rederiet nostalgi




Har spenderat de två senaste kvällarna med att nöta igenom rederietavsnitt. MY GOD vad bra det är! Kk är med barn med raspen, hon vill behålla det men inte han, tony äter huvudvärkstabletter som jossi har förgiftat, reidar blir blåst av sin senaste pingla genom att låta henne bestämma över rederiet, jokern har blivit kär i irema som är ett fd fnask osv osv. Dett är under EN säsong så nog är det action i den serien!

Åkte till tuna park gånger 2 idag, hade som vanligt bestämt innan att det skulle bli vardagskläder inköpta och vad kommer jag därifrån med.. en ny klänning, ett nattlinne med hello kitty på, ett par innetofflor och EN kofta.. haha ja, mer party klänningar behöver jag inte iallafall, min garderob består 90% av det.

Nu ska jag äta goda mackor och kolla på kungarna av tylösand, trots att jag skäms ihjäl för det mesta.

spontan utgång




älskar när kvällen tar en helomvändning. Eftersom jag jobbade natt i fredags sov jag halva dagen igår, sen var planerna middag hos mamma och en lugn kväll med cissi i soffan. Vid 6 tiden började sms:en komma: "suuugen på fest ikväll?" och självklart kunde jag inte stå emot.

Jag och cissi drog istället hem till annis och sen körde vi en utgång. Gårdagen var väldigt innehållsrik, annis blev nästan slagen av en kille på harrys, jag ringde 112 för första gången i mitt liv, vi såg ett slagsmål på corner.. ja massor men kul hade vi där imellan!

Nu ska jag strax åka och köra ett 17 timmars pass på jobbet, kommer vara skapligt död imorgon. Jag har aldrig tyckt att "rytm" i ett jobb schema har spelat någon roll men hur känner jag hur konstigt det blir av att blanda nätter, dagar och kvällar.

pöss pöss

gör gabis skull



Här har du mina nya skor!


club can't handle me




Det bästa med att jobba hela helgen är att man spenderar inte mycket pengar, tror jag har spenderat typ 100 under hela helgen, det är bra.

Nu står det lite fest och lite jobb inbokat den här veckan. Ska snåla med mina pengar nu så jag inte slösar det på skit. Skulle gå en "liten runda" med widin på stan idag, slutade med att jag kom x antal hundra kr fattigare därifrån.
Köpte mina första riktigt höga klackar, får se hur detta kommer gå. Jag vet att jag kan gå i klckar, problemet kommer när jag blir full och inte har riktig kontroll över min kropp haha.

Ska rapportera efter onsdagen!


det snurrar i min skalle




ÅÅh jag blir galen, det finns så mycket jag vill göra! kryssningar, thailand i januari, kanarieöarna i dec, australien.. men nehe, här sitter man med en lägenhet och jag känner mig låst. För varje sak jag spikar upp i min lägenhet får jag en liten panikkänsla, jag känner mig mer och mer låst fast jag inte borde göra det. kommer jag ta modet till mig kan man alltid hyra ut lägenheten. Trots att jag har kommit till att älska min pärla, speciellt nu i veckan när allt sitter uppe och mitt nya köksbord är här.

Den här helgen väntar jobb, jobb och lite mer jobb. Har laddat upp med 4 paket färdigmat från findus, har inte haft tid eller ork till att laga storkok den här veckan.
Fast jag har nog aldrig haft så varierande kost under en och samma helg, dne här helgen bjuder på pannkakor, fläskkaré med potatis, lövbiff med kroketter och spagetti och köttfärsås.

annars brukar det bli korvstroganoff på lördagen gånger 2 och köttgryta gånger 2 på söndagen.

wont tell anyone that your voice is my favorite sound




Ännu en helg förgången.. den här helgen firade vi widin som fyller år och det var väldigt trevligt. Jag var väldigt stolt över hennes present, bästa presenten vi har gjort på länge tror jag. Hon fick en scrapbook med massa minnen från de forna dagarna.

kvällen slutade med shottar samboca med jenny på harrys, mindre bra för mitt sinne. tror jag var full halva söndagen pga det.


anyhuuu, nu har jag fått mitt nya köksbord, looove it.



annis, jag och en väldigt blek cissi, här skulle jag nog fundera  på att göra en kissie retuchering så min elefantarm försvann.




Och ursäkta mig, men varför är det så med män överlag att ju mindre tillgänglig man gör sig, desto mer eftertraktad blir man?
Jag blir så trött.