man kan ha det värre




Man kan ha ett värre jobb än vad jag har, idag bestämde jag och niklas att vi ska dra ut med hans båt imorgon förmiddag och dra till någon ö. (där jag tänker sola som faen)
På lunchen fick jag med mig niklas och tomas att vi skulle ha grilltorsdag = jag behöver inte ha matlåda och jag behöver inte grilla, om dom inte vill att jag förstör maten.

Lovely!

I promise to never go back on that




Åååh vad bitter jag blir. Egentligen skulle jag vara ledig hela den här veckan men blev tillfrågad om jag kunde jobba måndag - fredag. Klart säger jag ja.
Nu sitter jag här med världens ångest för jag vill ner till mamma i halmstad. Har inte kunnat få in någon som kan jobba för mig heller så den planen sket sig.

Tänker iallafall ta en fet vecka i halmstad sen lite senare i sommar. Hade bara varit så sjukt skönt att komma iväg nu.




"we'll walk this road together, through the storm
whatever weather, cold or warm
just lettin' you know that, you're not alone"




samtal med min syster




Som de flesta läsare vet så fick jag en liten systerson för några månader sen. Häromveckan fick jag veta att min syster har hållit på att pika "ja alla har ju gett presenter utom josse" så jag ringde damen idag för att höra vad som behövdes till de lilla livet.

Jag: Vad behöver Elias då? Jag tänkte köpa en försenad "hej nu är du född" present.
Hon: Jaa.neej.. jag vet inte..
Jag: MEN, någonting behöver han väll.
Hon: Nej jag tror inte det men jag behöver en ny kjol.

bort härifrån




Under hela dagen har jag känt känslan att jag måste bort härifrån, bort från den här stan. Bara komma iväg och tänka på någonting annat.
Som tur var annis också på den idéen så imorgon ska hon komma hit och planera en resa. Jag ska försöka övertala henne till köpenhamn och att vi åker SNART.

Jag skiter i om jag får leva på nudlar resten av sommaren men jag måste göra någonting roligt.

klåparen




Jag känner mig helt tom. Som allting som skulle bli sagt är sagt. Ingenting finns kvar att säga. Det är skönt på ett sätt men samtidigt känns det verkligen som det är över nu.
Även fast man går och vet någonting utan att det blir sagt så gör det ont när smällen kommer. När man hör orden som man vet om men inte har velat trott.

Det här är sista gången jag kommer känna mig som en idiot pågrundav en annan människa.


det hon vill ha




Från att inte haft någon iordning alls i min lägenhet har det artat sig bra den sista tiden. Häromdagen beställde jag bilder som jag ska sätta upp, jag har fått en snygg tv, markus var här häromdagen och skruvade upp mina hyllor. (jag hade "glömt" att sagt att det var betong vägg så det tog honom typ 50 min att få upp 2 st haha)
Idag gjorde jag en temporär lösning och satte upp min "Carpe diem" skylt med tuggumi. Jaaa, det fastnar väldigt bra och nu sitter den uppe.

Igår var pappa här för att hjälpa mig med att fixa en tvsladd till datorn, då fick jag för mig att jag skulle ha högtalare till datorn så vi åkte till coop strax innan stängning så nu är det också fixat.

Det är så typiskt mig, det kan ta flera månader innan jag fixar saker men när jag väl börjar så kan jag inte sluta. Nu ser det fin fint ut här.



Lördagen ja.. Galet! På dagen firade vi bea och jag har aldrig känt mig så fin som när jag lånade annis långklänning och hade på mig på dagen. Annis ville inte att jag skulle ha på mig den på kvällen så innan jag skulle till henne på fest var jag tvungen att byta om.
Samtalet om klänningen löd såhär:

Jag: Fan, jag vill verkligen ha en långklänning på studenten men jag hittar ingen.
Annis: Men du kan låna min, den som jag hade på min 19-års dag.
Jag (i extas) ÅÅÅH FÅR JAG?! tack!
Annis: tystnad.
Jag: tystnad.
Annis (lite tveksam): Tänkte du ha den på kvällen också eller?
Jag: (kollar på annis och ser att den idén inte skulle vara så populär): ja, eller vadå, får jag inte det?
Annis: Alltså grejen är... Jag kommer inte kunna slappna av på hela kvällen då.. Jag kommer bara tänka "nej nu kommer hon snart spilla rödvin.. Neej nu kommer hon ha sönder den."
Jag: Haha nejdå jag ska byta om.

Förövrigt kom jag hem kl 5 på söndagsmorgonen så ja, det var en bra fest.





Emelie, student bea och puckelryggen.


RIVERSIDE MOTHERFUCKER




Fyfan vad jag blev avensjuk när jag såg på när min syster åkte iväg på sitt flak. Jag ville bara skrika: Jaaaaag viill föööölja meeeed.

Istället stod jag där och tänkte tillbaka på hur min studentdag var och blev fylld av lycka.

Nu sitter jag här, min syster är färdigfirad och jag är halvfull. Ska iväg på fest hos annis nu och dränka min längtan efter ännu en student i alkohol.


PUSS


luktbomben




Just nu kan man inte gå in i min lägenhet utan att få en ordentlig huvudvärk.

1. Jag har råkat köpt ett sköljmedel som bara av att man luktar på det får man en allergisk reaktion. Jag har haft tvättstugan idag och i min hast att laga mat samtidigt (JAA jag vill inbilla mig att jag är Bree Wan de Kamp och kan göra tusen hushållssysslor samtidigt) hann jag inte med att torka allt så just nu hänger tvätten i min lägenhet och luktar starkt sköljmedel.

2. Varenda gång jag åker till ikea envisas jag med att köpa tusen doftljus och självklart måste jag tända alla smaker samtidigt för dom är ju såååå fina.
Vilket resulterar i att min lägenhet luktar som en rökelseaffär.

Plussa ihop dessa två faktorer och ni har, min lägenhet, en doftbomb.

Imorgon ska jag köpa en vattenpipa också.. Ja, som ni kanske kan lista ut, snart kommer mina doftsaker bo kvar här, inte jag själv.

samtal på jobbet




Peter: Josse, jag vill ha massage.
Jag: Peter, jag vill ha 52 veckors betald semester men man kan inte få allt här i världen.

jag måste tagga ner lite




Jag tänkte inte på förrän jag återigen vaknade upp i min lägenhet, omgiven av gamla vinglas och ölburkar, att det återigen har blivit en tre-dagars vecka. Vad är det som händer med mig när värmen kommer? Tydligen medför det att jag snart kommer hamna på avgiftning för mina njurar kan inte rensa bort alkoholen längre.

Vi festade ju i onsdags, i fredags skulle vi "ta en öl" vilken såklart resulterade i vin hos mig innan och sen öl på åbryggan plus en liten utgång på harrys.

Igår jobbade jag (hör och häpna) på dagen och direkt när jag slutade mötte gabi och cissi upp mig hos mig.
ELLER NEJ, gabi möter inte upp mig, hon studsar fram när jag öppnar ytterdörren så jag höll på att dö på kuppen. Överväger seriöst att ta tillbaka min nyckel snart, jag känner mig inte trygg längre.

Anyhuuu, vi gick och överraskade annis på sylvia. Den lilla damen har fyllt år så vi firade henne. Vidare till fia där det blev singstar och jag inbillade mig på fyllan att jag var bisexuell så jag skulle hångla med allt och alla som var där.
Det var bara tjejer kan jag tillägga.

Och nej, trots att jag försökte leka "samantha aktig" så är jag tyvärr så hetrosexuell man kan bli.




commander




Dom senaste dagarna har mitt arbetstänk ändrats lite, jag får inte lika mycket ångest när jag inte ska jobba. Tänker istället att jag får njuta av det fina vädret och ta ut ledigheten som jag inte kommer få i sommar. Igår festade vi så jag var tokbakis när jag vaknade men det gick över lite senare. Jag, mänty och widin har legat i stadsparken hela dagen och solat.

Ikväll ska jag hem till mormro och morfar för grillning, efter det funderar jag på att köpa hem en fet godispåse och ligga framför tv:n.