lust for LIFE





Livet är verkligen underbart just nu. Den senaste veckan har varit underbar, bara umgåtts med alla älskade vänner. I helgen festade vi, i måndags kvällsbadade vi, igår festade vi och idag har vi haft bakisdag hos cissi. Ikväll ska vi hyra film och fortsätta mysa hos Maria.
Vi hoppas på att stockholmkillarna kommer ihelgen, sanna har motat ut sina föräldrar så vi ska festa både fredag-lördag.
Jag vill alltid må som jag gör just nu. Lust for life.







kvällsbad 27 juli
















helgen















A little small talk, a smile and baby I was stuck




wasn't jealous before we met
Now every woman I see is a potential threat
And I'm possessive, it isn't nice
You've heard me saying that smoking was my only vice
But now it isn't true
Now everything is new
And all I've learned has overturned
I beg of you

mamma mia





VILKEN FILM! Jag satt med ett leende i 3 timmar efter jag hade sett den igår. Jag älskar Abba, jag älskar Pierce Brosman och jag älskar musikaler.
Vi måste se den igen. Det var bland dom bästa filmerna jag har sett.

next to rickymartinville





Att åka till Halmstad på söndag eller inte..
det är frågan

framtiden




Jag har en surristisk bild över hur jag vill att min framtid ska se ut. OM jag kunde skulle den se ut så, men det är lättar eatt drömma än att genomföra dem.
here it goes:
- jobb i norge över hösten
- åka till thailand med cissi, emma och sanna i 3 månader från och med december.
- komma hem, jobba.
- åka till new york som au-pair (helst med nattis som sällskap)
- komma hem, jobba,
- åka tillbaka till new york med kompisar

Det stora OM:et är pengar. Jävla pengar.
Pengar förstör allt. Man kan drömma iallafall.

lunarstorm




När jag satt här och hade tråkigt i min ensamhet kom jag på en sak att sysselsätta mig med: skapa ett lunarstorm-konto och gå in och kika. Der har jag gjort nu under den senaste timen och ha-ha-ha. Den sidan. Ha-ha. Det är så underhållande! Senast jag var inne på lunar måste ha vart för över ett halv år sen, tror jag tog bort mitt konto i oktober förra året eller något. Det var efter flera år av användande. Nu förstår jag inte varför jag höll kvar mig på den skit-sidan så jävla länge. Men nu, efter ett halv år, är det samma patetiska människor kvar. Jag blir förvånad när jag ser hur människor som är äldre än mig (88-or och uppåt) har kvar sitt användar konto. Både jag och alla mina vänner tog bort våra konton, men dom, dom håller kvar. Vafan?! Allting kostar, det är tråkigt och alla beter sig som nollor.

Jag kunde inte låta bli att gå tillbaka till den gamla vanan: skriva på klotterplanket. Haha, underhållning.
Skit sida, är vad det är.

Igår lagade vi världens godaste grillmiddag hos Fors. Det var knytkalas, så alla tog med sig lite olika och fyfan vad gott det blev.
 
Dagens planer är att söka jobb och äta tacos hos Gabi ikväll.
Nu ska jag forsätta kika runt på lunar. Ha-ha-ha.






några stockholmsbilder























born to run





Idag ska vi ha en bakis-dag hos Johanna utan att vara bakis. Laga mat, se filmer och äta ost med kex. Väldigt trevligt sätt att spendera en annars seg dag.

impuls




Vi gjorde en riktig impulsgrej igår, klockan 6 bestämde vi att vi skulle åka upp till stockholm och hälsa på våra napa kompisar. Eftersom det var jag och sanna som skulle ordna någonting hade vi sälvklart kollat fel på tågen, så istället för att ta 19 tåget tog vi 20 tåget. Vi deppa inte ihop, istället korkade vi upp och drack vin på tågstationen. Vi fortsatte drickandet på tåget, så när vi kom hem fram vi lite dragna. Istockholm mötte vi upp nattis sen ringde vi viktor som vi åkte till. Vi satt och förfesta hos honom och när han skulle ut på krogen åkte vi tll staffan som var på en fest någonstans i stockholm.
Hela grejen var riktigt kul och jag hade jävligt roligt.

Idag tog vi 13 tåget hem och jag är så jävla bakis. Hela dagen har bara vart slapp. Mina vänner är på fest just nu och jag sitter hemma och kollar på sex and the city. Sjukt skönt är det, sov bara 4 timar inatt och efter en och en halv liter il nostro mår jag aldrig bra i huvudet, så det är skönt att bara slappa.

Nu ska jag återgå till säsong 2 av sex and the city, har hittils hunnit kollat till avsnitt 12.






--




Hitta nyss den här bilden på min mobil. Jag tog den efter supande från halv 11 på morgonen till sent på kvällen. Jag tror klockan är runt 9 här, och vi har precis fixat oss och ska snart börja festa igen.



Domen föll som tårar mot din skärm





Nu har alla lämnat det Sjögrenska hemmet och jag sitter ensam kvar. Jag har inte känt en sån här ro på länge. Jag älskar att jag kan äta frukost och låta disken stå kvar till nästa morgon. Jag älskar att jag kan gå runt i underkläder. Jag älskar att jag kan sätta mig och ta en cigarett på våran trapp.
Jag vill att det ska stanna så här. Men icke. På söndag är helvetet igång igen.

Vi hade värsta planerna på att våra stockholm-kompisar skulle besöka oss under helgen, men så sviker dom. Nu har jag ingen aning om vad helgen erbjuder, håller på att ta hem alla sex and the city säsonger och det vore ett härligt tidsfördriv. Jag är också sugen på fest men med arbetande vänner är det svårt att få sällskap. Förhoppningsvis är dom på ändå!

Som vanlig efter en Kent-konsert sätts mitt Kent lyssnande igång. Om och om igen. Kent är det enda jag lyssnar på just nu. Just nu spelas 400 slag, innan det var det stenbrott. Jag vill höra beskyddaren, berg och dalvana, celsius, ja alla.
Jag önskar jag kunde känna lika mycket kärlek till allting annat som jag gör till Kent just nu.

hon som har för mycket fritid





Alltså. Här sitter jag. och lyssnar på Niklas strömstedt - sista morgonen. Jag MÅSTE ordna upp det här.
Imorgon blir jag ensam hemma över helgen. Jag funderar på att köpa en massor av vin och sitta full i min ensamhet under helgen, så kanske jag får ut alla dåliga känslor jag känner.

Sista morgonen är på repeat just nu. Även fast den inte är särskilt bra, bara fin.


sms från fors:



"Jocke Berg är i parken zoo"

- Det gör inte min dag direkt bättre.

JÄVLA SKIT DAG, NUSDNDIUSAHDISPAHDAIUP

det kanske kommer en förändring




Vi pratade om det när vi var nere i agia napa, att när man dricker och är glad en vecka isträck gör man av med sina glädjehormoner, vilket gör att man blir deprimerad sen. Det måste vara svaret på varför jag är så deppig just nu. Inte så att jag sitter inne och gråter, men jag är bara ledsen. Tänker bara på tiden i agia napa och blir deppig när jag vet att vi inte kommer åka tillbaka. eller jo, kanske nästa sommar men så långt tänker inte jag.
En sak vi har längtat efter i ett halv år är borta och jag har INGENTING mer att se fram emot. Vi har inga nya äventyr planerade och när alla jobbar sitter jag här. Och ältar napa.
Så fortsätter dagarna, tills jag tar tag i mig själv.
Vilket kommer bli imorgon, för idag orkar jag inte.


alla platser som sommarsolen svek




Om Jag förlorar dig
Så förlorar Jag synen
Om Jag förlorar dig
Då har Jag ingenting kvar
Förlåt mig men Du är allt Jag har


Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd

Jag ville bara fly från mig själv
Skära bort min otillräcklighet
Men med fläckarna jag gömt
Är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
Men arvet väger tungt
Gener och anlag

Det är ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig


.. det var bara det.

cypen 2008




Istället för att skriva en lång, lång text om resan som ändå ingen orkar läsa kan jag skriva upp roliga händelser.

- När vi kommer fram med bussen till hotellet, jag visste att handtaget på min väska var trasigt men jag glömde bort det. Så blev det bara jag och emma som hade våra väskor kvar, när busschauffören ska ta ur min tar han i och samtidigt släpper handtaget så han slår sig själv på unnen och börjar blöda. Det låter inte roligt nu men varken jag eller emma visse vad vi skulle göra eftersom båda ville börja skratta, där stod han och blödde och tog sig för munnen.

- Beach-partyt, hur mycket vi ville dricka i 4 timmar. på bussen hem från stranden lekte vi Ty från extreme home make over och skrek: MOVE THAT BUSS

- Vi träffar en kille på dansgolvet, vi hör inte vad an säger och när han ser att vi inte hör tar han upp armen och visar sin tatuering, där står det: VIKTOR.

- Grabbarna grus, bästa utestället!


- Vi fyllebadar i hotellets pool typ 4 på natten. när ägaren kommer och skriker att vi ska gå upp, står jag och ber honom om ursäkt i bara string och han svarar: YOU KNOW GOD DAN WELL THAT YOU CANT SWIN IN THE POOL

- På torsdagen söp vi oss fulla på lakrisshotts klockan halv 11 på morgonen, dagen innan hade vi festat till 6 på morgonen. Det är inte normalt.

- vi fick se ett par ha sex i vattnet, precis brevid oss. först är det bara vi som ser det, efter ett tag ser vi hur en ring har bildats kring dem, ingen ville gå nära dom längre. Helt plötsligt kommer en gubbe med cyklop och dyker ner, kommer upp skit nöjd med världens leende.

- Partybåten, festa på en båt i 5 timmar. Underbart!

Det finns så äjävla mycket, det var iallafall bästa resan i mitt liv och jag vill bara tillbaka nu. Synd att man inte är rik, hade lätt kunnat bo där hela sommaren.









--




Inatt ska jag sova ut riktigt ordentligt. Igår kom jag inte hem förän vid 4 snåret, då la jag mig för att oklla på rederiet. Det fortsatte jag med när jag vaknade imorse. På eftermiddagen fikadejag och emma ,efter det åkte vi till gabi sedan vidare till fors för pizza och film. Man får inte världens finaste skratt när man är hes, så därför försökte jag inte skratta så mycket men det gick inte så bra.

En sak som jag hatar är när man ar gjort någonting roligt och det finns 4 olika kameror man ska få bilder av. Just nu ar jag bara bilderna från sannas kamera, därför kan jag inte lägga ut någonting på bd eller facebook eftersom då kommer alla komma i fel ordning.

Nej, nu ska jag lägga mig för att kolla på Djävulen bär prada. Imorgon ska jag söka jobb som en tok, annars får jag åka runt i eskilstuna och leta bra garuhörn där jag kan sälja mig.


smack my bitch up




Inte ens efter en veckas festande kund evi låta bli att festa igår.
Det var en väldigt trevlig kväll, start hos gabi där jag och fors lämnade sällskapet för att lyssna på Kent.
Vi stod i stadsparken och sjöng med när dom sjäng "Och ni håller oss vid liv" Det är kärlek. Fan vad fint det var.

NärKent slutade spela gick vi till de andra på å-bryggan. Efter å-bryggan satte jag och emma oss på en trottoarkant för att prata fram till kvart i 4 på natten. Det fick en tvärt avslut, om man säger så.

Nu ska jag snart fika med emma och ikväll är det miff och filmkväll hos Fors. Jag känner att jag behöver minst 2 veckors vila, finna inte ett ställe i min kropp som inte gör ont.

På återseende.





citat



okej lite citat som bara vi förstår:

"anna-karin, anna-karin, anna-karin, RAKT I PANNAN"
"Här kostar en pizza mellan 65-80 kr"
"en till med speedos och magväska.. eller nej, DET ÄR FÖRFAN KUKEN."
"take my pictuuure..
- ni menar inte smack my bitch up?"
"det är massor av britter här, pappa skulle inte kunna sova en blund"
"varför har ni likadana tröjor på er?
- för vi vill synas.
jag ser er."
"är ni gymnaster?"
"jag fattar inte varför jag har sand på mina skor, jag har inte ens haft dom till stranden.
- nej vi var ju bara på beachparty igår."

Mer kommer, när jag har fått citatblocket av cissi.


























bästa veckan




Det har  varit så underbart. Sol, fest, bästa sällskapet, dans verkligen ALLT som man kan önska sig.
Just nu är jag för trött för att skriva något, har sovit 6 timmar de senaste två nätterna så idag blir det en tidig kväll.

Jag vill iallafall tacka vild vittrorna för en underbar vecka.

AGIA NAPA IDAG





DAGEN ÄR HÄR
HEJDÅ SVERIGE, HEJ NAPA




--




Jag har aldrig varit såhär oorganiserad när jag ska ut och resa. Jag är en väldigt oorganiserad person men aldrig när jag reser, då har jag oftast super koll, men ingen ger mig förtroende tyvärr.
I bilen
Jag: Jag kan ta biljetterna..
Alla: NEEEEJ!

Fast jag vet att jag har förtjänat det förtroendet av dom. Jag och Sanna är dom mest glömska personerna i våran lilla grupp, medan jag och nattis står för dom slarviga.
Igår lottade vi rummen, mina rumskamrater blev emma, sanna w och johanna. Egentligen spelar det ingen oll vilka jag bor med men vi lottade så det skulle bli rättvist för alla.

Packningen ja. Jag har inte lagt fra ett enda klädesplagg. Jag älskar at packa men orkar inte just nu. Har fortfarande underkläder som ligger i tvätten, lär behöva stå med en hårtork för att få dom torra i tid.
Den här veckan som kommer har vart efterlängtad iett halvår, det känns overkligt att den är här.

Och ja, som man märker i min blogg kretsar ALLT kring resan. Just nu har jag bara mina tankar på den.

--




Fyfan vad varmt det ääär. Jag klagar nu och imorgon kommer jag ner till ett lad där det är 40 jävla grader. Just nu sitter jag bara i t-shirt, måste tränga på mig ett par tights också.. ååh.
Nu klockan 1 hämtar cissi mig för vi ska växla pengar.

Måste gå, klockan är mycket ser jag nu.

det närmar sig




Nu när jag har insett att det bara är 3 dagar kvar till Napa vill jag inte att det ska bli Fredag. Vi kommer åka och då kommer veckan vara slut så fort.
Min mor kom hem idag, hon hade inhandlat "nödvändigheter" till resan. Hon är värre än mig, hon hade handlat:
- 4 olika solkrämer
- Tandkräm
- Shampo och balsam
- Kylbalsam
- Lotion
- Deodorant
- Tandborste (?)
- Tabletter mot magsjuka
- Huvudvärkstabletter
- Våtservetter
- Sminkservetter

Bara hennes inköp kommer ta upp hela min väska. Jag har själv inhandlat lite smått och gott till resan idag, rakhyvel, t-shirt och örhängen.
Imorgon ska vi ha middag och prata igenom alla detaljer till resan. Igår tröck vi våra linnen (som blev GALET snygga)

Dagens låt: Kär i en ängel - Håkan Hellström

lördagen i bilder


















(jag står och steppar i bakgrunden)


Väldigt kort sammanfattning:
Middag hos Natalie, utan Natalie.
Hem till Maria och förfesta.
Lotus
Å-bryggan
Hem

Väldigt trevlig afton.