it feels like home to me



Vi människor är EXPERTER på att snurra in oss i våra egna problem att man inte ser någon annan. Jag är duktig på det, jag blir så inne i mina egna problem att jag glömmer bort hur mina vänner mår. När jag får tid att stanna till kommer jag på att det var över en vecka sen jag skickade ett "hur mår du sms" till någon av dom.

Jag blir arg på mig själv när jag inser hur egoistisk jag blir. Den senaste tiden har varit en sån period, bara jag, jag, jag. Mina problem, min stress.

Igår var ett dåligt datum för en av mina vänner och om jag skulle kunna ta hennes smärta skulle jag ta den. Nu kan jag inte det men jag kan lära mig av det och få en distans till saker.

Småsaker betyder ingenting, det är när dom tragedierna kommer som man inser vad lidande och sorg är.

--




Det här med att laga mat är inte direkt en gåva jag föddes med. Igår skulle jag göra "en enkel kasslerskit" som slutade med att vara nästintill oätlig för den var så stark.
Idag var det dags för en enkel rätt, pommes frites med kyckling. Piece of cake kan många tycka men jag lyckades få pommesen klara men kycklingen var rå så det slutade med att jag slängde kycklingen och åt bara pommes, för att senare på kvällen värma på lasagne haha.

Jag har äntligen fått tillbaka lite glädje i mig. Ända sen jag kom hem från jobbet idag har jag gått och skrattat för mig själv här i lägenheten, mest om saker som hände på jobbet idag som egentligen inte var roligt men som jag såklart tycker är jättekul eftersom jag har kass humor.

nu i veckan blir det jobb som vanligt och i helgen är det full rulle. På fredag ska jag fira in lönen med att bjuda alla brudarna på mat (får se hur det här går, herregud) och på lördag ska jag agera flytthjälp, tvätta och på kvällen blir det supolainen hos jenny som har inflyttningsfest.

jag har blivit moster




Fick veta idag att jag har blivit moster till en liten kille. Som den tönt jag är började jag böla på jobbet när min syster skickade mms på knodden, haha.

Nu återstår bara att fullfölja min plan på att bli gudmor, det förra samtalet lät såhär:
Jag: Jag vill vara gudmooooor!
Emelie: Men jag vet inte.
Jag: JAG VILL!
Emelie: Men bea då, varför skulle jag välja dig och inte henne?
Jag: Men seriöst emelie.. Om du och Markus skulle dö, skulle du då vilja att BEA tar hand om erat barn? Jag skulle inte tro det.
Emelie: Men tror du jag vill att DU ska ta hand om vårat barn isåfall?!
Jag: Aja, jag vet iallafall vad jag ska göra på dopet när jag bär in barnet om jag är gudmor, jag ska börka sjunga "Vill ni se en stjääääärna, se på mig"

I bet that you look good on the dancefloor




En ny vana som jag har är att jag har börjat dricka vin på fredagar. Tror det är för att jag verkligen har kommit in i den här "jobba hela veckan" rytmen och då känns det som man har rätt att unna sig några glas på fredagar. Fast det blir aldrig några glas för mig, det blir ganska många. Jag och far var på systemet idag då köpte jag på mig två flaskor så vi får se vart det här slutar.

Jag jobbar heldag på söndag så idag ska jag fan unna mig.

expect the best, be prepared for the worst




Ända sen februari kickade igång har jag knappt varit ledig någonting, nu är jag ledig fram till söndag och jag har massa roliga saker att göra!

Flytta upp mina flyttkartonger till vinden, tvätta, diska, panta alla burkar från inflyttningsfesten, tvätta mina golv.. Eller ja, jag tror nästan jag föredrar att jobba.

Men jag ska göra mycket kul också, äta lunch med emma idag, fira min syster, kolla på jennys lägenhet imorgon, mysa med tjejerna på lördag och träffa annis.


lista

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: ja
Gnälla: ja, ibland haha
Skrika: händer väldigt sällan
Sova: ja
Ha ångest: ibland  
Skada dig själv med flit: nej 
Ta mediciner du inte borde ta: nej 
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: det händer väldigt sällan
Drömma sexdrömmar:  nej
Ta droger:  nej
Försöka vara annorlunda: nja är mig själv, det räcker haha
Klä dig i svart: ja
Gå till kyrkan: nej
Gå i skolan: nej
Röka: yes
Ljuga: nej
Hata folk: nej
Lita på folk: mina närmaste litar jag på  

VEM:
Saknar du: --
Vill du döda:  ingen
Vill du slå: ingen
Kramade du sist: tror det var emma imorse
Skrek du på sist: kommer inte ihåg
Vill du vara som: vet inte 
Sårade dig sist: --
Gjorde dig riktigt glad senast: vet inte
Fick du sms från senast: widin
Ringde dig senast: mamma
Är vackrast på jorden: vettefan

HAR DU:
För många vänner: nej
Förföljelsemani: lite  
Tvångstankar: några stycken haha
Någon annan psykisk sjukdom: inte vad jag vet men alla har väll en diagnos av nånting 
Någon fysisk sjukdom: nej 
Någon skada: nej 
Färgat håret: ja 
Brutit några ben: ja, i foten
Några piercings: ja
Egen dator: ja
Bra självförtroende: sådär
Sagt jag älskar dig till någon idag: nope 
Tuttat eld på nått: nej
Gjort något olagligt: ja

making love was just for fun



Jag har egentligen inte mycket att skriva här, jag jobbar, tränar, hemmasysslor.. ja sen var det slut.
Konstigt, jag har bott här knappt en månad och jag saknar redan att ha en sambo.
Det är inte kul att bo själv.
Jag hatar att inte kunna fråga sanna om vi ska kolla film eller röka.
Jag hatar att det är knäpptyst när jag är hemma om jag inte har musik på.
Jag hatar att äta själv.
Jag hatar att inte säga god natt till någon.



USCH vad jag är negativ den här veckan, det kommer igen snart. Jag lovar.

ont i själen




Jag fattar inte, om det gör såhär ont att avsluta någonting som inte ens kan kallas för ett förhållande vill jag inte ens veta hur det är att göra slut med någon man älskar.
Alla hjärtans dag inleddes med ett svårt beslut och tårar men jag vet att det är för det bättre, att det kommer vara tomt i början men att med tiden så kommer det glömmas bort.
Som min kloka vän Gabi sa idag: tänk att du gråter en natt nu, hade det fortsatt hade det kunnat bli så många fler såna nätter.

Just nu sitter jag och peppar mig själv till att bli glad så jag lyssnar på e-type och tänker på den galna kvällen på harrys igår. Jag, sanna och gabi körde som sagt en spontan utgång och väl på harrys upptäcker vi att självaste e-type ska uppträda. Som dom kändiskåta människorna vi är blir vi helt bananas och stället oss längst fram och sliter i micken och sjunger hold your horses för fulla muggar.

Riktigt rolig kväll var det iallafall!

oplanerat



Jag älskar när helger inte blir som man har planerat dem. Som idag var planerna att äta wook och mysa hemma hos cissi. Det börjar med att sanna skriver: "jag är lite sugen på fest" och tjugo minuter senare är jag, hon och gabi påväg till systemet för att handla till en festkväll istället.

Jag ska njuta som fan av att kunna supa utan att behöva tänka på jobb dagen efter och fysatan vad det ska supas, ikväll ska jag varken veta vad jag heter eller vart jag bor!


med ena foten utanför




Jag känner just nu att jag behöver en paus. Förra helgen jobbade jag 26 timmar och den här veckan har det varit full rulle med jobb också så jag har inte hunnit vila upp mig än. Imorgon skulle bli min lediga dag men ska gå in och jobba då också.

Jag veeeet jag ska inte klaga men jag blir tjatig när jag är trött. Idag efter jobbet var jag på systemet för att köpa födelsedagspresent åt pappa och då lät jag en vinflaska slinka ner åt mig också som jag ska dricka under helgen, då jag inte behöver jobba helg på typ 4 veckor.

Nu ska jag gå iväg och fira pappa som har fyllt 51, när jag kommer hem tänker jag däcka som en padda i soffan.

Och idag har jag ÄNTLIGEN orkat ta tag i disken som har stått sen förra fredagen, nu kan man äntligen vara i mitt kök, nu i veckan har jag förträngt allt det här och stängt dörren och låtsas om att det inte var stökigt där inne, haha.

jahaja



Jag har fortfarande inget internet, just nu lånar jag emmas dator som hon var snäll att låna ut i fredags på inflyttningsfesten och hon har inte hämtat den ännu.

Festen var skitrolig men det var inte lika kul att jobba dagen efter.

Jag har knappt varit i den nya lägenheten alls så jag känner fortfarande inte den här hemma känslan, jag är mest hemma och vänder och går till jobbet igen.

Nu, HÖR OCH HÄPNA, lagar jag lasagne efter x antar ärenden med mamma hela eftermiddagen. Har äntligen blivit av med min smutstvätt som har legat i tvättkorgen sen jag flytta in här.

Anyhuuuu, ikväll ska jag ha lördag för mig själv framför tv;n och ta igen det lugna jag inte hann i helgen.


fortfarande inget internet




Jag har fortfarande inget internet hemma, jag har lyckats fixa ettan, tvåan, fyran och sexan på tv:n iallafall så lite har jag att göra.

Idag har jag hunnit med mycket! Jobbat, laga mat till hela afrikas befolkning, tränat, ätit middag med gabi och sagt upp kontakten med min familj.
Okej, det där sista var för jag blir så dramatisk när jag blir irriterad och då slutar det oftast i att jag överdriver sen tar det någon vecka innan det går över.

Anyhow, nu ska jag och gabbsan kolla paradise, resten av veckan blir det jobb.