pappa så ska lägga mig ner för att läsa den.



samtal igår



(När vi pratar om thailand)

Jag: Jag hoppas det går båtar ut till öarna.
Cissi: ... Ja det skulle  bli lite jobbigt om vi måste simma med ryggsäckarna på huvudet.

jamen sådärdåå




Nu är det bestämt, bokat och klart. Vi åker till thailand 7 dec och kommer hem 25 januari. Dvs, 49 dagar i paradiset. Igår gjorde vi upp en reseplan, saker vi måste fixa innan vi åker (visum mm.) och hur mycket vi ska spara ihop och vad vi ska förvänta oss av resan. Alltså att vi inte kommer bo på resort utan det blir till att leva i en ryggsäck med 3 klädesplagg från sverige och resten köper man där borta.

Så, nu när jag ska vara i värmen i 2 månader vill jag inte se ut som en strandsköldpadda, utan idag satte det "nya" livet igång (åter igen..) Det innehåller bland annat att jag ska springa varje dag. Jag var ute och sprang i Odlaren idag , underbart och det gick riktigt bra. Så planen är att springa 2,5 km varje dag efter jobbet. Idag åkte jag direkt och det tänker jag fortsätta med, kommer jag hem och sätter mig är risken att jag inte orkar ge mig av sen.

Ni anar inte (eller jo eftersom ni blir kvar i kalla sverige, hehe) hur mycket jag vill iväg nu. Jag har fått hyffsat med tider på balsta hittils så ekonomiskt kommer det NOG fixa sig.

Nog om resan, nu kör jag på det nya livet fullt ut!

You can look at yourself sleep the clock around










"There's a lot to be done while your head is still young"
If you put down your pen, leave your worries behind

Then the moment will come, and the memory will shine

slave for money then you die





Helgen har varit kanon. Fredagen = Fest. Väldigt rolig fest också. förfesten var grymt rolig. Först startade vi hos Gabi vid 7, jag, gabi, emma och sanna. Vid 9 gick vi till Carro och Micke. Fär var det skitkul. Vi träffade på Gabis lillebror som var på fest i samma hus så vi storma dom ett tag. Vid 12 tog vi en promenad till stan och gick ut på statt. Min kväll fick tyvärr ett tidigt slut och avslutningen var inte den bästa. Ska inte skriva ut några äckliga detaljer här, hehe.

Igår kändes det som söndag eftersom jag var bakis. Jag sov på mitt överkast på golvet på natten så jag hade skit ont i ryggen hela dagen. På kvällen köpte vi hem mat till gabi, kollade på amigo och stjärnor på is. Väldigt mysig kväll som slutade vid halv 1.

Idag ska vi prata thailand. Oh fyfan vad vi ska prata thailand. Vi har bokat nu. Eller preminärbokat. 7 dec till 25 januari. Fyfan. Fyfan säger jag. Jag ska ALDRIG klaga på mitt jobb, jag ska bara tänka: thailand, thailand, THAILAND!

i poolen doftar världen klor






Var det du som höll för hårt?
eller är det jag som är för svag?
Var det du som blev för våt?
eller är det jag som är så hal?



--




vad skönt det skulle vara om det vara sa sviisch så är man påklädd och färdig sminkad och allt. Nej men istället ska man vela kläder i 1timme, sminka om sig 3 gånger och aldrig få till håret.

Jag skulle ha bott hos min syster och hennes pojkvän inatt. Dom skulle på kryssning och jag skulle passa katterna. Nu ringde hon och sa att hon inte hade fått komma på båten, men markus kom på. Anlendning: hon är inte 21. Dom har alltså inte kollat det innan.
Ha-ha-ha, jag skrattar fortfarande. hur man vara SÅ klantig?! Ha-ha-ha.

DÅ KÖR VI PÅ FEST IKVÄLL DÅÅ






She takes just like a woman, yes, she does
She makes love just like a woman, yes, she does
And she aches just like a woman
But she breaks just like a little girl.

jävla ahren




Här satt jag, HELT övertygat om att "det skulle bli en lugn helg med popcorn och cola"
Men så kommer ett sms från Caroline ahrentorp, kl 14:55:
"Massutskick! Fest hos mig och micke ikväll och utgång på statt! Behöver veta vilka som ärpå! :)"

Tror ni jag och mina vänner Sanna och Gabi (som också skulle vara nyktra) kan stå emot?


dom där mornarna




Ni vet just "dom där mornarna" Man snoozar sisådär 123156 gånger man vill aldrig gå upp. När man har lyckats gjort sin frukost så spiller man ut kaffet över just dom där byxorna man hade tänkt att ha och ett helt flingpaket PANG rakt ner i golvet. Man tänker "Ska inte låta det här förstöra mitt humör och min dag" så man fortsätter med ett litet snett, bittert leende. Och såklart blir håret aldrig bra, bara platt och sådär livlöst man ser hos sönderblonderade fjortisar. När man ska ta på sig kläderna ser man att "den där jävla tvättmaskinen" har gjort små små hål som knappt syns men tillräckligt för att man ska tänka att man aldrig mer ska låta sin mor tvätta ens kläder.
Väl ute i bilen/cykeln kärvar låset så man måste gå in IGEN och hämta olja för det är ju så jävla kallt att det har frusit. Efter att man har haft i olja för 10:oende gånger måste man gå in med det igen, för att ÄNNU en gång gå ut, och då kan man lämna gården.

vid såna dagar lyssnar jag alltid på den
HÄR i bilen, sjunger med och känner genast blir allting lite bättre.

roligt från jobbet




(Jag, Sanna och Ivan kör en ordlek på tavlan i korridoren)


Sanna: --ch--ho-n--s..
Ivan: Vaafan? Är det svenskt?
Sanna: JA, POCHAHONTAS! Men hur fan har du stavat?!
Jag: Ja, PoCHahontas?
Ivan: Stavas inte det med bara c?
Sanna: Ha-haha- vafan har du skrivit poCHahontas! haha.
Jag: Jag kanske har dyselexi!

(Vid matbordet i personalrummet)
Peter till Ivan: Vet du vad det är för skillnad på en pizza och en hora?
(Jag sitter brevid och äter mammas goda gryta med svamp)
P: På pizzan kan man välja bort svampen.
Jag reser mig för att kasta resten av maten..
Ivan: Tappade du matlusten?

Rejected love





i två dagar har jag och Sanna jobbat tillsammans på balsta. Eller, tillsammans och tillsammans, vi har varsin brukare men vi jobbar på samma tider. Vilket kan göra oss till "dåliga" vikarier ibland eftersom vi kan tima våra raster så vi har de samtidigt. "Jaha här finns det tillfälle för rökpaus, då kan du sätta musik då.." plus att vi ser lite ut som helan och halan, går alltid ett steg brevid varandra och sitter alltid tillsammans ute i korridoren.
Jävligt kul är det att få arbeta med henne iallafall.

vi ska snart boka biljetter till thailand! Det känns, jätte, jätte, JÄTTEkul. Annars ker det inte så mycket i mitt liv.. Jobbar, kommer hem, sover.
Jag hatar egentligen det här inrutade livet men nu när man jobbar mot ett mål känns det mer än okej.

jag tror jag är kär





http://www.youtube.com/watch?v=oeImDFF6H3I&feature=related