Gott nytt år!








Iår är nyår ingenting speciellt för mig. Känner mig som en gammal tant, jag har inte ens orkat köpt in någonting nyss att ha på mig. Jag och Johanna gick ner på stan ett tag men det var verkligen utrensat. Ingenting för mig.
Har en klänning i åtanke som jag ska ha ikväll men jag vill sy upp den. Nu är den nästan till knäna = tantlängd, men vi var varken symaskinoch jag kan verkligen inte sy.
Ska testa lägga upp den med nålar.


Well well, borde börja fixa ihop utseende så man ser presentabel.

Ett gott jävla nytt år.

Det kallas ånger.








Fyfan vad jag tjatar, men det kallas ånger.



image328

Det som brukar kallas nyårslöften.





En av dom vanligaste sakerna att ge som nyårslöften är att skärpa sig med mat och drickandet. Det blir mitt löfte iår (igen). Men nu är det lite på allvar.
Hela hösten har vart ganska festrik, inte för att jag mår dåligt utav det. Oh no, min lever mår utmärkt och mina lungor fungerar fortfarande trots större nikotin intag än innan sommaren.
Det är det där med viktuppgång som grämer mig. Antingen kan man fortsätta dricka, eftersom det är så härligt sen strunta i all onyttig mat. Då pratar jag hejdå till läsk, godis, chips, skräpmat osv.
Det är ett bättre alternativ för mig, jag tror på att skräddarsytt program för den som ska följa det, det ger stört hållbarhet, eftersom alla människor är olika.

Ibland får jag en tanke som susar genom mitt huvud:  vad är det för fel på mig och mina kompisar?
Ett exempel: I fredags kommer vi hem från en kryssning, där har vi vart i 2 dagar och festat, festat festat.
Igår går vi ut för att ät aoch säga hejdå till Cissi. Efter det blev det varsin cider på perrongen. SÅklart blir vi festsugna, jag och widin åker hem, hämtar varsin flaska sprit som vi delar på 6 tjejer sen.
Gaalet, väl ute var det lite sådär. Kul emellan åt. Martin försökte para ihop mig med en jävla Peter (engelsman) som ville mer än bara kramas iallafall.
Men det var trevligt. Idag mår jag sämre, självmordsbenägen typ.

P.s, idag äter jag min sista kebabtallrik, förhoppningsvis.

bilder






image317  image318

image319  image320


image322  image323


image324  image325


rolig efterfest=

image326  +  image327

jag ser ut som en dum discoblatte







Varje gång jag har kommit hem från något av min och mina vänners storaäventyr tänker jag: nu måste jag uppdatera bloggen! Ärligt talat, det är så jävla jobbigt att skriva ner allting.
Alla citat (som jag komme rihåg hälften av), händelserna, känslorna. Det går inte att få ner här så ni ska känna samma sak som vi har gjort. Jag vet att det finns 10 till som förstår, dom förstår precis. För er andra blir det här ett inlägg ni kommer bläddra förbi, tänka skit samma, ännu en dålig resumé av idioternas äventyr.

Okej, här kommer sammanfattningen:


Alla skulle vara samlade 13.30 vid busshållplatsen, 13:45 gick bussen. Vid 13:40 började alla trampa nervöst, våran Caroline hade inte dykt upp än. Såklart dök hon upp direkt efter vi hade börjar oroa oss. Resan var räddad. Under bussfärden dit upptäckte vi att det bara var massor av gamlingar på bussen. Dom kan säkert festa, men inte i våran takt eller mängd. När vi är framme vid terminalen så ser vi inte heller några ungdomar. Jag måste erkänna att under ett tag undrade jag om det var ett misstag att åka på juldagen. Såklart var det inte det, det var vi som var sjukt tidiga bara. I tre timmar stod vi på terminalen (vi försökte skickligt undvika den mystiska ryssen i pälsmössa)
  Vi hade ett jävla sjå att hitta våra hytter först men det löste sig efter ett tag. Eller, under hela resan hade jag svårt att hitta till hytten, speciellt då när man var ensam påväg hem från en efterfest mitt på natten. Eller morgonen.

Vi tog det lungt ett tag, alla pratade om den "underbara buffén" och hur gott det skulle bli. För att beskriva buffén: en besvikelse. Visst, vissa saker var goda men andra inte. Blev lite besviken faktsikt.
När vi hade ätit klart vid halv 8 gick alla tillbaka till hytterna för att fixa till sig och börja förfesta. Förfesten hölls i Emmas, Sanna, Sanna och Gabis hytt, 11 tjejer intryckta på en liten yta. Oh, det var trångt.
Halv 1 gick vi till discot. Jag var där ett tag, vid 1 halv 2 någongång blev jag bjuden för mer dricka till en annan hytt så jag lämnade mina älskade vänner. På väg från den hytten hitta jag en annan kompis, som jag satt och pratade med till 5 på morgonen.

Vi sov hela torsdagen, vilket förvånade många som tyckte det var ett måste att gå av i Tallin. Oh nej, inte för oss. Vi var helt döda. När man vaknar och är så bakis att man vill dö känner man för att trycka i sig någonting jävligt gott. Det var precis vad vi längtade efter denna eftermiddag, klockan 2 då vi gick på matjakt. Vi hittade ett jävla fastfood ställe, som bara hade torra mackor och äckliga sallader. Det blev min frukost, en torrsallad och en halvliter cola.

På kvällen när vi drog igång förfesten igen (denna gång i min, johannas och carros hytt) var vi tre man korta. Cissi, Gabí och Carro mådda illa iallihopa så dom låg och sov. Vi var inte särskilt peppade först men efter några drinkar gick vi till kareoke baren. När jag och Fors står i baren för att beställa varsin Amazonia (som vi levde på under den kryssningen) helt underbardrink!, kommer 2 tjejer fram. Dom säger: Hon därborta (pekar på sanna) säger att hon sjunger kareoke med oss om du säger ja. Först var jag väldigt skeptiskt men jag ångrade mig. Skit samma att jag inte var packad än. Vi sjunger. Fors och jag gick tillbaka till bordet, då ser jag vilken låt dom har valt. Margareta.
Ja, jag behöver inte ens beskriva det. Ett jävla medgung blev det iallafall!

Efter det växlade vi mellan att shotta och att beställa in fler Amazonia på discot. Det roligaste med kryssningen är allt folk, dom är så jävla trevliga! Killar kommer och sätter sg och börjar bara prata. Jättehärligt. Torsdagens kvällen var helt cp-störd, tror jag köpte in 5 drinkar sen smakade jag av andra också. När discot skulle stänga blev vi bjudna på efterfest hos Stockholmarna. När vi satte oss i deras hytt kom jag på att Sanna och jag hade blivit bjudna på efterfest hos Adrian och hans gäng. Så jag frågade henne omvi skulle dit och kolla läget.
När vi kommer dit är det vi och 5 killar. vi körde "jag har aldrig" och hade det jävligt trevlgt med gin och öl. Grabbarna började bli lite sega så jag och Sanna drog tillbaka till stockholmarna.
efter stockholmarna bestämde jag mig för att gå coh packa och sova. när jag äntlgen kom tillbaka till minhytt (det tog typ 20 min) upptäcker jag att johanna och carro har anordnat en efterfest med ett par andra killar. jag härjade med dom ett tag, sen skulle jag sova och packa.
I hytten gick det fort att packa, sen bytte jag om till min "jag älskar thomas" t-shirt och lägger mig för att sova. Då hör jag hur mina vänner börjar prata utanför så jag sticker ut huvudet och börjar prata med dom.
Jag kände inte för att sova efter det, cissi och dom hade inte heller gått och lagt sig så jag gick in till dom. Väldärinne satt vi och prata, efter 20 min kommer emma med 2 av stockholmarna, efterfesten fortsatte! Där satt vi till klockan 9 på morgonen då det var dags att gå ut på dck och röka. Emma ville visa mig, cissi och milla huräckligt det var i stockholmarnas badrum så det blev våran nästa destination.

Vi sov inte någonting den natten, under hela hemresan låg alla som lik. Vi som var dom mest högljudda på hela dit resan sa nästan inte ett ord på hela vägen hem. Jag sov nästan hela resan. I eskilstuna gick jag och cissi till Eriksson för bakis mat, sen var det direkt hem. Vid 2 låg jag nerbäddad i soffan. där sov jag till typ 5, sen la jag mig i min säng och sov till 6. Då tyckte mamma att jag skulle gå upp, annars skull ejag få probem att sova nästa natt. Vi hyrde wallander och vid 11 la jag mig.

Då sov jag till 13 idag, sjuuukt skönt.

Ja, ni som var där vet jag förstår det här inlägget. Ni andra var inte där får skylla er själva. Jag har iallafall var tmed om mitt livs äventyr och jag är redan sugen på att åka på kryssning igen.
Ikväll ska vi ut och supa och säga hejdå till cissi, som åker till thailand på måndag.

Nyårsafton vet jag ingenting om ännu..

kryssning imorgon med 10 idioter






Nu låter jag jävligt fjortis men fan vad fulla vi kommer vara på resan. Det kommer vara helt sjukt vad alkoholen kommer flöda. Jag kommer släppa kontrollen helt, precis som jag älskar! Är man här hemma och festar har jag alltid en spärr, man vill absolut inte överskrida den. Eftersom alla som går ut här bor i stan, skämmer man ut sig vet alla om det sen.
På båten finns det inga såna begränsningar, vi kommer inte känna en jävel. Vi har ett underbart ordspråk "Det som händer på Östersjön, stannar på östersjön"

Gårdagen var underbar, precis som alla andra julaftonar. Det blir aldrig misslyckat eftersom alla ser jämt likadant ut. VI är hos mormor och morfar hela släkten. 1 Äter vi julbord, 3 kollar vi på Kalle Anka sen Kan du vissla JOhanna. Sen blir det julklappasöppning, som tar typ 3 timmar eftersom vi har traditionen att en öpnnar åt gången.
När alla har kollat igenom sina julklappar nlir det gröt och skinkmackor, efter det hemfärd. Var hemma runt 9 igår. Det roligaste iår var att pappa firade med oss, det har han inte gjort sen han och mamma skilde sig.
Det var skönt.

Ikväll ska jag jobba men först måste jag packa. Jag älskar att packa så jag vill dra ut på det lite extra. Packar jag ikväll kan jag sova någon timme längre imorgon också. Milla är världens pärla som ska hämta mig inatt, eftersom min egna mor anser att det är bättre för mig att gå som ett vandrande våldtäcksobjekt klockan 3 på natten.
Sen ska jag soova, soova soova.

Det här är det allra sista jag kanske skriver i den här bloggen, vem vet. Vi kanske alla dör av alkoholförgiftning ute på Östersjön.
Men åter igen: Det som händer på Östersjön, stannar på Östersjön!

It's the wrong kind of place.






Det har vart den segaste dagen i mitt livshistoria, jag har verkligen inte gjort någonting.
spelat lite sims, kollat på nyckeln till frihet och tjenare kungen.
suttit här och glott
spanat kläder till kryssningen
ja, ungefär det.

fan, imorgon måste jag iväg och göra någonting.


Is that alright with you? Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you?i f you don't shoot it how am I supposed to hold it
Is that alright with you? Give my gun away when it's loaded
Is that alright with you? With you?

If you don't shoot it, how am I supposed to hold it?



 

---





Nej, nu måste jag sluta klicka igenom alla bloggar som jag redan har läst 2 gånger idag. Jag har ingenting att göra, verkligen ingenting.
nu ska jag spela sims, bara för det.

9 crimes







Jag har bundit en speciell kontakt med killen på rixvideo. Varför vet jag inte, det är inte speciellt ofta som jag är där för att hyra film, hyra film gör jag bara helgen som denna, när jag verkligen inte har någonting planerat.
Iallafall, förra gången jag var där hyrde jag 4 för 44. Då frågade han om jag skulle kolla på film den kvällen. Det var söndag, jag hade hyrt 4 filmer. Nejdu, jag ska ut och festa.
Igår var jag där igen, vid 9 slaget. Jag plockade på mig 4 filmer (jag är världssämst på att hyra film, för jag hyr alltid filmer jag redan har sett ) När jag står i kassan och slår in mitt personnummer ser jag den, shrek 3. Jag plockar på mig den också. Kalaset gick på 94 kr, för 5 filmer. Det här var inte grejen, saken är den när jag har sagt "jag ska ha den också!", så slänger jag dit shrek 3 filmen. Då säger han: Vill du ha en påse?
Såhär: Jag har hyrt 5 filmer, inte fan tänker jag släpa dom i handen direkt. Han måste ha hört det i mitt tonfall att det var en dum fråga, för efter jag hade sagt mitt: eh, ja tack. så säger han: oj, det var kanske en dum fråga. jag är så van, he-he.

Special connection, you know.

(dom filmerna jag hyrde var: shrek 3, seven, säg att du älskar mig, nyckeln till frihet och tjenare kungen. Jag har sett alla)

[ Frank Zappa - Bobby Brown ]









image310 image311

image312 image313

image314  image315

image316

Oh God I am the American dream
But now I smell like Vaseline
An' I'm a miserable sonofabitch
Am I a boy or a lady...I don't know which


Ibland är det bättre att ljuga.





image309.



När jag satt och var barnvakt åt Eric idag läste jag aftonbladet medan han kollade film. Jag fastnade för sidan som handlade om lillaystern som blev mördad av sin egna syster och hennes pojkvän, så jag började läsa. Eric satt brevid mig så peade han på lillasystern och frågade: Vem är det där?
Jag: En som är död.
Eric: Hur dog hon?
Jag: Eh, hon var sjuk.
Eric: Vad för sjuk?
Jag: Det står inte.
Sen fortsatte jag läsa vidare. Då pekar han på storasystern och pojkvännen  och säger: Vilka är det där, är dom också döda?
Jag: Ja, dom blev också sjuka.

Hur förklarar man för en 6-åring att någons storasyster och hennes pojkvän sparkar och slår ihjäl en liten tjej som är i hans ålder, för ett dataspel?
Den här jävla världen slutar aldrig förvåna mig.

[placebo- song to say goodbye]








fan vad trött jag är, vilket är ganska konstigt eftersom jag sov typ 12 timmar inatt. har vart barnvakt åt eric hela dagen, det gör en ganska slut. väldigt härligt "jobb", få betalt för att kolla på mussepigg och spela dataspel och anordna pilskytte-turnering. nu är man några hundra rikare.

fick åka runt halva stan för att fixa in underhållet på mitt bankkonto, när jag satt i bilen, påväg till det tredje och sista stoppet bestämde jag att nu blir det internetbank. hatar banker, bankfolk och folket på banken. dom trängs, är otrevliga, man står på en liten yta, dom hostar, snorar, det är vamt, det luktar varmt dun.
ja, jag hatar banker. efter jul är det jag som skaffar internetdosa iallafall.

i helgen ska jag ta det så jävla lungt att det inte finns. jag har ont i hela kroppen och i huvet, jag är trött och allmänt sur. jag behöver luugn. jag behöver god mat, godis och ingen alkohol.
laddar til onsdag, då blir det kryssning med idioterna, som jag längtar!


You crying, tragic waste of skin.

Föresten..







Angående spritleveransen. Emelie ringde 10 över 7, jag skulle iväg halv 8. Då säger hon att systemet stängde 7, inte 8 som dom trodde. Då ville jag bara gapa, skrika, slå, mörda henne. Men så sa hon att jag fick öl av Markus, 6 st för 50 kr.


Jag måste hitta en annan spritleverans. Måste.

[Elvis Presley Bridge over Troubled Water]






Att duscha är bland det bästa man kan göra "dagen efter". Så jekla skönt! Äta gott är också ljuvligt, när jag kom hem från min och Cissis stanrunda sparng jag in i duschen sen gjorde jag två röbetssallad och köttbullsmackor. Vi har vart nere från 11 idag för att inhandla alla julklappar, nu är jag äntligen klar.
Emma kom ner vid 2, då gick vi och fikade p åwaynes och bestämde att vi ska till mulligan ikväll, prata strunt och dricka lite.
Efter igår är jag inte jättesugen på att dricka men några cider går nog.

Gårdagen ja.. Haha, en återkommande mening, gårdagen. Det blev lite mycket för min del, jag ranlade hela tiden påväg till harrys, väl inne höll jag på att bli utkastad för jag var för full. Som tur är plockade jag fram hundögonen då ordna det sig.
Jag behövde inte slösa pengar på dricka, men det jämnade ut sig när jag tappa bort en hundralapp. Jag har verkligen ingen aning om vart jag kunde ha tappat den.

på vägen hem skickade jag tydligen 11 sms till cissi, haha. när jag kom hem åt jag kyckling med sås, vilket resulterade i att hela mitt täcka var nedkladdat. Det uååtcäkte jag först imorse.

Lärdom av kvällen: Kombinera inte 7,0;or med öl.

image306   image307

[The Killers - Mr.Brightside (Jacques Lu Cont Mix) ]






Det är så inhårhelvete kallt i våran lägenhet. Mina händer är helt iskalla, inatt var jah tvungen att sova med tights och en långärmad tröja, ändå frös jag. Jag kan inte sova med strumpor så fötterna höll på att frysa till is, kändes det som. Mamma ska som tur är köpa ett extra element till mitt rum men det är såhär varje jävla år. Såfort det blir kallt kommer våran ägare och skruvar ner värmen, för att spara el. Mamma klagar, han vrider upp den, för 2 veckor. Under dom 2 veckorna är det nästan hawai varmt inne, så man tillochmed kan gå runt i trosor och linne. Sen tycker ägaren att han har varit för snäll, då åker värmen ner igen.
Nu är värmen nere igen, och det är olidligt. Annars kan jag gilla att det är lite kyligt inne men inte så man jämt sitter och fryser. Brrr.

Nu peppar jag med remixen av mr. brightside, för ikväll blir det fest! Elin bjuder på förfest hemma hos henne, vi ska köpa med oss mat, sen blr det suupaa!
Som alla andra gånger jag ska festa vet jag att min spritleverans kommer krångla, det är alltid samma sak. Markus har inte hunnit hem i tid, han åker till systemet vid 6 sen måste jag själv åka och hämta spriten. Så var det iallafall förra gången, klockan halv 8 skulle jag vara borta, 6 klev jag ur badet. 5 över 6 ringer han och säger att han har vart på systemet. Då vågade jag inte be honom komma och lämna spriten, eftersom han hade vart snäll och handlat så mycket också. Så jag kliver upp på cykeln, cyklar dit i blött, nyduschat hår, träningsbrallor och luvtröja. Såklart spöregnar det ute. Kvart i 7 var jag hemma, dyblöt och ingenting hade gjorts. Snacka om stressigt.
Jag lovar, det blir samma sak idag.

Nu måste jag bara hitta ett sätt att fördriva eftermiddagen. Hittils har jag spelat sims sen jag vakna i morse, vilket var vid 11 Börjar tröttna lite smått men vafan, har inget bättre för mig.
Så nu ska jag spela sims.

we can't build our dreams on suspicious minds






första löne-spec kom idag, sweeeeeet


perrongen eller inte perrongen, det är frågan

8 dagar till totalt kaos.








Äntligen kan jag skriva äntligen jullov! Min skoltrött het är så jävla stor just nu, så mycket som jag har vart borta på sistone från skolan har aldrig vart förut. Bara dom senaste 3 veckorna har jag missat 4 fotolektioner. Jag brukar missa högst 3 per termin. Men har bara inte orkar, mitt körkortskuggande påverkade mig mycket förra veckan, det gav mig en känsla av att jag bara ville ge upp.
Jag hoppas att jullovet ska ge en nytändning, behöver det för att kunna fixa utställningen till foto.

Avslutningen var hyffsat bra idag, en tjej sjöng bridge over trouble water, som är en av mina absoluta favoritlåtar. Verkligen en som berör sådär att man får ståpäls. Hon gjorde den iallafall underbar, resten var ganska hyffsat bara Sonny höll tal, några andra band sjöng.

När hela avslutningen var klar, när vi hade fikat med klassen gick jag, Emma och Johanna till waynes och åt. Vi pratade om att kanske sätta oss på perrongen ikväll, vilket vore ljuvligt. Inte supa som vi kommer göra imorgon, utan bara ta det luuungt med lite, lite cider.
Nu är det ingenting bestämt men jag hoppas.


- When you're weary, feeling small,
when tears are in your eyes, i will dry them all;
I'm on your side. when times get rough
and friends just can't be found,
like a bridge over troubled water I will lay me down.

bright light shining inside you.









You say you're looking for happiness
But when it comes, you runaway from it
You tell yourself  you don't deserve it
There's not much more that I can do
Now the rest is up to you
Until you love yourself, you'll never change
You'll keep on running
Until you deal with today

I've been doin' just fine.







But it's just the price I pay,
destiny is calling me

[Mr. Big - Wild World ]







Cissi länkade en riktig gammal goding idag, älskar när man får tag i musik som man inte har hört på ett tag. Hon gav också ett förslag hur kvällen skulle kunna arta sig, dricka litervid med vin och bara lyssna på sån musik. Ååh, vad det lockar mer än att jobba! Eftersom jag jobbar ikväll gav jag förslag att vi har en sån afton någongång på lovet, det tyckte hon lät som en bra idé.

Idag har jag haft en riktigt slappardag, då pratar jag riktigt slappar dag. Har fått absolut ingenting gjort. Vaknade vid 12, gick upp. La mig framför tv;n, där jag stannade nästan hela eftermiddagen. Det har gått gamla "bonde söker fru" avsnitt hela dagen, det blev min lilla sysselsättning.
Dom ända avbrotten jag har gjort är när jag har spelat sims vid datorn. Första tecknet på jullov för mig är att jag blir simsberoende. Helt sant, förra jullovet satt jag och spelade nästan 8 timmar per dag ibland. Det är så sjukt kul. Men som sagt, bara i perioder. Nu har en period börjat, efter ett uppehåll på nästan 4 månader.

Iallafal,slappdag. Dusch har jag hunnit med, alldeles nyss. Nu sitter jag här, ska åka till jobbet om drygt en timme. Ser väll sisådär fram emot det.
Imorgon, slappdag. Mowha, vad ljuvligt det ääär... Jullovet kommer bara bli slappt, måste ladda om till nästa termin i skolan. Tror jag ska ha ett uppehåll i bloggen också. (och ja nu lät det som att jag har typ tusen läsare att underhålla men så är det inte alls) Ibland undrar man bara varför man skriver blogg, alla skriver om precis samma saker, vilket känns trist.

Neeeeeeeeeeej om man skulle klä på sig. Röksugen är jag också.
Damn.

----

image305

Columbus videon.






Satt precis och kollade på Columbus videon. Precis i den stilen som Kent gör sina musikvideor. Både på gott och ont. Lite tråkigt blir det, synd att man nästan aldrig får se deras fina ansikten.Å andra sidan blir dom jäkligt coola, ta tillexempel Palace&main, trots att det bara är harry som syns i den älskar jag den. En annan favorit är musik non stop.
Men nja, lite tråkig tycker jag columbusvideon är. Tyvärr.

----





Verkligen skönt att det här var den sista Torsdagen jag jobbar på statt, slutade halv  inatt men somna inte förän halv 4. Försov mig självklart imorse, klockan 8 vaknade jag av att bea tänder lampan, jag började halv 9. Så vid tio över 9 ramla jag in i skolan, sen var det möte med projectgruppen.


Helgen kommer bli hur lugn som helst, idag blir det godis och film, imorgon ska jag jobba på statt, 20.30 till 3 någoting, man vet aldrig.
Som tur är jobbar Emma också, då kan vi kanske dela taxi hem.

Sitter och tänker på oss för en vecka sen, förväntansfullai en lägenhet på Östermalm i stockholm. Resan var så underbar. Vi måste tillbaka nu ivår.

--





Jag är helt chockad. Det är väldigt sällan som jag verkligen blir sugen på godis och sött, visst äter jag det ibland men jag har aldrig fått sådär som många tjejer beskriver att JAG BARA MÅSTE HA CHOKLAD.

När jag kom hem från skolan kände jag mig hungrig så jag lagade iordning mat. Efter de kände jag lite: nej nu skulle det vara gott med lite godis. Jag gick till skafferiet, inget godis fanns. Nehe, tänkte jag. Började efter leta efter NÅTT sött, som glass eller skumtomtar, whatever. När jag inte hitta det fick jag panik. Jag är helt chokad. Jag har nog aldrig vart så sugen på nått godis. Jag letade igenom hela skafferiet och hela lägenheten, ingenting fanns. Då kom jag på att Emma berättade idag att hon hade gjort chokladbollar igår, enkelt och snabbt tänkte jag.
När jag var klar med smeten försökte jag röra ihop dom till små bollar, sen rulla dom i kokos. Haha ,nejmen sopan josse kan inte ens göra chokladbollar, det var för rinnigt så det fick inte att forma dom.
Jag blandade i kokos i smeten sen åt jag rakt av.

Nu är mitt sockersug tillfredsställt och jag mår illa. Riktigt illa.
Nu vet jag hur riktia PMS-tjejer känner.

---





Dagen har vart mycket bättre än väntat. Imorse hade vi svenska, fastän det egentligen var buffertdag. Min svenska lärare har fått ideén att vi ska ta igen alla våra förlorade timmar på buffertdagar, vilket jag tycker är väldigt dåligt.
Iallafall, vi skulle ha läst 3 texter, vilket jag hade gjort så vi hade muntligt förhör på dom. Sen blev det en dålig nyhet från svenskaläraren sen en bra. Den bra var att vi får ta Brott och straff samtalet efter jul, boken är på 600 isdor och jag är på sida 20. Inte så troligt att jag hade blivit klar tills imorgon så nu känner jag mig väldigt lättad.
 När jag och emma hade vart på svenskan betalade vi äntligen kryssingen, nu kan ingen jävel avboka. nu är det kirrat och klart. 2 veckor idag precis.

nu sitter jag här, om 45 min ska jag gå och möta emma, vi ska ha trafikkunskap i 3 timmar.
Ska ta vara på all ledig tid nu, så hårdplugg med teorin den här veckan och helgen sen nästa vecka ska jag ringa sista minuten bokning varje dag, iallafall efter tisdagen för då är skolan slut.
Vet att jag kommer klara teorin då. Jag ska klara den.

Nu återgår jag till Sim's spelande.

P.s, min syster har hyrt ALLA avsnitt av julkalendern Jul i Kapernaum. Iiih, min helgsyssla.


image304

top-notch

image295   image296


image298   image299

image300    image301



image302  image303

now time teaches me to pretend it doesn't matter.




man skulle kanske ta tag i pluggandet, så man gör lite nytta när man stannar hemma från skolan.
ja, jag stannade hemma idag också. min skolmotivation är borta, jag är så skoltrött.
ändå har jag sjukt mycket att göra, läsa ut en svenska bok på 600 sidor,
skriva historia, mediakommunikation och mediekunskap.
ja, därför tog jag en dag hemma. hittils har jag inte gjort nått studerande, det ända jag har "hunnit" med är att sitta här och kolla på brookeback mountain. (vilket är en underbar film)
kände för en sorlig film när mitt humör inte är det bästa.

tanken att körkortsteoripluggandet inte är över får mig att vilja kräkas
- you've got inside this naive head of mine
now time goes by
you knew you would
you knew you would
I need to understand
replaceable

Hur gick det då?






Ja, hur gick det för mig på teorin.
Om jag säger såhär: jag har legat och gråtit sen jag kom hem.
Patetiskt, jag vet. Men det gr inte att sluta. Bara när jag skriver det här blir jag tårögd, vill inte tänka på någonting som har med körkortet att göra. Jag vill inte längre.
Allting hade vart så annolunda om jag inte hade ansträngt mig.
Men fa-an vad jag ansträngde mig, jag anstrngde mig till den gräsen att jag gick och tänka på vägmärken och lagar hela dagarna.
Det räcker aldrig till. Jag räcker aldrig till.
Som vanligt.

jag älskar dig rakt igenom





Som sagt, det blev en dag hemma. Igen. Fan, det här är inge bra. Har vart hemma ganska mycket på sistone men idag behövdes det verkligen. Jag var hemma hos Milla igår och kollade film, under en fim på en och en halv timme hann jag nicka till typ 20 gånger. Direkt när jag kom hem slängde jag av mig kläderna och sov.
Nu har jag kokat starkt kaffe, så jag ska slå mig ner i soffan och läsa nu. Håll tummarna för mig idag!!


Fått två riktigt sköna remixer och en ny låt av Kent. Columbusmixen är favoriten just nu men tick tack är också jäkligt bra.


ooh jag vill tillbaka med stockholm med mina underbara ungjävlar!


image294

"det blev så schtekigt att jag fick ta rullschtolen hem"




Jag tänker inte berätta om hela helgen just nu, orkar ingenting för ögonblicket. Jag är trött, bakis, hungrig och seg. Det jag kan berätta är att det här var en av dom roligaste helgerna i mitt liv, vi har så sjukt många citat och händelser att komma ihåg så det är inte klokt.

Efter att ha råsupit i två dagar känner jag mig inte särskilt pigg på att plugga körkortsteori men måste. Sen ska jag lägga mig och kolla på film och sova igen hela helgen.
Tar nog ledigt från skolan imorgon.



Ni är så underbara, kommer aldrig glömma helgen!

Dom rutinerade alkolisterna.






image293


dom allra, allra bästa

---






Jahaja, börjar 18.30 istället för 20.30 idag. Martin ringde för ett tag sen och hörde om jag kunde börja tidigare. nu blir det lite halvstressigt, måste hinna packa tills helgen och plugga körkortsteori OCH göra iordning mig, tog precis ett bad så nu känner jag mig lite mer som en människa.

---






Det känns som att slutet är nära. Fyfa-an vad jag är bakis. Vet fan vad det kan bero på, oftast blir jag sjukt bakis när jag dricker sprit och det gjorde jag inte igår. Vin, cider och shitt blev det då.
ALdrig mer fest påen onsdag säger jag. Gårdagens äckliga smink sitter kvar också, ska ta ett lååångtbad sen så jag är fräsh till jobbet ikväll.

Gårdagen ja.. Så jävla kul! Alla var jättepeppade och det älskar jag. Cissi bjöd på 3-rätters hos henne sen körde vi på. Runt 11 kom taxin då blev det Harrys, där det dansades på scenen, högtalare.
Linda Rosing var där med en dj, sanna gick fram och frågade om vi fick sjunga för cissi och det gjorde vi. Så vi intog scenen och micken och sjöng Ja må hon leva, MED Linda rosing. Hon är tillochmed fulare i verkligheten än hon är på bild.

När jag och Sanna skulle gå hem runt halv 3 blev hon väldigt full och väldigt underhållande. Vi gick och filosoferade frågor som vad händer när man dör, finns det ett helvete och en himmel?

Ja, gårdagen var toppen. Nu ska jag spendera hela den här dagen åt att må dåligt och att försöka komma in i min gamla form. Måste plugga körkortsteori, packa till helgen och jobba sen ikväll.
I'm gonna die...

---






brrr, kom precis in från en promenad med Gabbsan. Det är väldigt skönt att gå när det är sådär iskallt ute och kroppen är varm för man rör på sig. Värre är det när man kommer in, nu sticker det i mina kinder som snart kommer övergå till att dom är knallröda.

Tro det eller ej, blev teoripluggande idag också. Satt från 14-16 själv, 16 kom morfar och vi pluggade på till 18. Nu är jag lagom mossig i huvudet så jag har bestämt mig för att det får räcka för idag. Lite läsande iboken efter Desperate bara.



i'm very partysugen och jag vill ha heeeeeeeeeeeeeeeelg, stockholmooo!!

---





Fick svar från Jonas idag, nu är jag inskriven att jobba på juldagen. Tråkigt att svika min aänner men vi har hela tallinkryssningen på oss att supa. Det kommer vara skönt att inte behöva vara bakis så man kan vara så laddad som möjligt.
Stockholm ihelgen, nästan läskigt nära. Var hur länge sen som helst som vi bokade in det och nu är helgen snart här. Imorgon blir det utgång för att fira Cecilia som fyller idag. Fest fest feeeeest!!!

Var guide för 9;orna idag tillsammans med Alexandra, mådde inte så bra så gick hem. Fan, missar ännu en fotolektion men det hjälps inte. Mår man dåligt så mår man dåligt. Nu ska jag hem till syster för att lämna money, sen måste jag pluggateori, trots min huvudvärk.

Men allra först måste jag gå ända til sveaplan frö att ta ut pengar. suuuuck, vad körkort hade vart bra nu..

Love is not a victory march.





Herrejösses vad jag är slut i huvudet. Ända sen jag kom hem vid halv 5 har jag suttit och pluggar körkortsteori. Eller nästan. Saken med mig är att jag pluggar alltid bättre när jag får göra lite pausar.
Ta idag tex:
Jag började plugga vid halv 5 när jag kom hem, runt halv 6 tog jag data paus i en kvart. Fortsatte till 7 ungefär, då behövdes matsäcken fyllas på och varje gång jag har ätit får jag nya krafter. Efter maten tog jag ett bad, i ungefär en halv timme.
Vid 8 började jag plugga igen, nu har jag internet paus.
Ska snart återgå till böckerna. Anledningen till att jag måste plugga som en idiot nu i veckan är för att jag (Smartass som jag är) har bokat uppskrivningen måndagen efter vi har vart i stockholm. Vilket gör att hela helgen går bort som pluggtillfälle.
Ska iallfall sitta imorgon eftermiddag/kväll, på onsdag har jag trafikkunskap i skolan sen går tyvärr kvällspluggandet bort för då ska vi ikväg på middag hos Cecilia som sedan övergår till utgång på Harrys.
Torsdag har jag 4 timmar efter skolan tills jag börjar jobba.
Sen försvinner Fredag och lördag. På söndag tänkte jag ta ett skapligt tåg hem så jag kan sitta på kvällen och läsa in det sista.

Just nu känns det jävligt bra. Jag tror jag kommer klara det här. Kan inte beskriva hur jag kommer känna om jag inte klarar det, det finns liksom inte i min bok. Då kommer inte mina kompisar få möta en glad Josefine nästa vecka.
Nej, därför tänker jag bara läsa trafikkunskap den här veckan. Fuck internet och andra bra böcker man kan läsa. Fuck tv;n.
Nu jävlar blir det trafikkunskap för hela jävla slanten.

----







just nu: dricka latte och plugga körkortsteori
det är nära nu, den här veckan blir det hård plugg!

[Jeff Buckley-Hallelujah]






Ännu ett dilemma i Josefine's Sjögrens liv. Att jobba på juldagen eller att inte jobba på juldagen. SKrev just ett mejl till Martin där jag skrev att jag ville jobba. Sen sudda jag ut det.
Jag vill jobba men jag vill inte bli en sån människa som jag har föraktat i sån lång tid. En människa som är så pengakåt att den väljer pengar före kompisar och nöjen. Men ja, jag behöver verkligen alla jobbtillfällen jag kan ta.

Jag tror jag får fundera på det här under natten.
Men just nu lutar det åt jobb.
Ni får förakta mig om ni vill, pengar är alltid pengar.

Nu börjar nedräkningen.

image291



5 ynka skoldagar tills stockholmooo..


[Nicola Sarcevic - lock sport krock]






Jag får ont i hela kroppen dagen efter jag har jobbat. Inatt (runt 4 tiden) när jag skulle sova värkte fötterna så mycket att jag trodde att jag aldrig skulle få sova, tillslut somna jag och nu är jag precis nyvaken.
Gårdagen, ja.. Mycket mer att göra än i torsdag, men det resulterade bara i att tiden gick fortfare. Måste säga att det är riktigt kul att stå i garderoben. Av någon anledningen är alla människor jätteprat glada, vissa står hellre och pratar med oss i garderoben än står i baren.
Jag hade räknat med att någongång hamna i dispyt med någon, eftersom det bara finns fullamänniskor där och ni vet ju alla hur fulla människor beteer sig. Igår blev jag kallad Hora av en tjej, fast det brydde jag mig inte om. Hon hade stora problem med annat så det var rätt åt henne att hon fick gå sen.

Ångesten fyller min kropp när jag tänker på hur mycket jag måste plugga den här veckan. Utställningen ska bli färdrigfotad, svenska boken brott och straff ska läsas klar, jag måste plugga SJUKT mycket körkortsteori, idag är det 8 dagar tills jag skriver upp.
Jag vill klara det så gärna så nu blir det biblioteket varje dag. Jag ska ha det där körkortet.

Nicola Sarcevic väcker upp massa gamla minnen och jag har glömt hur bra han är. Speciellt lock-sport-krock och lovetrap.

"I haven't done much for you
And I'm afraid I never will
Didn't tell you that I'm sorry
For the part of you I killed "

those dancing days






Nu sitter man här, nyduschad, ny peelad, ny bodybuttrad. Ja, hade en liten skönhetsstund idag. Tänkte att jag kan lukta lite gott till jobbet ikväll.
Jobbet ja.. Är inte jättepepp men fan, det är ändå rätt så kul. Lite segt dom stunder de inte kommer folk men det får man ta. JObbar med världens pärla så det är bra.

Jag sitter med ett dilemma också. Äta kvällsmat eller inte äta kvällsmat.
Sist jag åt var vid 3, så jag är fortfarande ganska mätt. Men skippar jag kvällsmaten kommer jag bli vrålhungrig vid 12, eftersom jag jobbar kommer jag inte kunna gå ifrån för mat.
Tror det blir en kycklingsallad.
Haha, ja, här i bloggen står det om mina vardagsproblem, även matproblemet.

Jävla skit lördag.




Hela lördagen har vart åt helvete. Min kära mor for iväg till Norge imorse, så hon ringer mig halv 12 och väcker oss alla här hemma. Varken jag eller Bea hade hunnit vaknat så jag vaknar av att hon ringer hem, 3 gånger. Ingen orkar gå upp och svara. Då ringer hon min mobil, då svarar jag. Grejen var att jag satt uppe till typ 3 inatt och kollade på "The notebook", så jag var skapligt trött.
Vid halv 1 gick jag ner till stan där vi skulle betala Tallin-kryssningen. Vad upptcäker vi då? Jo att hela skiten var stängt.
Min trogna vapendragar Emma och jag stannade kvar och fixade lite, kom hem runt 3. Fick gå hem i SPÖREGN.La in en skaldjursgratäng och fick slänga imig den eftersom jag och morfar skulle övningsköra halv 4.

Nu är klockan halv 5 och vi har redan övningskört. Det gick inte att köra, jag såg verkligen ingenting. Det var mörkt, det spöregnade, när jag körd epå 70-väg så varje gång en bil körde förbi fick jag vatten över hela rutan, alla bilars lysen bländade mig. Jag blev på så jävla dåligt humör att jag åkte hem. Nu sitter jag är, förbannad på allt som har med det här skitvädret att göra. Bättre blir det inte av att jag måste gå till jobbet, eftersom min jävla syster vägrar skjutsa mig och mamma är i norge.

Fattas bara att det inte kommer finnas nån taxi åt mig i natt så jag får gå som ett våldtäcksmål för alla jävla kåta äckelgubbar där ute.
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ