--




Det tar alltid 20 år för mig att göra och ta tag i saker. Jag har bott här i ungefär 6 månader och IDAG bar jag upp mina flyttkartonger på vinden som har legat under min säng. Varje gång någon har frågat om dom har jag alltid sagt: äsch jag ska flytta snart. Dom: va, har du hittat lägenhet? Jag: Nej men någongång ska jag väll flytta.

Nu slipper jag se dom iallafall och det är skönt. Det är lite halvdant väder ute så jag har städat hela min lägenhet också, vilket var väldigt behövligt.

Nu upptäckte jag att klockan bara är kvart i ett så vettifan vad jag ska underhålla mig med resten av dagen. Det här är första helgen på väldigt länge som jag har absolut ingenting planerat och det ger mig lite panik känsla.

Jag har fått min ranson av alkohol den här veckan iallafall, onsdagen blev ganska hård. Förfest hos slusken och sen utgång på harrys.

En liiiten, liiiten del av mig känner att jag måste sluta med det här festandet snart, den andra känner att det är dags för en festrunda i helgen igen.

Någon som är på?


jag förstår inte

Jag kände mig ganska snygg i lördags, så ser jag den här bilden och tänker..





NJAAAA, kanske inte.

hemma igen



Jag tänkte lite roligt innan jag åkte till skara, på tisdag morgonen fick jag för mig "nej idag ska jag diska för de är så skönt att komma hem till ett rent hem när man åker bort"

...

jag var borta en natt kom jag på sen.

Anyhuuu, jag har hunnit med mycket kul den här veckan. I tisdags var jag uppe och hälsade på Janna i stockholm, vi åt sushi, drack öl på grönan och drack kaffe hos henne. Väldigt nice.

I onsdags styrde vi kosan mot Skara och jag kan bara säga, UNDERBART. Deras vattenland är så jävla roligt. VI har åkt så jäkla mycket saker, grillat för en hel arme, druckit öl och spelat plump = jäkla bra semester.

Jag och Inga-lena fick för oss igår att vi skulle våga åka fritt fall på vattenlandet. Nog våga vi allt, efter mycket om och men men fysatan vad jag känner mig mörbultad idag. Det finns inte en del i min kropp som inte gör ont just nu.

Nu har jag precis tryckt i mig en fet frukost och om några timmar ska jag dra mig till jobbet. Sammanfattat: en jävla bra vecka.







holy shit




Det var verkligen ett "vad fan hände igår?" ögonblick när jag vaknade idag. Jag var tvungen att gå igenom alla minnesbilder själv för att fatta att det verkligen hade hänt.

Vi spelade förfestspelet och alla var nästan nakna, vi var på kent, vi var dyblöta av regnet, jag satt på någons axlar och visade upp allting för stackars folk bakom mig på kent, kyssar i ett badrum, vattenpipa, hemgång i soluppgången.

Ja herregud, igår var jag 15 år igen.


ärlighet, respekt, kärlek




Jag håller på min vanliga förberedelse inför en kentkonsert, lyssnar igen deras nya skiva. Gillar den än så länge iallafall, har inte hunnit lyssnat på den tidigare så tänkte att nu är det dags.

Ska gå till jobbet om någon timme, har redan hunnit med mycket idag, ätit frukost hos mamma, tvättat och städat lite.

Igår efter jobbet tog vi ett behövligt kvällsbad och fyysatan vad skönt det var, efter körde vi mc donalds och stockholm boogie. Det fick mig att vilja köra en riktig helfestkväll någon gång, istället för att gå hem efter krogen drar man och badar och sen på någon skön efterfest.

Det är mitt mål på lördag.

--




jag håller på att smälta bort här i min lilla lägenhet på norr. Anledningen varför jag inte sitter ute är för jag börjar jobba om typ en timme så kände att det inte var någon idé.

Turbulent vecka, spontanfyllor och utgång som har kombinerats med jobb och sol.

Nu börjar en jobbig vecka på jobbet, jobbar till 21.30 varje kväll. Men det kompenseras med att jag ska på kent på lördag och nästa vecka åker vi till skara!


samtal med min frisör




Hon: Jaha, hur vill du ha det.
Jag: Klipp av typ 2 cm och sen klipp upp det, alltså ingen större skillnad.
Hon: Jaha okej.. Fast det skulle behövas klippas av 5 cm.
Jag (nästan halv skriker över salongen): 5 CM?!? Nej Nej, 2 cm.

Efter ett tag.
Hon: Ja, det är lite slitet.
Jag tänker; ja jag hörde dig förra gången kärring.
Jag säger: Hehe, ja.
Hon: Ska jag inte ta någon cm till?
Jag tänker, MEN HÖR DU DÅLIGT, NEJ SA JAG!
Jag säger: Jaha, jo.. men gör det då.

Hon klipper.
Jag: sådär, nu är det bra.
Hon: inte någon cm till?
Jag tänker; men vad har tanten emot mitt hår, vill hon att jag ska komma ut härifrån och se ut som skallepär?!
Jag säger: Jaha, men klipp då.


Note to self: nästa gång, skaffa en egen vilja så kommer du inte ut flintskallig.

Nu ska jag och mitt nyklippta hår gå till grappa och dricka öl.

livet flyter




Ja, livet går verkligen i perioder. Nu är jag inne i en bra period och hittils har sommaren varit underbar.
Efter jobbet idag var jag barnvakt åt elias och insåg att jag inte kommer skaffa barn förrän om typ hundra år. Jag är inte beredd att tillägna så mycket tid åt någon annan än mig själv, haha.


Nu är jag ledig i två dagar, imorgon ska jag äntligen klippa av mig kråkbot som sitter på mitt huvud. Annars har jag inte så mycket planerat för mina lediga dagar, sundbyholm med emelie på onsdag om vädret tillåter och öl sen på kvällen med anna-lena.

Nu blir det tant-varning och lyssna på aretha franklin.



det bästa med att posera brevid barn är att man ser så jäkla brun ut.