signs



Igår kom jag på hur jag alltid tycker att jag har så mycket tid över:

1. Jag hade inte diskat på en vecka.
2. Tvättkorgen var proppfull.
3. Lägenheten såg ut som ett resultat av en kärnverkskatastrof.
4. Jag hade inte lagat mat på hur länge som helst.


--




För mig är den bästa söndagen som igår, jag och emma startade med att köpa en stor frukost på ica safiren, hängde hos mig i några timmar, träffade sanna för mat på mc donalds och resten av kvällen hängde vi hos sanna och kollade på alla solsidan avsnitt.
Det kan man jämföra med alla ångestsöndagar man har haft efter man har festat.

Lördagen var grym, tjejfest hos emma och lotta. Bästa händelsen var när jag och sanna bestämmer oss för att shotta, räknar ner, 1...2...3!!
Båda efter shotten: VAFAN?!

Det var rödvin.


high on life



När jag vaknade imorse var jag helt övertygad om att jag hade sovit bort halva dagen. Kollar på mobilen, 6.30 visar klockan. Kunde inte somna om så går upp. Låg och kollade "skins" tills klockan blev 10 då startade storstädningen av min lägenhet.
Egentligen gjorde jag mer skada än nytta, hade ner en kaffekopp när jag dammsög så det blev en stor kaffefläck på min matta, hade sönder en gardinstång när jag skulle byta gardiner samt slog i huvudet i mitt handfat.

 Resultatet blev iallafall en ordentligt städat lägenhet trots alla motgångar. Blev klar vid 11 tiden och efter 20 min av stillasittande konstaterade jag att jag måste lida av någonslags ADHD. Jag blir rastlös direkt, har nästan dött av tristess idag.

Bjöd över min syster och far så dom ska komma och fika nu. Kvällens aktivitet blir filmkväll med widin.

stepping stone



you used to call me up from time to time
and it would be so hard for me not to cross the line.
the words of love lay on my lips just like a curse
and I knew, oh yes, I knew they'd only make it worse.

and now you have the nerve to play along,
just like the maestro beats in your song.
you get your kicks from playing me
and the less you give the more I want so foolishly

--






Jag försökte få till en "The hangover" bild men det gick inte så bra för Elias blev ledsen JUST då.


lick black gold




Hade det inte varit för min kris i klädfront hade jag fan inte gått upp när klockan ringde imorse. Kl 7 var jag tvungen att boka tvätttid när jag väl är ledig. Blev så trött på mina trappor tillslut att jag satte mig nere i tvättstugan och väntade på att maskinen skulle bli klar.

Idag ska jag äta lunch hos min mor och efter det ska jag och mänty göra någonting.
Har absolut inga planer för hela den kommandeveckan (vilket är ovanligt) så vi får se om jag äntligen får någon ordning i min lägenhet, haha.

closer




"Where is this love? I can't see it, I can't touch it. I can't feel it. I can hear it. I can hear some words, but I can't do anything with your easy words."

i'm kinda busy




Har nyligen kommit hem från en sabla (mitt nya favoritord btw) trevlig kväll hos familjen Rogic. Chefen bjöd på storkok med mat för en hel armé och sen torsdagsvin till det. Ytterst trevligt sätt att tillbringa en torsdagskväll.

Nu är snart helgen här, jobbar dag imorgon och på kvällen ska några av oss brudar laga tacos. På lördag ska jag, hör och häpna, jooobbaaa! Som tur är jag ledig på söndag så ska njuta rejält då. Var tyvärr tvungen att boka tvättstuga 7 på morgonen så mycket njutning blir det kanske inte.


Nu ska jag, i min vinberusning, bädda ner mig i soffan.


london, here we come!




Nu är det bokat och klart, London 5:e maj, wiiihuuuuu!



kent - ensamheten




Jag måste vara världens sämsta person på att vara ensam. Det räcker med att jag sitter hemma 20 min innan jag vill umgås med någon.


ge mig en sak




sommaaaaaaaaaaaaaaaaar





varför ska allting hända mig




Jag tror jag dör, all skit ska alltid hända mig.
Jag tar historien från början:

Igår när jag skulle hem till widin mötte jag två killar i min port, inget speciellt med det, vi utbytte några artiga fraser som man gör med grannar sen gick vi vidare.
När jag står på harrys dansgolv kommer killarna fram och säger "ja vi sågs ju idag i porten blabla" En av dom är granne med mig.
Iallafall, han och jag pratar, när han ska gå får han mitt nr och vi smsar lite under natten och nu idag.

Nu på kvällen ska jag skicka iväg ett skämtsms till cissi och emma. Jag brukar kolla på facebook om det är någon rolig som fyller år så skickar jag ett sms om det. Tex. "Idag är det ingen avnlig dag utan blabla födelsedag, HURAA HURRA HURRA!"

Idag fyller en gammal klasskompis till mig år, så jag skriver "Idag är det ingen vanlig dag utan Mattias Mallins födelsedag, HURRA HURRA HURRA"

Jag råkar skicka det till min granne.
Får tillbaka: "Va, vem är Mattias Mallin?"

Nu dör jag.



(gårdagen var kul iövrigt, det märks att man har kul på förfesten när nästan alla glömmer bort att vi ska ut)


superfreak



Någonting som roar mig är att gå tillbaka ett år i bloggen och kolla vad jag gjorde då. Jag gjorde det idag och läste bla "Det är så roligt för jag får jobba mycket helger nu, wiihuu!!"

QUE?? Varför tyckte jag det var KUL att jobba helger?! Nu vill jag inget annat än bara gå på dagtid men eftersom helgerna ger så mycket pengar tar jag dom passen också.
Jag måste ha haft någon hjärnskada där eller så har jag jobbat förmycket helger på sistone.

Har nyligen kommit hem från mamma med matkoma. Jag, mamma, emelie, bea, markus och elias (okej han sov mest) köpte pizza och såg "så ska det låta" och solsidan.
Ja, ni läste rätt, så ska det låta. Det värsta var att jag var en riktig haj på att gissa låtarna att dom nästan borde låta med delta i något program.

Nu ska jag upppiggande nog kolla på en dokumentär om Golden gate bron, som tydligen är populär att ta livet ifrån. Jag vet, riktigt uppiggande men jag älskar dokumentärer.
Nu i veckan såg jag en som heronister i New York, jag väljer mina ämnen väl, haha.