girlsnightout







Våran egna Caroline Ahrentorp har ordnat en egen kväll på lotus, en tjejkväll som ska äga rum ikväll.Men varför i helvete satte du dresskoden vitt?! Jag har ingenting vitt, förutom min studentklänning, så jag går här lätt panikslagen.
Vi ska dit ikväll, klockan 9 sätts det igång. Champange, drinkar och manliga gogo-dansare.
Vi kommer trivas ikväll.






image526
(från i onsdags)
VARFÖR ska jag alltid se så obehaglig ut? Jag kan aldrig posa så jag blir snygg på bild.

lust for life




De senaste dagarna har varit riktigt sköna.
Onsdags: Middag på å-bryggan, 13 tjejer plus slusken. Efter å-bryggan gick vi hem till gabi, drack öl och vid elva tog vi en taxi till harrys när natten spenderades. Dom har öppnat deras uteservering så det är riktigt mysigt där.

Torsdag: Bli väckt av att emma brink skickar sms halv 12, då jag egentligen ska vara på lunch med henne + projektgruppen. Springer bokstavligen upp, drar på mig klänningen från igår och tar bilendit. Jag var seriöst där på 5 min. Efter lunchen följde hon med hem till mig, vi gick ut med hunden sen tillbaka till skolan där vi egentligen skulle se Eskils-festivalen. Ingenting för oss såg vi när vi kom fram, så vi tar en fika. På vägen till waynes möter vi Frida och Micklan, dom hänger på.
När vi satt på waynes kom allt möjligt folk och efter 2 timmar gick jag hem. På kvällen åkte jag och Emma hem till Johanna och drack vin. Efter gick vi till å-rbyggan och drack cider. Frida och dom satt i rothhoffs, så jag och emma gick dit ett tag.

Fredag: Lite skola. Hade den sista fotolektionen.. Blandade känslor. Både lättad och lätt panikslagen. Efter skolan gick vi och fikade, sen kom det fler folk så vi satte oss på strömshomen. Åkte hem vid 5, klockan 7 åkte vi ut till emmas brorsa. där drack vi vin, spelade kubb och pratade. Våra chaufförer skulle in tidigare till stan så jag hänkade på dem. Cissi och jag åkte till Emma i rothhoffs, satt där ett tag, ringde maria och frågade om hon villekäka korv på statiol. Det gjorde vi och sen blev det hemfärd!

Så, där är mina senaste dagar. Blir tråkupdaterring när man inte har uppdaterat på ett tag.

mer kärlek





idag hade våran lärare berättat att han brukar skicka lappar till sina medarbetare. På dem brukar det stå: "du är en bra lärare", "din lektion var jättebra!"
Så jävla sött. Bästa läraren någonting tror jag.
Alla borde vara mer som honom, kärleksfulla. Jag kör med mina "20 beröringar om dagen", det är mitt sätt att ge kärlek. En kram eller en klapp på armen då och då.
Mer kärlek helt enkelt!

atomic - sleeper




Okej, vad gör man när man inte har läxor?! Dom senaste veckorna har vart så sjuka. Haft uppgifter hela tiden. Nu är det slut. ingenting mer. Vad ska jag nu göra om kvällarna?
Nu tänker jag se trainspotting för tredje gången på 2 dagar. Nya favoritfilmen, jag älskar den! Kom underfull med igår att jag älskar "hårda knarkfilmer", vet inte riktigt varför. Någonting realistiskt över dom. Ewan Mcgregor är sjukt snygg i trainspotting också..

ikväll ska vi äta middag på å-bryggan, fira att betygen är satte och att om en och en halv vecka tar vi studenten.
studenten, studenten. Klingar så fint när man säger det.

Velvet Underground - Perfect Day







En känslosam dag. Jag gick och grät på vägen hem från skolan idag. Det brukar jag inte göra. Eller snarare, jag har aldrig gjort det men jag kunde inte hålla emot. Jag blev så frustrerad. På mig själv. Att genom slöhet har jag förstört mitt fotobetyg. Idag gick ingenting som jag ville och tillslut lämnade jag in skit. Bara för att lämna in något.
Då orkade jag inte mer. Trots att pressen över skolan är över känner jag mig ledsen. Jag kunde bättre, det kommer man på nu, en dag innan betygssättningen.
Nu finns det absolut ingenting jag kan göra. På sätt och vis vill jag gå om gymnasiet med den här kunskapen. Oh, vad bra det vore.

Deppigt dag. Därför bränner jag en film nu. Ska åka till hemköp och köpa någonting gott att äta. Sen ska jag krypa ner och kolla på scenes of a sexuell nature. (ochnej, inge porr)

creep - radiohead





Den låten stämmer på bra in på hur jag mår just nu.



I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

betalat





ih, nu är agia napa betalat! Kollar på hotellrumen nu. Jag längtar så jävla mycket, nästan mer än till studenten.
Inte mycket kvar i skolan. på onsdag firar vi betygssättningen med middag på å-bryggan.
i'm loving it

hsusha




Trots min bakfylla har jag varit väldigt effektiv idag.
Jag har hunnit med:
- Lunch med Annis på sylvia
- Gjort båda ARL-uppgifterna
- Fotat fria analoga bilder och redigerat lite digitala.

Det här är saker jag inte ens har gjort i normalt tillstånd så att jag gjorde dem idag ger en eloge.
Men det tar inte slut här. Debattartikel och fotografuppsatts är kvar på min to do list.
Jag längtar till Onsdagen, då vi firar att skolan är slut med middag och drinkar på Å-bryggan.

samtal på sylvia




Samtal på sylvia

Jag: Juuust det, simon fota ju oss igår. När jag gjorde sälen också.
annis: HAHA, ja. Och det blev inte vackert! Du såg förjävlig ut. Det såg ut som du inte hade nått hår.
Jag: Oh, vad roligt att höra.

sötnosar



image525

schtekarn





image523



Nu har jag ätit mig mätt på godis, jag får inte ner någonting annat. Känns som jag ska spy såfort jag kollar på mat.
Men istället för att sitta hemma och tycka synd om mig själv ska jag iväg för att fika med annis. På sylvia. Har aldrig vart där så det blri intressant.
Nu måste jag få bort påsarna under ögonen.

inte med simon för han är gay




Sakta, sakta sakta sitter jag  här och äter ett äpple. Idag har jag min värsta bakfulla någonsin, när jag vaknade kändes det som jag hade legat i koma och vaknat upp efter 5 år.
Gårdagen var underbar, väldigt rolig! Tanken var grillkväll med utgång men det var ganska kallt ute så vi gick snabbt in igen. Där bjöds det på riktigt kaos, vin spilldes (ungefär 5 gånger) och vi shottade 60% sprit. Vid elva gick vi ut. Underbar utgång, vi marsherade direkt till schlager golvet, när det blev coverband där gick vi till r'nb golvet, som jag aldrig annars står vid.
På det golvet träffade jag, Annis och Sofia världens roligaste kille. Man kan säga att han var en manlig mig. Alltså inte för att jag tycker att jag är världens roligaste person, men han hade PRECIS samma humor som oss. Vi dansbattlade, han lärde mig fiskespöt, jag lärde honom vattenspridaren och stureplansarmen med gäddhäng.
Vi "hängde" med honom till stängning, då tänkte vi stura upp en efterfest men efterfestensvärd låg hemma och spydde så istället traskade jag, simon och Annis hem. Barfota. Inte Simon, han hade vart smart nog att ta bekväma skor.
Under vägen hem köpte vi cola på grillen, mötte Markus som sen gjorde mig sällskp.

En väldigt bra afton!

balen




image521






image522

fredagssysslor




Vilken rolig fredagskväll jag har. Är hemma framför datorn och gör massor av skolarbeten. Det är värt det. Kom nyss på att det här är sista helgen jag måste använda för att plugga.. Sista.
Vi var oah såg balen ikväll, så fina var alla! Åh jag älskar baler. Blir så glada för allas skull.

Påvägen hem blev jag stoppad av polisen för första gången, dom vinkade in mig till kanten på sundbyholmvägen. Jag vet inte vad det är en någonting med poliser gör mig nervös. När han hade stannat mig vid kanten kom alla ibilen på att ingen därbak hade säkerhetsbälten. Det är svårt att förklara men  vi har som ett överdrag därbak eftersom våran hund sitter där, då blir det inte skitigt på säterna. Iallafall, när det är på går det inte knäppa två av bälterna därbak. Alla började nervöst pilla fram bälterna och polisen kom. Bad om mitt körkort. Jag försökte fumla ur det från plånboken, det tog ett tag. Jag visste att allting var i sin ordning, utom bälterna, ändå blev jag nervös. Medan jag fumlar med mitt körkort öppnar polisen bakdörren där sofia sitter och frågar "Ni är odentligt fastspända va?" Sen drar han i bältet. efter sa sofia att precis innan han öppnade dörren hade hon fått dit bältet.
Sen fick han se mitt körkort, jag fick blåsa och åka.
Hädanefter tänker jag inte slarva med bälterna iallafall.

Efter kvällsmat på spicy och en promenad med hunden så sitter jag här. Dricker cola och skriver klart en mdk-uppgift. Tänkte börja redigera bilderna från balen men här är orginalen iallafall:


image519



image520

shopdelangdelange





Jag har drabbats av student-ångesten. Nu ångrar jag att jag inte la ner mer tid på skolarbetet under hela trean. Jag blir arg på mig själv för att jag inte anträngde mig mer. Jag borde ha haft attityden "ska jag göra någonting ska det vara perfekt"
Nu sitter jag här och vet att jag kunde mer. Men äsch, det löser sig ändå! Folk borde stressa ner, inte minst jag. Det finns ett liv utanför betyg, högskola och gymnasiet. När jag tänker framåt tänker jag att jag kan göra vad jag vill. Allting är möjligt.

imorgon är det den efterlängtade Eskil balen. Mina vänner kommer vara så vackra! Ska dit oc fota dem. Använda det som fria bilder till foto.
Imorse jobbade jag av flera fotouppgifter, inte mycket kvar nu!

Oh, studenten känns så nära. Jag kommer gråta som en liten pöjk.

music




Jag och Emma T har anmält oss som frivilliga att ordna musiken till vårat flak. ett av dom bästa besluten i mitt liv tror jag! Vi började spåna ideér idag, skickade olika remixer och låtar till varandra för inspiration.
Det kommer bli så grymt kul att göra en spelningslista med musik som vi vill ha, inte som på krogen när man blir påtvingad en musik.

Nu är jag mätt som fan. Åt grillat hos mormor och morfar, alltid en risk för att bli övermätt då.
imorgon måste jag till foto redan kl9, trots att jag egentligen börjar halv 1.
Det där jävla betyget kommer slita ut mig.

Ska ta andra badet för idag, ändå chansen jag har för att kunna läsa ut "snabba cash" utan att somna.

--




Igår hade jag och Annis en pluggkväll, gick ganska åt helvete. Jag hjälpte henne effektivt med mdk-uppgiften men sen hade vi förmycket att prata om, så pluggandet glömdes bort. Det gjorde ingenting. Jag bestämde mig för att skolka idag istället, provet kan jag göra på Fredag.
Nu har jag hela dagen att göra vad jag vill. Eh? Jag ville gå till skolan. Jag vill inte sitta här och uggla. Trist som faen.
Jag känner mig lite som Will i "About a boy", hur han delar upp sina dagar i enheter (1 enhet=30min).
Idag har jag hunnit med:
- Dricka kaffe till en film, 3 eneheter.
- Ta ett bad, 2 enheter.
- Kolla på gamla serier på datorn, 4enheter.

Hur resten av dagen spenderas får man se. Ikväll ska vi hem till mormor och morfar och grilla. Min morfar fyller 68 år. Min mormor och morfar har det livet jag vill ha när jag blir så gammal, dom har vart gifta i 45 år, 2 barn, 5 barnbarn, mycket vänner, dom unnar sig resor tillsammans, dom har hus och sommarstuga på kusten.

Men, jag hamnar väll ensam på en ålderdomshem. Med skulder på banken på 1561615 kr för jag var absolut tvungen att åka på "dom där" semestrarna hela livet.

Påtal om ingenting, här är en annan rolig incident som har hänt mig:
Det var morgon, tror klockan hade slagit 08:24 och jag var påväg upp för trapporna till fotosalen. Jag ick nog och tänkte på ingenting, när jag kom till andra planen på huset kollade jag upp, där satt en tjej på en bänk och mötte min blick precis.
Från ingenstans säger jag: Hej hej
Direkt blir jag: vafan?! varför hälsade jag?!
Jag: eh alltså jag vet inte varför jag hälsa på dig!
Sen gick jag. När jag berättade det här för annis igår sa hon at hon tyckte jag var du. Tjejen kanske var mobbad och blev glad för att någon hälsade på henne.
Jag tänker snarare: Tänk om hon var populär som fan, sen kommer jag som ett mongo och hälsar på henne. Nu går hon säkert och tror att jag inte har några kompisar och att jag hälsar på allt och alla.
Det gör jag inte. Fan inte.
Förutom när jag är full.

--




Har ingenting att skriva egentligen. Känns som man skriver samma sak hela tiden i den här bloggjäveln. Borde kanske utforma den till en dagbok för mina pinsamma upplevelser?
Idag hände en till.
Jag och Cissi stod inne iframkallnings salen och klippte negativ. Jag stod och studerade mina negativ, letade efter kalkfläcker då sa jag någonting i stil med "åh vad tur, det blev inga fläckar" och "Fan vad nöjd jag blev, alla bilder blev bra!"
Jag tycker det är konstigt att hon inte svarar mig, så jag kollar upp. Står hon där? Nej.
Men brevid mig från en annan tjej från fotogruppen, som jag inte känner.
Jag: Eh, alltså jag trodde cissi står här. Det är inte så att jag pratar för mig själv!

Som tur var skrattade hon bara. Men jag förstår inte varför det alltid händer mig.

Belle & Sebastian - Funny Little Frog




Alla mina tankar är på Agia Napa just nu. Det går inte en dag utan att jag tänkerpå hur underbart, roligt, trevligt galet, outrageus vi kommer ha det därborta. Det är bra att längta men det gör också att man blir distraherad från annat man bör tänka på.
Jag har galet mycket just nu. egentligen skulle jag behöva bo uppe i fotosalen. Jag vill verkligen få mitt mvg så tänker lägga all min energi på det.

Jag fick en så dålig idé igår när jag skulle sova. För det första, efter att jag hade kollat på titanic med fors, skjutsat hem henne och varvar ner kom jag inte i säng förän vid 1. Jag tänker alltid bäst när jag ska sova, så jag ville fota soluppgångem. Jag går upp, kollar i kuriren. Jahaa. 4:15 ska solen gå upp. Redan då visste jag att jag ALDRIG kommer gå upp. Men jag ställer klockan på 04:15.
Gick jag upp? Oh nej. Hade jag svårt att somna om? Oh ja.

Jag vill att någon ska dödshota min mamma, om jag inte gör ARL-uppgifterna dör hon. Oh, jag har så jävla svårt att komma igång med dem. Skjuter upp det hela tiden. Får inte. Betygen sätts snart och nu är studenten näära.

justnu




Frisyr: oftast i knut, tyvärr. måste ta tiden på morgonen att ordna det bätte.
Väska: stor eftersom alla skolsaker ska få plats.
Favoritplagg: oversize t-shirts, måste verkligen införskaffa.
Favoritfärg: svart eller blått.
Musik: fortfarande låtarna från försent för edelweise
Bok: snabba cash - jens lapidius
Byxor: jeans
Smycket: klocka
Bästa Beautyprodukten: mascara
Skor: vill ha gladiatorskor
Godis: wienergum, är och förblir mitt bästa

dearest




image517

så glad för din skull =)

söndagsmorgon





God morgon. Igår var det en väldgt trevlig kväll. Jag åkte hem till Johanna, drack vin, åt ost ed kex och kollade igenom Californication säsongen. Jag var lite olaglig, drack vin trots att jag skulle köra hem. Fast det var med måtta,  men det pirrade till när jag mötte polisen påväg hem. Jag trodde med min vanliga tur att jag skulle bli stoppad.
Klockan ett var jag hemma. Jag fick ett ryck och började städa hela mitt rum. Var klar med det till halv 2 sen rakt ner i sängen.
Vi pratade jättemycket om Agia napa igår så självklart drömmer jag om det. et var ingen bra dröm, jag drömde att vi hade haft astråkigt hela veckan och att vi skulle stanna längre för att se om det blev roligare.

Idag ska jag fika med Anna-Lena. Klockan 1. efter fikan vet jag inte vad jag ska göra. Tänker inte ge mig ut för att fota, det regnar nu också.
Egentligen behöver jag åka till Tuna park för att kolla bikini och studentskor men orkar inte.

Meninglöst inlägg men vi får se vart vinden bär mig idag.

sleep the clock around


image515


Lugnaste helgen på länge. Har inte gjort någonting under hela dagen. Nu lagar mamma mat och efter det ska jag hem till Johanna och mysa. Jag vill dricka vin men då kan jag inte ta bilen. Tar jag inte bilen måste jag gå hem. Det regner nu så det är stor risk att det kommer regna när jag går hem också.
Men jag är så jävla sugen på vin. Och nikotin.

--




Jag skapade min egna lilla värld igår. Mitt näste kan man säga. Med ost, kex, film och tända ljus kunde det inte bli mysigare. Synd bara att jag är en sån kärring, kunde inte se klart filmen för jag somnade till hela tiden. Så halv 12 släckte jag ner och sov.
Vaknade självklart väldig ttidigt, halv nio. för ovanlighetensskull låg jag kvar i sängen. Oftast när jag vaknar går jag upp direkt, blir för rastlös av att bara "ligga óch dega" men i morse såg jag klart filmen. Det gjorde egentligen ingenting att jag inte såg klart den igår, hade redan sett den en gång.

Jag har lånat hem både en digital och analog kamera ver helgen så jag borde fota egentligen. Jag hade planer på att åka iväg och fota men vad vaknar jag till. Spöregn. Aldrig i livet att jag sätter min fot utanför hemmet när det regnar, speciellt inte om jag ska hantera skolans femtusenkroners kamera.
Så, istället, tänker jag sitta inne. Tills det slutar regna. är jag kreativ nog kanske jag inte ens behöver fota ute, hitta objekt inomhus istället.
Hela min helg ska gå till att plugga. Bli av med alla jävla rester som jag alltid klagar på.
Så, hejdå med dom.

helveteskrivaren




Jag skulle skriva ur källorna till mitt fördjupnigsarbete idag i skolan. Tog upp sidan, det var det sista inlägget som Alex Schulman skrev. Jag skriver om bloggare det var därför det var min källa. Iallafall. Jag börjar skriva ut. När jag tar den första utskriften ser jag "sida 1 av 293" Vafan?!
Går tillbaka till datorn, skrivaren fortsätter skriva ut papper. Då ser jag att alla kommentarer som har skrivits till inlägget också kommer ut. över tusen kommentarer!
Jag sprang tillbaka till skrivarn och försökte få av den. Det gick inte. Tillslut var halva fotogruppen inblandad i kampen mot skrivaren. Jag tror den fick ut 20 sidor innan vi lyckades få stopp på den.
Skolan hade nog inte blivit så glad om jag skrev ut 293 sidor med bara skit.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Emma jobbar, Gabi är hemma, Cissi och Nattis umgås men jag fick inte vara med, Johanna vet jag inte, Carro jobbar..
Tror det blir lipsillen och Titanic ikväll. Och ost med kex.

--





Efter ett samtal med Emma beslöt jag mig för att inte skjuta upp arbetet. Man kunde tydligen bara gå G då. Så, nu, 2 timmar senare är jag färdig!
Sjukt skönt men jag är så trött. Nu måste jag äta någonting innan jag ska sova.

The Cure - Just Like Heaven






Finner ingen ro att göra klart min fördjupningsuppgift så tänker fixa den i helgen. Kerstin brukar vara förståeende, lämnar jag in den på måndag kan jag arbeta med den över helgen.
Pappa var nyss här och åt. Ja, kvällsmat typ halv 9. Det var inte gott heller så är lika hungrig fortfarande.
Åter om mitt arbete: Jag är så jävla nöjd hittils. Speciellt med inledningen. Älskar arbeta med sånt som jag tycker är intressant, inget som man måste ta.

Jag längtar till helgen och peppar med:
http://www.youtube.com/watch?v=ORc5Td_T6og&feature=related

helvetessparbössan





När vi bokade våran cypenresa kände jag att jag villevara duktig och göra en egen sparbössa! Så jag tog en gammal syltburk, ett lock och lim och satte igång. Jag blev väldigt nöjd med min burk. Jag satte en lapp på där det stod : Sparbössa - resepengar. et första jag la i var en 500 från min lön. Sen har jag bara lagt i några enkronor och 5 kronor. för en månad sen ungefär ville jag öppna burken, det gick inte med handkraft så jag tänkte om jag spolade varmvatten runt handtaget skullekanske limmet lossna.
För de första: inte fan lossnade limmet. Det satt fortfarande lika stenhårt som innan.
Andra: Det hade gjort ett hål där jag stoppade i mynten, klart att vattnet ran igenom där. Halva sparbössan var full med vatten och min 500 (som var den enda sedeln jag lyckades spara) var helt genoblöt. Jag satt säkert en timme och fingrade med en pincett för att få upp sedeln. Jag fick upp den till slut och jag satte upp den i ett hårspänne för att få den att torka.

Trots att det har gått en månad har jag inte fått upp den här helvetesburken än. Det ligger MASSOR av småmynt i som inte kan sponsra min resa men som fungerar bra som cigg eller parkeringspengar. Men jag får inte ut dom. Nu har jag börjar sett det här som en lugnande stund att få ut mynten. Jag brukar sätta mig ner med burken när jag känner mig stressad ,ta ut mynt en efter en.
Idag är det inte lika kul. Nu ska jag ha ut mynten för jag måste köpa cigg. Får jag inte ut dom innan 10 min tänker jag gå ut på gatan och kasta sönder burkjäveln.







image514


Jag tror jag behöver städa mitt rum.

Jeff Buckley-Grace

image511

image512

image513






Jag har nog aldrig känt ett sånt sötsug som jag gör just nu. Har varit ute i köket minst 10 gånger den senaste timmen. Självklart vet jag att det inte finns någonting där men jag letar iallafall. Som vanligt. Känns bättre att leta en sista gång än att sitta här och undra..
Dagen har varit väldigt skön! Vaknade sent, gjorde en stor frukost beståeende av 2 ägg, yougurt med flingor och kaffe. Halv 2 skulle jag fika med Maddo och Cissi, när vi satt där såg vi Johanna och Caroline som också skulle fika, vi erbjöd dem att ansluta sig och det gjorde dom.
Väldigt trevlig fika om prat om lite allt möjligt. Efter gick vi på stan ett tag, hittar så mycket jag vill ha men måste verkligen spara alla mina pengar till Cypen just nu.

Efter stan har jag gjort lite allt möjligt, flyttat saker med carro, skjutsat mamma och nu kollar jag på Project runway avsnitt (min favoritserie)
Senare ska jag se Titanic. Vet egentligen inte varför jag laddade ner den men blev jävligt sugen på att se den. Jag kunde inte se den när jag var yngre, för när jag skulle sova kunde jag bara tänka pålåten till filmen. (eeevry night in my dreams, i feeeel you) Konstigt men sant.
Ikväll ska jag se den och motstå mitt jävla sötsug.

Bridge Over Troubled Water




Aj aj aj, har ni testat ätit pencilin utan att ha ätit mat innan? Det har jag. Nyss. Nu har jag så jävla onti magen. Hoppas det går över snart. Jag var inte alls sugen påmat så tog medicinen iallafall. Kan väll inte vara farligt.. Jotack, det här gör jag inte om.


låten är förövrigt den jag alltid lyssnar på när jag är ledsen, som jag är nu. Ibland vill jag byta familj. Eller flytta hem till pappa. Som jag funderar på att göra till sommaren. Flytta hem till pappa alltså, inte byta familj.
Måste ge det tid bara, så jag inte flyttar för att sen återvända efter 1 månad.
you're time has come to shine, all your dreams are on their way

17;onde avnisttet av Gossip girl




Det bästa med att det blit en ny vecka är att det innebär att det kommer ut ett nytt Gossip girl avsnitt. Nu fick jag precis ner det 17;onde. Ska se det lite senare, nu tänker jag plugga bort lite rester,
Senare ska jag träffa Carro, hon ringde och fråga om jag kunde hjälpa henne att flytta saker och visst kan jag det.

Idag fick jag bort en del saker, fotade två saker så nu slipper jag dem. Nu är det bara sköna dagar kvar av den här veckan! Imorgon har vi buffertdag på förmiddagen. På eftermiddagen blir det fika. Under torsdagen är det "Slottsskolan" renunion, vi gamlaavgångsklasser ska ses över fika. Kommer bli nice, kul att träffa alla igen!

Nej, plugga var det. Känns som det är det ordet som används mest här men om en månad tänker jag aldrig uttala det mer.
Förutom när jag börjar på högskolan ioförsig.

who






Anledningen till att jag är trött är för jag sov som en Jude i ett läger, jättedåligt alltså.
När jag gick och la mig såg jag det som en bra idé att låta fönstret stå öppet, det var så jävla varmt. Under natten började det blåsa. Inte lite heller, vaknade tusen gånger av att mina persiener höll på att blåsa sönder plus att jag frös. Men orkade aldrig gå upp. Då tar min katt in hennes jävla leksak med pingla in till mitt rum. Kastade ut den och stängde fönstret.
Då fck jag äntligen sova ostört, i två timmar till klockan ringde halv 7.

Så kan det gå. Nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Självklart borde jag plugga. Kommer jag plugga i mitt tillstånd? Knappast. Därför tänker jag se förra veckans Gossipgirl avsnitt en gång till.

--




Måndag igen. Allting känns bättre. Jag har tagit tag i en del saker. Tänker kämpa in i det sista. Konstigt det där när man mår dåligt över någonting, just då skriver man om det som om an har bestämt sig. När man vaknar dage efter kan man ha fått en helt ny inställning.
Självklart tänker jaginte sluta tänka på konsekvenserna. Bättre att stressa än att få dåliga resultat.

Bara att bita ihop nu. Nu i veckan ska jag och gabi få upp våran träning också. Var sjuk hela förra så vi gick ingenting då.
Idag är det lite tight o tid, så vi ska bara gå 2,5 km. Bättre än ingenting. Har levt ganska nyttigt hela helgen (sa nej till kebabtallrik igår) Måste bli lite fit till studenten som är farligt nära. Provade min studentklänning igår, jag älskar den! Den sitter perfekt.

Men just nu känner jag inte för att gå. Är jätteseg i kroppen och trött.
Äsch, inge mer negativt nu. Peppa peppa!

---



All stress kom ikapp mig idag, efter ett bråk med mamma blev jag så ledsen att allting släppte. Alla helger stressar jag över att behöva gå tillbaka till skolan. Hålla på med någonting jag inte tycker är roligt. Något jag är stressad över. Känna att jag inte räcker till.
Det är så mycket som stressar mig att jag snart kommer ge upp. Det var så det kändes idag, jag ville ge upp. Bara strunta i vad jag får för betyg.
Jag är stressad över att inte få ett jobb, att få ihop pengar till agia napa, att klara foto-kursen, att kunna göra klart alla arbeten som är kvar och jag är stressad över min vardagsekonomi.

Nu mår jag bättre. Jag la mig i sängen och lyssnade på musik och filosofierade. Kom inte fram till någonting men jag lugnade ner mig.
Från och med nu, gör jag saker för jag vill. Inte för jag måste. Jag tänker skita i konsekvenserna.


du räknar allt sorgligt natten lång
och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll?
Nej kanske ingen
kanske allt egentligen.

Lugg?






Jag vill klippa lugg men jag vågar inte.


Bästa låten just nu:
http://www.youtube.com/watch?v=dWvw6ZpK1j4&eurl=http://billie.devote.se/?page=2

Englas begravning




Jag blir illemående när jag tänker på att en tvkanal utnyttjar en sörjande familj för att tjäna pengar. dom gör det inte för att vara snälla, dom vet att det drar tittarsiffror och det tjänar dom pengar på.
Tv fungerar så, dom gör ingenting om dom inte vinner på de själva.
Man ska inte klandra familjen utan tvkanalen.


Det har vart en underbar helg. I fredags hade vi överraskningsfest med grillbuffé för Natalie som blev 19 år. Vi grillade allt möjligt och vi hade tårta, ballonger, allt som en fest ska ha!
Mysig kväll.
Igår låg vi på strmsholmen hela dagen. Vi fick se en man bada naken i eskilstuna ån. På kvällen grillade vi hemma hos gabi. Vi satt ute, drack vin och pratade i flera timar. När några skulle ut bestämde jag mig för att åka hem. Var varken rätt klädd eller hade rätt humör.
Hemma poppade jag popcorn och kollade på mean girls.

Idag hoppas jag på strömsholmen igen. Bara ligga och slappa med vänner.
Jag vill inte att det ska bli skola.




image509    image510

inte lika farligt här




Strålande väder idag. Vi fikade på waynes uteservering idag och det var inte ens kallt, trots att det ligger i skuggan. Men när jag kom hem var jag väldigt sorlig, det första jag gör är att sätter mig vid datorn, drar ner persienerna och kollar på film. Det är såna här dagar när man knappt ska sova inomhus, egentligen ska man rigga upp solstolar i trädgården och sova där.

Självklart måste jag plugga ikväll. Vi har en muntlig redovisning imorgon och projektrapporten ska vara inne.. Snart är det fredag, då är det helg, som tyvärr kommer bestå av plugg.

Ha-ha, idag berättade jag en rolig grej för tjejerna. Om mitt pms humör Jag blir väldigt känslig. Alltså, jag blir löjligt känslig. Jag kan typ börja gråta av att någon inte säger hejdå på msn.
Ni kan kanske förstå vad mina nära och kära måste genomgå en vecka i månaden. Det är inte ens kul, jag blir så känslig.
Men jag kan garva åt det såhär i efterhand!





(Här är det inte lika farligt nattis, GRATTIS!)

image508

okidoki kareoke








Okey, nu. 6 timmar efter förra inlägget ska jag börja med uppgift 2. Religionsprovet. Har laddat upp med Adele och Belle and sebastian på spelningslistan. Inget svenskt, då skriver jag orden jag hör.
Nu så. Det här kommer gå!

Hold me now




Jag lider seriöst av koncetrationssvårigheter. I mitt huvud tänker jag mig hur jag sitter med en kopp kaffe, datorn och skriver på som bara den nu när jag ändå är hemma hela dagarna. Varje dag den här veckan som jag har vart hemma pga sjukdom har jag tänkt: Snart ska jag plugga!
Har det hänt? Näe, knappast. Istället dricker jag kaffe och kollar på top model. Jättebra. Jag som har så lite att göra också. Idag är jag lite piggare än vanligt, men imorse när jag vaknade var mina ögon jätteäkcliga så jag stannade hemma från skolan.
Den här veckan är stressig när det gäller skolarbeten, därför måste jag bli klar.

To do list:
- Projektrapport + loggbok
- Vg- Mvg arbete i religionen
- Arl-uppgifter
- Mdk uppgiften

Egentligen vill jag lägga mig i sängen och sova bort alla måsten. Jag är så stressad. Hela tiden. Men jag gör ingenting åt det. Det är fan konstigt med mig. Istället för att bara "göra" sakerna går jag och stressar över dem.
Koncentrationssvårigheter tror jag domen blir.

blev det dålig stämning nu eller?




Jag skulle kunna somna här och nuuu.. Mer ansträngande än vad jag trodde att ha venisage. Det var ganska kul! Men efter några timmar blev det ganska segt att bara sitta där. Vi hade visning för 2;orna mellan 12 och 14, men jag skulle vara hos läkaren 14 så jag slapp en timme ungefär.
Det gick bra hos läkaren, men jag tror alla hae någonting emot mig.
Först på labben, när jag skulle lämna prover, stod jag utanför efter som jag ville inte bara klampa in och beordna dom att ta provor.
Efter ett tag börjar en tjej glo på mig.
Jag: Eh, Jag skulle ta prover för min hals..
Hon: JOSEFINE SJÖGREN? du kan sätta dig här! (pekar på en stol)
Jag trippar in försiktigt, hon går med bestämda steg mit andra sidan rummet för att hämta en pinne.
Hon: Gapa! SÅ, nu ska jag sticka dig också. Klar, du kan vänta där ute!

Jag får vänta, i 20 min. Självklart är dom försenade.När jag kommer in till läkaren..
Hon: Du kan sätta dig där. SKulle jag kolla dina öron?
Jag: eh, nej, min hals.
Hon: Ok, berätta. Vad har hänt.
( Jag drar hela historien)
Hon: Ok, du är röd i halsen. Pencilin i 10 dagar. Hejdå.
Jag: Jag har ögoninflamation också.
Hon: Ja men det går över av sig själv seru!

Bra sjukvård,det går över. Undrar om dom säger så till cancersjuka också.
Jag åkte tillbaka till skolan, vi åt lunch, hade öppet hus igen. Det bästa nu var att alla hade köpt massa goodis och sånt. Jag kan verkligen hålla mig från sötsaker. Men har jag väl börjat kan jag inte sluta. Jag små åt hela tiden. Bullar, chokladbollar, cider, saltapinnar, vindruvor, godis..
Himmelriket!
Klockan 19 var helvetet slut. Nu ska jag kolla på Desperate sen sova.
Puss.

darn




Idag vaknade jag av att mina ögon var helt tjocka. Jag kunde knappt få upp ögonlocken. När jag kom till spegeln såg jag orsaken, jag hade ögoninflamation. När jag inte får bli sjuk får jag verkligen varenda sjukdom som jag kan få.
Jag ser så vidrig ut, helt illröda ögon och svullen.
Tyvärr måste jag ut och skrämma folk idag. Vi ska ha projektredovisning, från 12 -19 ikväll.
Mycket smink, fina kläder och stå rakt i ryggen borde göra att jag kan klara mig igenom den här dagen.
Imorgon får jag stanna hemma och tycka synd om mig själv igen.





image507

Things we lost in the fire





Jag..gråter..som..ett..barn..nu..

En av de bästa filmerna jag någonsin (då är det stort eftersom jag är en riktig filmmänniska) har sett.
Om en familj, en mamma och hennes 2 barn som förlorar sin man och pappa. Han blir mördad mär han är iväg och köper glass åt dem.
Efter hans död flyttar hans drogmissbrukade vän in för att hjälpa familjen.
Se den bara. Tårarna kommer rinna flera gånger, lovar.

Melrose place in my heart





Melrose place var mitt absoluta favorit program under 8;an och 9;an. Under dom 2 åren hann jag se serien säkert 4 gånger, eftersom det gick om, om, och om igen.. Min favorit karaktär var "Matt", bögen som var riktigt rolig. Men när Kimberly sprängde byggnaden spårade serien ur liite. Efter det blev det crazy, Kimberly dog och kom tillbaka, folk dog, Jane var helt plötsligt adopterad, någon försökte mörda Jake och Alison.
Jag kommer ihåg hur det alltid stod "Guest starring Heather Lockgear", trots att hon var med i typ 200 avsnitt av 220. Det log jag åt varje gång.
Dock var jag inte så beroende av Melrose place som Annis sa för ett tag sen.
Annis: Jag kommer ihåg när vi gick i nian, då satt du alltid hemma på eftermiddagarna, åt pommes frites och kollade på Melrose place!
Jag: Va?! Det gjorde jag inte!
Annis: Joohooo!

Alltså, jag gillade programmet men så besatt var jag inte.

trubbel





I min väntan på "Sanningens ögonblick" sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström. då fick jag fram Trubbel. Jag älskade den låten förut, och jag har säkert inte hört den på ett år nu.
Nu älskar jag den igen, det kommer bli veckans repeat.
Och jag har förmodligen halsfluss. Min mor misstänker det. Det var kul. Nu när jag har miljoner saker att göra både i skolan och privat.
Verkligen jätteroligt.

"Nu lyser ängarna av sommarns alla blommor.
Nu surrar bin, och fåglar sjunger överallt.
Nu stryker vinden genom trädens höga kronor
men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.
Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt
och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.
Därute doftar det av sommarns alla dofter.
Där är det sommar, men här inne är det höst.

Jag levde lycklig här med dig och mina katter
ett liv i synd och utan omsorg att bli frälst.
Försonad med min karaktär, för jag har aldrig
kunnat säga nej till någonting som helst.
Och aldrig nekat mig det ena eller andra,
och levat livet, tills jag krossades en dag.
Det börja med att du bedrog mig med en annan,
en som du sa var mycket finare än jag.

Vårt gräl tog veckor, ropen blandades med gråten
och jag blev grundligt jämförd med din fina vän
Tills du bekände att han givit dig på boten
Då blev det dödstyst här i trädgården igen
Ifrån den stunden blev den mannen dubbelt hatad
Han hade lekt med dig, med oss ett litet slag
Och jag, jag kände det som även jag var ratad
Jag ville slåss, och gick mot mitt livs nederlag

Jag hade hammaren beredd under kavajen
När han kom ut i sidenscarf och sa: God dag!
Kom in och slå dig ner en stund så får vi prata
Jag bara stammade, nu minns jag inte vad...
Och jag blev bjuden på konjak och på cigarrer
och kunde inte få mig till att säga nej!
Och när vi skiljdes var vi bästisar och bundis
och jag tog saker som du glömt med hem till dig

Jag går omkring i mitt pompej, i bland ruiner
och jag trampar runt i resterna utav vårt liv
Men du skall aldrig ge mig pikar om supiner
och aldrig skall du bli en annans tidsfördriv

Nej, åt det gamla skall vi binda vackra kransar
och ta vårt liv och mina katter som de är.
Och trots all kärleksbrist och trasighet och fransar
Dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär"

sickness





Det känns som att jag aldrig kommer bli frisk. Efter att ha legat i feber under torsdagen, piggnat till under fredagen, nästan varit helt frisk under lördagen har jag nu blivit sjuk igen under söndagen. Har så ont i halsen. Blir bara värre och värre. Kan knappt svälja längre nu. Imorgon börjar inriktningarna i skolan så har egentligen inte tid att bli sjuk nu.
Josefine med den vanliga turen.



image506

gabi 19 år





Igår firade vi Gabi och vilken fest det blev. Är helt slut. Bakis som fan. Som vanligt. Kom hem vid 4 inatt efter en efterfest, fyllemat och hattprovning.
Förfesten var grym, krogen var svinroligt och efterfesten var seg men ändå okej.

Jag låter bilderna tala:





image497   image498

image499  image500

image501     image502

image503     image504

image505

skickat tusen gånger om





Jag älskar att handla presenter! Speciellt när det gäller oss tjeje, det är så jävla kul. Jag vill verkligen berätta vad gabi ska få men självklart får jag inte det... ååh det är så bra.
Vi ska fira henne ikväll och jag är taggad till 100! Sitter redan och peppar med fest musikaa.. Allting är klarrt, utstyreln, skor, vin, allt!
Det här kommer bli bra, det vet jag.


Ps, finaste låten med Håkan

"vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är för sent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge
hjärtat rakt ut

vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som nån går på dig
vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
vad jag bryr mig om nu
är dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

vad jag bryr om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde det
vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig"

prom




Det var verkligen kul att kolla på alla ankommande par på balen idag. Fors var bland det finaste jag har sett. När gabi kom både hörde man och såg henne, hon var lika vacker hon.
Jag är bara trött nu, har proppat  mig tabletter hela dagen för att slippa febern men tror det börjar komma tillbaka nu. Nu i veckan laddade jag hem massor av nya filmer men nästan alla är snyft-filmer. Just då var jag på det humöret. Nu är jag på jättebra humör så jag har ingen lust att gråta. Har jag feber imorgon kommer jag festa ändå, våran Gabi fyller bara 19 år en gång (om året, eller hur sanna?)
Nu ska jag stoppa i mig fler tabletter, poppa popcorn och se líte hem till midgård, det piggar upp.



image496

stockholm





image491


image492

image493

image494

image495

Marit Bergman - Out on the piers





Ja, dom senaste dagarna har varit väldigt.. Händelserika. Igår åkte jag, emma, sanna, nattis, carro coh cissi till stockholm för shopping. Resan börjar med att jag backar på en bil på okparkeringen. Påvägen dit är en idiotjävel påväg att köra in i våran bil när vi kör 120 km/h. Har nog aldrig blivit så skärrad som jag blev då.
Jag hittade en studentklänning.
Nu, till gårdagens "stora" händelse: Jag, emma och sanna hade gått i förväg till hm, både dom 2 skulle testa underkläder. Inne på hm började jag må jättekonstigt, så jag gick ut för att ta friskluft. Det var hmaffären som ligger precis mitt emot åhlens. Ute på gatan blev allting värre, jag fick huvudvärk sen svartnade det för ögonen. Jag började vingla iväg, tills jag föll framlänges. Jag svimmade, mitt ute på drottninggatan. Själv. Helt ensam. Nu kommer det värsta: Jag vaknar av att en alkis hjälper mig upp. Ni vet han som alltid har en steroe på axeln och spelar munspel? Han hjälper mig upp. Sen kom en annan tjej som gav mig vatten och stod med mig ett tag. Jag sms;ade cissi, då kom hon, nattis och carro. Jag såg ut som ett roadkill, helt skitig över mig t-shirt, svart över hela händerna och uppskrapad.


På kvällen åkte vi hem till Gabi. Vi lagade mat och spelade spel. Spelade spel.. Kan fortfarande inte ta in att vi inte festade på valborg. Vi åt istället grönsaker med dipp och spelade sällskapsspel. Händelserna tog inte slut här, när jag kom hem vid halv 12 någonting så mådde jag illa och frös som err djur. Inatt låg jag som utslagen och drömde jättekonstiga drömmat och yrslade som fan. Imorse gick jag upp för att ta tempen, 39,6. Niice, nu är jag sjuk också. Kan knappt prata pga  min hals. Under hela dagen har jag legat i soffan och kollat på skitprogrammet Cheaters. Har inte orkar rest mig upp. För en halvtimme sen stoppade jag i mig alvedon så nu svettas jag istället, antagligen febern som lägger sig.