She'll let you into the parts of herself.




dagens låt: Bruce Springsteen - secret garden


"She'll lead you down a path
There'll be tenderness in the air
She'll let you come just far enough
So you know she's really there
Then she'll look at you and smile
And her eyes will say
She's got a secret garden
Where everything you want
Where everything you need
Will always stay
A million miles away.."

it's friday i'm inlove






Det jag skulle behöva är en riktig spark i arslet när det gäller skolarbetet. Jag är så jävla tröttpå allt, jag är tröttpå skolan, jag är trött på min fritid, jag är trött på körkortsteori. Fan, det är inte lätt att växa upp. Just nu har jag fått en "period" av trötthet igen, trött på allt. Precis allt.
Den här helgen vill jag bara stänga in mig och ta tag i allt skolarbete, sluta vara engagerad i saker när ingen annan är det. Folk smiter undan, varför kan inte jag göra det.
Vad lätt det vore om man vore en sån, som kan göra vad som helst utan nått som helst samvete.

Fan, har ingen lust att dra ner på stan imorgon heller, stannar hellre hemma och pluggar. Men såklart måste man ställa upp!
Glad och positiv, all the time.
Eller inte.

tandvärk





Aj, aj aj.. Jag tror jag har fått hål i en tand. Anledningen till att jag skriver kanske är för jag har aldrig haft hål förut, därför vet jag inte hur det ska kännas.
Om jag beskriver det till er kan kanske någon som har haft hål säga till om jag har eller inte.
Jag upplever:
- En fruktandsvärd ilning i hela tanden när jag dricker någonting kallt
- När jag tuggar på den sidan som tanden sitter börjar det ila till

Nå? Kan det vara hål?

Fan, jag som alltid har kunnar skrytit med "nej jag har aldrig haft hål i tänderna"..
Och jag som hatar tandläkaren!

----






Åh, det vore så underbart att vara hemma imorgon. Ta en riktig pluggdag, göra klart ARL-uppgifterna, läsa brott och straff, skriva historia och plugga körkortsteori. Jag tror det kommer bli så, kommer ändå inte komma upp imorgon bitti eftersom jag kommer hem runt 3 inatt.

Ja och om en timme börjar jag.. Inhandlade en svart skjorta idag som jag ska ha ikväll, ett måste. Det jag är mest nervöd för är att jag inte kommer hitta hovmästarn som ska visa mig runt. Fast litte pirr är det! Har ju som sagt Johanna där till stöd.



Gjorde halkbanan idag, så jävla kul! Riktigt kul att sladda runt, runt. Nog för att det blev lite scary när man miste kontrollen helt.
Som kära widin kommentera, inte långt till skjutsen nu..

musik non stop






Någonting konstigt håller på att hända med min kropp, tror min ämnesomsättning börjar spöka. Jag äter som om jag idrottade på elit nivå. Seriöst. Jag är nästan altid hungrig.
Hörde på EKG att rökning får igång ämnesomsättningen, på sistione har det kanske blivit lite för många cancerpinnar, kan vara förklaringen.



Har verkligen ingenting att skriva idag, är så jävla trött. Också någonting som har uppenbarat sig den här veckan. Jag är fan trött jämt. Orkar ingenting, orkar inte plugga teori, inte göra läxor, inte vara vaken längre än till halv 11. Ibland blir jag så jävla trött på perioder mankan hamna i att jag bara vill dööööö
såklart vill jag inte det på riktigt men just nu vill jag gå i ide

imorgon är det halkbana 10.15, ingen sovmorgon då helleeeer.. typiskt. går till skolan till 4 sen börjar jag jobba 20.30, kommer vara hemma runt 3. rolig fredag (nooot)

Osammanhängande inlägg men orkar verkligen inte, pussss

[Kate Nash - Foundations]






Någonting som kan få mig att gå i taket är när folk inte svarar när man ringer. Jag vet, jag är inte världens bästa telefon människa själv men jag har faktsitk bättrar mig den sista tiden.
Detta gäller såklart inte när man ringer en gång, man kan såklart inte svara järt. Blir det 1,2,3,4,5,6 gånger undrar man vad som är så inåthelvete viktigt att man inte har hyffset att svara i telefon när någon ringer så pass många gånger, uppenbarligen vill människan som ringer någonting viktigt.

Ikväll har jag ringt min far typ 10 gånger, utan att överdriva. Anledningen till att jag ringer så många gånger är för att mitt ärende är viktigt. Väldigt viktig. Första försöket att få honom att svara var direkt när jag kom hem idag, runt halv 6. Sen dess är det 10 samtal ringde och inte en enda jävla gång svarar gubben.
Ska fan gå över dit, hälla ner knäcksmet i hans brevlåda (ni som har sett Sunes jul vet vilken effekt knäcksmet har på saker och ting) och skrika :SÅHÄR GÅR DET NÄR MAN IGNORERAR TELEFONEN!

Nu till min dag, som har vart helt okej. Jag och 11 tll var kallade till en mystiskt möte med Gunssan och Monika idag. Det visade sig att vi var dom "12 speciellt utvalda" som skulle visa års kurs 9;orna runt under nästa vecka. Som tack slipper vi komma på öppethus.

Körkortsteorin har gått lite sådär idag, la mig för att plugga, hann igenom 2 sidor och nu sitter jag här. Öhm, ska nog fortsätta igen tills klockan 9 då Desperate Housewifes börjar.

Jag är väldigt nervös inför torsdagen!

En i gänget.




Äntligen har jag ett jobb. Nu är jag "en  gänget", fler och fler av oss har fått anställningar överallt, nu även jag. Eller, jag har fått 5 jobbpass iallafall, sen vet man ju inte om det blir förlängt.. Fick nyss sms av Johanna och hon ska också jobba på torsdag, skönt att ha henne där första dagen.
Jobb från 9 på kvällen till halv 3 på torsdags natten den här veckan. Skolan börjar halv 9 nästa morgon.. det kommer bli tufft.


Är föresten helt slut idag, vi hade saw-maraton hos widin igår, kom hem runt kvar töver 1 inatt. Aldrig förr har jag orkat kolla 4 filmer på raden men saw är så jäkla bra! loving it

jahaja, har även pluggat körkortsteori idag, sen nu kom jag precis hem från tuna park. köpt två par skor, ett par fulsnygga men riktigt varma och ett par vanliga svarta. nu jävlar åker mina vita tygdojor bort.

ATTENTION







JOSEFINE SJÖGREN HAR FÅTT JOBB

gårdagen




image286




image287


image288


image289


image290

Stan den vaknar kångsamt och jag är full igen





Nu känns det som att jag skriver ungafär samma inlägg varje söndag, gårdagen var så jävla kul! Vi skulle först vara hpos nattis och förfesta med mat, det blev lite krångel där för emma blev fast i stockholm men hon kom tillslut hon också.
Det var hela stockholmsgänget utom Forsen ,sen anslöt sig även emmas bror + två kompisar, gabi och milla. Vi satt och gärja till öl-spelet.
När klockan blev runt 12 bestämde vi oss för att föröska få in Cissi på Lotus. 5 snögubbar traskade då i typ 2 minus, på vägen ner försökte jag få upp stämningen genom att sjunga på Colombus. "Staan den vaknar långsaaamt och jag är full igen, snön ger ut sin oskuld för skiteeeen bara kääääääännns"
Emma: Sjung inte när vi kommer fram bara Josse, då kan dom tro att du är förfull.
Antar att det inte lät lika bra som i mitt huvud.

Väl på lotus var det över förväntan! Jag och Emma startade med varsin lakrisshott, en 6;a (!!!) Men det gick ner! Som allting annat i alkoholväg.

På lotus var det mycket roligare än tidigare gånger, jag och sanna röjde arslerna av osspå dansbandsgolvet, varför står man inte där mer?! Bara massa godingar som man kan härja till. Det kom: bra vibrationer, magnus uggla, kom hem med barbados osv.

Klockan 2 var det dags för jackhämtning, där gällde djugelsag. Alltså, det var det värsta jag har vart med om. Folk tryckte och tryckte så två vakter fick bli ditkallade Under tiden vi stod där blev det två slagsmål, man hörde "om du knuffar på mig så knuffar jag fan tillbaka!"
FRamme vid disken gick det inte bättre, dom hitta inte min jacka. Jävla idioter. Den första tjejen som inte hittade gav tillbaka brickan och sa "Du får vänta". När jag väl lyckades haffa en andra tjej och hon inte heller hittade den sa hon : "du får vänta" Då blev jag jävligt sur: "Nej, jag tänker inte vänta. Jag har stått i den här jävla kön i en halvtimme så du får fan leta lite nogrannare! Kolla där borta, det är antagligen NI som har lagt den fel"
Hon kikade runt där, sen såg jag den. Den låg löst på ett räcke. Jag fick den, då upptäcker jag att min halsduk inte är med. Då gav jag upp. Jag orkade inte stå där igen.

Som sanna sa på vägen hem, dom lär hålla p åatt tävla om vem som behåller mest halsdukar under kvällen. Båda gabis och sannas halsdukar har också blivit kvar där tydligen.

Idag, huum.. Vettefan, vi pratade om Saw kväll så det hoppas jag på.

2 VECKOR TILL STOCKHOLMO!

Extas





På min dator finns nu nästan alla låtar från annexet i lördags. Imorgon när jag kommer vara bakis ska jag bränna ner dom till skiva och bara ligga i sängen och njuutaaa...

Nu låtar jag totalt fjortisaktig, men jag har lust att bli jättefull ikväll. Det var verkligen jättelänge sen jag blev riktigt galen, sådör att maninte kommer ihåg saker dagen efter.
i mitt fall är det så att jag själv som hejdar mig, mest pågrund av att jag alltid spyr när jag dricker förmycket. (som tjejkvällen isomras)
När  man har legat inne på toaletten och spytt upp hela kvällens konsumtion av mat och alkohol får man inte direkt ett sug efter att dricka mer.
Vi får se hurkvällen tar sig, annars har jagju alltid min födelsedags present om det skulle krisa när jag kommer hem.

nu till att fixa iordning håret och klä på mig.

image285

och mitt cyniska hjärta flimrar när mitt livs kärlek drar sin kniv








Jag hatar sångerna jag skrivit
Jag hatar allt jag nånsin sagt
och jag hatar den jag blivit
när jag trott att jag haft makt
Jag hatar klyschorna jag spridit
på sång och dans och sprit
Man kanske borde ta sitt liv nu
men jag trivs ju så bra i min svit

Dom viskar: Du är tidlös, men de menar omodern.




Nu måste jag skriva att äntligen är helgen här. Förr brukade jag inte längta sådär jättemycket till helgen, eftersom jag faktiskt gillade att vara i skolan. Nu förtiden ser allting helt annolunda, det är så mycket att tänka på just nu att jag längtar att komma ifrån skolan. Jag har bättre saker för mig än att sitta där, läxor ska göras, jag måste plugga kärkortsteori och köra med bilskolan. Teorin har gått väldigt bra, har suttit på biblioteket varje dag den här veckan. Anledningen till att jag sitter där är för att jag inte kan plugga hemma, då är det datorn, tv; och badet som lockar.

Helgen är här, ikväll blir det ferre! vi ska köpa hem mat till nattis sen ferra!!

nu var det länge sen jag kände smaken av den första groggen sen känna hur spriten rinner runt i systemet så man blir alldeles sprallig och fnittrig.
nu vill jag ha kväll!

Ett stort jävla tack till Sandra också som har laddat hem en hel konsert från annexet, total njutning.
Känner mig helt groggy, osv typ 12 timmar inatt så mina ögon vill inte öpnna sig, trots 3 koppar kaffe.

Nu på dagen måste jag pluggateori sen ska vi hem och fika till emelie och markus.
Runt 8 tiden tar jag min vodka och beger mig mot stan och in i dimmaaaaan

kentkonsert




image280

image281

image282

image283

image284

Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken?




Ett framsteg blir ett bakslag
Nånting måste ungått min blick
Objekten under radarn
är de som skapar myter som
slår hål på en orättvis värld


Jag undviker så skickligt
ämnen som leder någonstans

jag dansar runt, parerar vant din bedjande blick






hela veckan blir tillägnad kent, jag får återblickar av konserten när jag lyssnar igenom deras låtar, gång på gång.

körkortsteorin går förvånansvärt bra, hade lektion idag sen imorgon ska jag sitta på körskolan innan christian och jag ska köra.

i helgen ska stockholmsgänget festa, dock blir det inte alla. hörde rykten om att båda sannorna inte kan följa med men får hoppas på att båda idioterna ändrar sina beslut!

kent 18/8




image278

image279

[Plain White T's Cover Umbrella]



Sovmornar existerar inte för min del längre. På torsdagar har vi alltid en stor sovmorgon till klockan 1 men jag lyckas alltid klämma in körlektioner och teorilektioner där på morgonen vilket gör att jag måste gå upp vid 8 iallafall.
Imorgon är vi "lediga", arbetslagen som har hand om mediaeleverna ska på utbilding eller kurs, så vi slapp alla lektioner med dom lärarna.
Men, jag och emma har trafik. Som börjar 10 över 4. Måste verkligen ta alla möjligheter jag har att plugga teori så jag fick säga nej till att vara barnvakt åt Erik (även fast jag behöver dom pengarna till helgen, suupaa) Hade det blivit som jag hade tänkt mig från början hade jag börjar 10 över 4 men såklart frågar morfar om vi ska övningsköra imorgon. Det är såklart mitt fel att jag säger ja men det är så grymt kul att göra landsväg/motorväg (mototrväg är lite sådär, tror jag är en av dom få som inte gillar att köra fort)
Iallafall, ingen sovmorgon för fröken sjögren imorgon, på torsdag är det körlektion med christian som gäller.
Jag får helt enkelt skylla mig själv men om jag har tur så kan jag ha körkortet strax efter jul, då får jag en slapp vår.

Både igår och idag har jag gått efter skolan till biblioteket för att plugga körkortsteori, vilket har gått förvånandsvärt bra. Det funkar inte för mig att plugga hemma, då kommer det plötsligt upp tuusen andra saker som är "roligtare", msn, datorn, tv;n, man blir röksugen så en promenad.. Ja, ni förstår.
Jag är på god väg iallafall. Anledningen till att jag börjar plugga redan nu är för att jag ska inte kugga, det finns inte i min värld. Klarar jag det på första försöker blir jag garanterad en uppkörning inom 3 veckor vilket innebär att jag kan ha körkort innan årsskiftet.


Jag vill ha helg, då blir det fest. Med stockholmsgänget (vilket består av dom som ska med på weekend til stockholm om 2 veckor) Har inte festat på ganska länge så är riktigt sugen.

En riktigt skön cover på umbrella, gå in och sök på youtube!

2 TIMMARS EXTAS




Det var precis var det var igår.

jag ska försöka göra hela resan till en text:

VI tog 16:04 tåget upp till stockholm som sagt, där var vi framme rätt snart, tog inte mer än en timme. efter mycket velande hittade vi även tunnelbanespåret till globen, där en 1 och en halv timmes väntan började utanför själva konsertlokalen. När vi väl kom in placerade vi oss så att vi stod bra, väldigt bra vill jag påstå.
Jenna sa tidigare att dom skulle vara försenade men jag proppsade på annat. gissa vem som vann? Jenna såklart, rockstjärnor som dom är (tror) så var dom försenade en halvtimme. varje gång en figur dö upp på scenen började alla peppa "KENT KENT" men varje gång visade det sig vara en ljudkille som skulle checka ljudet.

Klockan 8 startade äventyret, dom öppnade med en vy från ett luftslott som både var förvånade och jävligt bra. ända sen igår har den gått på repeat i mina högtalare.

Allting flöt på som bara en kent konsert kan göra, vi peppa och peppa och dom var så underbara att hade jag fått chansen hade jag stormat scenen. åååh.. det går inte att beskriva! inga ord jag skriver här kan beskriva hur det kändes för mig igår.
Dom gav 2 extranummer, första extra nummret bestod av 3 låtar och i det sista bjöd om på mannen i den vita hatten. den långa versionen, 9 min versionen.

När 3500 ska hämta sina jackor samtidigt blir det gaanska så kaotiskt men v ihann b ut snabbt.

Idag är jag mörbuktad i kroppen, har onti halsen och lycklig.
ja, man kan bli lycklig av ett band
det är kent vi pratar om och när man är ett riktigt fan av vilket band som helst så är  det ett av livets stora ögonblick att se dem live.
så var det igår och jag skulle göra om det tusen gånger om jag fick chansen.

Bilder från igår kommer.

ett av dom finaste ögonblicken igår var när 747 var igång och jocke sjöng:
"ni håller oss vid liv,
vi håller er vid liv"

i'm all dressed up and ready to go



image276  image277

dagens aktivitet




peppa massa låtar av kent


image275


ikväll har jag egen lägenhet, jag och svestad ska mysa

PEPP PEPP PEPP






åh sitter och taggar med MASSA kent nu, imorgon gäller det, aaah! alltså ni ska se mig just nu, helt hyperhyper. har skuttat runt i lägenheten hela dagen och nynnat, såhär peppad har jag inte vart på länge.
ni förstår inte känslan, jgahar väntat sen den 28 maj 2005 på det här.

hela tiden kvar kommer jag gå som i en dröm..

det ultimata vore efterfest med grabbarna


ni kommer aldrig få en sån bra söndag som jag kommer få! suuuckers

[Damien Rice - The Blower's Daughter ]





finaste låten till bästa filmen



And so it is
Just like you said it would be
Life goes easy on me
Most of the time
And so it is
The shorter story
No love, no glory
No hero in her sky

I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes...

And so it is
Just like you said it should be
We'll both forget the breeze
Most...of the time
And so it is
The colder water
The blower's daughter
The pupil in denial

I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes off of you
I can't take my eyes...

Did I say that I loathe you?
Did I say that I want to
Leave it all behind?

I can't take my mind off of you
I can't take my mind off of you
I can't take my mind off of you
I can't take my mind off of you
I can't take my mind off of you
I can't take my mind...
My mind...my mind...
'Til I find somebody else

aaaah










jag skriver det igen, DUBBELMORAL

update





dagen blec seg precis osm jag misstänkte, det positiva är att jag har hittat min kalender som har vart borta i flera veckor sen att jag har pluggat körkortsteori.

väl nu när kalendern har vart borta märker jag hur beroende av den, inte en chans att jag kommer ihåg alla datum jag har inplanerat bara i huvudet, jag hade tex under den här tiden som den  har vart borta dubbelbokat mig på två tillfällen, ett av dom är nästa torsdag när jag både hade utvecklingssamtal och körlektion klockan 10.
Nog om det, nu är den tillbaka iallafall.


Jag vet inte om jag har berättat det men varje gång vi ska äta hos pappa så blir det massa krångel mat, det är panakotta med lax och oliak gratänger. Mina syskon och min far älskar det, jag som har väldigt svårt för annolunda maträtter tycker det är måttligt gott så jag kommer alltid därifrån hungrig.
Ikväll ska vi dit och äta en farsdag -middag klockan 7.
Klockan 6 kom ett samtal:

Jag: hallå det är josefine
pappa: heej det är pappa!
jag: hallå.
pappa: tänkte höra om vi skulle äta klockan 7?
jag: öh ja, det har vi väll sagt..? men du, kan intematen vara klar då. jag är ashungrig. och inget huxpux nu.
pappa: jo det blir det faktiskt.
jag: men åååh jaha. då får jag äta mackor innan nudå.
pappa: okej, det blir pizza då. vad ska du ha?

höhö, ibland kan jag övertala folk..

[Journey - Don't Stop Believin]




En hel eftermiddag ligger framför mig och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Anledningen att jag har den här lyxen är för att vi hade skriftligt nationellt prov imorse, 08.30 -13.45. Jag skulle aldrig klara av att sitta 5 timmar och skriva, skriva skriva så för min del gick det på 2 och en halv kanske.
Vad gör man nu? Hade tankar åt att kolla på den sista filmen jag hyrde, den enda av dom som jag inte har sett men känner inte för folm. För mig är film till för kvällen, när man ligger nedbäddad med pepparkakor och vatten. Då är det riktig filmtajm, inte nu på blanka dagen.
Ett annat alternativ är att plugga körkortsteori, skulle verkligen behöva det. Så det får nog bli så. Så tråkigt att plugga solo bara, vill att emelie ska komma och göra mig sällskap men hon börjar jobba klockan 14.

Den här helgen är det första helgen pålänge som jag har absolut ingenting planerat, blondinerna ska tydligen ut så tror jag ska föreslå filmkväll för oss andra resterande, cissi och dom.


nu ska jag gräva ner mig i lite körkortsteori, mindre än en månad kvar nu.

"You and me babe, how about it?"





dagen, ja. kortfattat:
började halv 9 med foto, fotade porträtt i studion analogt, synd bara att kameran var sönder så bilderna blev förstörda. det såg vi först efter att vi hade framkallat den.slöseri med tid.
åt en halvgod lunch på kaka, gillade inte den alltför mycket faktiskt.
jag och johanna gjorde våran svenska redovisning, gick bra.

körde med bilskolan klockan 1, gick så inåthelvete bra idag. kommentaren blev "du kan allting, du behöver bara finslipa på lite utav det" pööörfekt! så har tid nästa torsdag.
bokade halkbanan, 29 november.

när jag kom hem vid 2 kollade jag mean girls, har typ en halvtimme kvar på den. nu sitter jag här, maten hos pappa blev flyttad till imorgon istället.
milla frågade förra veckan om vi skulle ses idag, får se om hon har glömt bort det annars ska jag mysa med henne.

jag börjar näärma mig körkortet!!!!!

[Journey - Don't Stop believing]




jag blir så trött, så jävla trött.


dubbelmoral




Hon ska resa nånstans
via Heathrow, London
dit dina fingrar aldrig når
hon har nåt i sin hand
det liknar svagt ett gummiband
som hon spänner
precis hur hårt som helst
precis hur hårt som helst

----




Alltså, jag har vart med om den dummaste frågan jag någonsin hört.
Jag var i videobutiken, hade lallat runt där i 20 min (jag som tycker det blir pinsamt efter 10 eftersom jag får för mig butiksbiträdet börjar undrar varfr jag smyger omkring där)
men iallafall, jag hade hittat mina 4 filmer. Går till kassan, slår in personnummret medan han hämtar alla filmer.
När han är klar och kommer tillbaka frågar han: Ska du kolla film ikväll?

Nejdu, jag hyr filmerna för jag är så rik att jag inte vet vad jag ska göra av mina pengar. dom ska ligga där hemma, på min tvbänk.
Jag börja le för mig själv för att frågan var så oerhört dum. nu får jag hoppas att killen inte läser min blogg, vilket är ytterst tveksamt eftersom han är runt 35 år och har säkert andra viktigare saker att göra.
Som att ställa dumma frågor.

Filmerna jag hyrde var:
- Mean girls (bara för jag hatar känslan av att jag är den enda som inte har sett den filmer. hatar egentligen meningslösa tonårstjejäckelfilmer men kan ge den en chans iallafall)
- The closer (jag hyr i 90% av fallen filmer som jag redan har sett, den här har jag sett och den är looooovely! med jude law också)
- Saw (Sett den också men en av mina favoritfilmer. Älskar psykologiska thrillers)
- Monster (Den har också blivit sedd men det var ett tag sen)

Kvällen är räddad!

---







det här är varför jag hatar söndagar, tristessen. funderar på att hyra film men vet inte om jag orkar ta mig till video affären. milla sviker mig ikväll, för hon ska på winnerbäck.

får nog bli film, annars kommer kvällen bli olidlig.

[Palace and main - kent]





Jag brukar alltid klaga på att jag sover dåligt, speciellt på helgerna när jaghar druckit. Det var likadant i fredags, somnade runt 3 och blev väckt halv 9, sen var det kört. Jag kunde inte somna om.
Igår drack jag inte, thanks god. Men jag tänkte fan sova ut. Så efter jag kom hem från filmkvällen hos sanna bestämde jag mig för att kolla, hann kolla i 15 min sen halvsov jag.
Varje natt är det samma sak, antagligen är det katten som väcker mig, min mobil eller hunden.
Min lösning var: öronproppar. stängd dörr och ljudlös på mobilen. Det resulterade i 11 timmars sömn. okej det blev kanske lite för mycket men fan vad skönt det var! Nu känner jag mig lite groggy men det är det värt.

Vid 1 ska jag iväg på fars-dag lunch hos mormor och morfar. Min egen far ska vi fira imorgon på kvällen, med middag at he's place. Lär bli någon jävla hokus pokus mat som vanligt, men ska inte klaga. Mannen gillar att laga komplicerad mat, det är väll en hobby det också..

-----





image262


               

image274

[kent - heavenly junkies]


Åh, varför tar jag och johanna på oss ett fotouppdrag vi inte ens vill göra?
Igår var jävligt trevligt, blev lite mycket dricka för min del kanske där ett tag. Vi stannade hos Johanna tills runt 12 sen tog vi en taxi till nattis och fortsatte.
Snubblade hem vid halv 3 snåret inatt och nu har jag jordens huvudvärk. Jag och Johanna ska mötas utanför stålfors vid tio över tio. JAG VILL INTE! Daaamn men får göra det bästa av det. Nu är det som det är.

Ikväll vet jag inte vad jag hoppas på, beror lite på widde om det blir shrek eller inte..
tralalalalaala


jag har börjat samla mina tankar och må bra igen, alkohol does me good.

[sweet miss blue - vincent]





Sitter här och har precis målat mina naglar röda, kvällen till ära. Nejmen tänkte faktiskt våga köra på röda nagkar och röttläppstift (aah). Det är så grymt snyggt på brunetter tycker jag, ser jag ut som en clown får ni väll säga till. Tycker jag har så pass ärliga vänner att dom lär varna mig.

Ikväll ska Johanna firas, dom fyllde 18 år i tisdags. Seriöst, hela oktober helgerna har bara gått åt till att fira folk, fors, maria, elin, janna, jag, emma och nu den sista, Johanna. Nu blir det ett litet uppehåll tills cecilia fyller 4 december. känner att några nyktra helger vore det bästa för både plånboken och kroppen.
hjälpte inte dirket att vi stor drack båda kvällarna förra helgen.
men ja, fyller folk så gör dom.

anyway, ikväll ska jag, cissi, emma och sanna avnjuta en liten middag hemma hos mig först. dom kommer runt 7 så ska börja ordna med allting snart.
senare runt halv 9 åker vi hem till johanna och blir totally outragous..
som alltid, haha!


vi ses i dimman gott folk


image261

i press rewind





det känns inte som man har "rätt" till att må dåligt när det finns som har mycket större problem än en själv.
å andra sidan tänker jag inte spela glad heller, just nu är allting en bergochdalvana (bana). önskar bara det blir helg, jag vill vara för mig själv. bea åker till stockholm vilket betyder att jag blir precis det.

ska försöka inte planera in så mycket annat heller.


En gammal sång får en helt ny text

i en värld av idioter




Jag spyr på allting. seriöst, jag orkar inget mer. är totalt psykiskt utmattad. mina sömnproblem har fortsatt och det påverkar nog jävligt mycket när det gäller skolan också.

nu har jag bilskolan också, och teorin. ååh jag vill bara hoppa av, slippa allt det här.
ingenting känns bra längre, idag var jag tvungen att ta en dag för mig själv. tillbringade 2 timmar att bara ligga. bara vara. brukar aldrig kunna göra det eftersom jag blir väldigt lätt rastlös. idag var det inga problem kommer inte bara nått problem imorgon heller. det kommer inte vara ett problem förens alla mina problem har försvunnit.
jag är inte ens pepp till stockholm, det har jag inte vågat erkänna eftersom alla andra är så jävla glada för det.



just nu orkar jag inte med någon av er.


Ingen på vägarna
Bara döda grävlingar
I en sömnig liten stad, åh
Ingen annanstans kan man vara ensam som just här


[LSD, någon? -kent]




Vad fan var det för svacka igår? Klart som fan att jag inte ska sälja min kent biljett, har ingen aning om vad jag tänkte där. Herrejösses, är det mer värt att gå ut till alla dregg här i eskilstuna på krogen än att se ett band jag har avgudat i flera, flera år? Ända sedan jag såg deras spelning i Stockholm har jag längtat till nästa.
Nejförfan, här ställs ingenting in.

Förstår inte ens vad jag fick tanken ifrån.

18 november - jag är fortfarande pååååå!

[Kent -747]




Jag har tillbringat hela dagen med alla sitta och kolla igenom gamla Kent videor på youtube. Jag lyssnar så sällan på dom nu förtiden (jag har alla deras skivor men jag förmår mig aldrig att lyssna på dom) Den jag nöter nu är tillbaka till samtiden som fortfarande är så jävla bra.

Idag insåg jag också en sak. Blir tårögd nu bara jag tänker på det. Jag måste kanske sälja min kent biljett till 18 november. Hur mycket det än smärtar att tänka påd et så kan jag inte undgå det faktumet att jag är helt pank. Hela mitt studiebidrag gick till festen och allting som hörde till den.
Nu blir det känslosamt, och för er som inte är trogna kent fans kan ni inte förstå. Ni kan tycka jag är töntig men det är verkligen det banden som betyder mest för mig.
Allt som har med dom att göra älskar jag, satt och tittade på "Så nära får ingen gå" - dokumentären häromdagen och ja, hade jag kunnat så hade jag gått.

Jag vill, så inåthelvete gärna men jag kan inte leva på 20 kr resten av den här månaden. Jag ka ninte låna från nästa heller för dom ska till stockholm.

Nu sitter jag och lyssnar på den engelska versionen av 747 och fastnar för meningen "Maybe this time it will bleed untill I´m free.."

Födelsedagsfest och laglig utgång





Den här helgen.. säger som cissi: totally outragous...

Ifredags hade jag och emma våran efterlängtade 18 årsfest, den hade intekunnat blivit bättre. Det startade hos min pappa med 16 partysugna förfest tjejer, jag och emma bjöd på pasta sallad och couscous sallad. Vi fick våra presenter, min bästa var absolut tatueringen. var väldigt nära till tårar när jag öppnade det paketet, som jag var "tvungen" att öppna sist.. heh-

johanna bjöd oss på en taxi ner till kaka sen som jag och emma hade hyrt, bengt stod i dörren. där stannade vi tills klockan slog 1, då blev i tyvärr tvugna att avlägsla oss från lokalen. jag var sjukt pepp på efterfest (kan ha berott på min alkoholhalt också) men tyvärr blev det raka vägen hem för mig. låg och sjöng för mig själv i sängen är jag kom hem, var stupfull ochdå kan jag aldrig somna.

vaknade som vanligt sjukt tidigt på lördagen, runt halv 9. gick upp, åt en frukost som bestod av godis och kaffe. jag mådde hur illa som helst och tanken att vi skulle ut igen på kvällen förde mig till tankarna om självmord.
Så jag hyrde 4 för 44 filmer, kollade på 2 styckna av dom. Bridget joes dagbok (kände igen mig i scenen när hon sitter och sjunger all by myself, passade in på mig perfekt på lördagen) och sen lite av alla älskar alice.

vid 7 började förfesten hos fors, vi drack upp dom cidrarna som blev kvar från fredagen. tyvärr var det bara jag, sanna och emma som gick ut, cissi kom inte in och fors råkade ut för en olycka precis när vi skulle gå till bussen...

i bankomat kön höll sanna på att få stryk, hahah. jag som alltid har velat slåss!

vi gick iallafall till lotus och där var det faktiskt jäkligt kul. över mina förväntningar.
kom hem runt halv 3, jag ochemma stod och höll världens diskussion med en tjej utanför lotus om strumpbyxor.

Underbar helg iallafall, och skulle jag få göra om fredagen skulle jag göra det. Tusen gånger om.


cause their aint no party like an alcoholic party




ååångest... josse + alkohol ingen bra kombination.

ska berätta mer om helgen sen, en av dom bästa helgerna i hela mitt liv iallafall..

mardröm




Jag vet att det tråkigaste som finns är att höra vad andra har drömt under natten men min dröm inatt var så jävla läskig och helskum.

den var såhär:

jag och emma var påväg till våran fest, som helt plötsligt hade flyttats till bk lokalen. på vägen dit ringde bengt och sa att det hade kommit 100 oinbjudna gäster så dom kunde inte släppa in någon. vi fick fortfarande betala 3000 för lokalen, utan att det blev någon fest.

vi bestämde oss för att gå hem till mig, påvägen dit börjar vi slåss med dom i min matlagingsgrupp och när vi kommer hem till mig är dom här också.


hahah ja helt skum men jag vaknade helt kallsvettig.
uusch.





grattis mänty  18 år!