No one else will know that part of me





"I won't always love what I'll never have
I won't always live in my regrets"


Jimmy Eat World - 23

Kleerup ft. Lykke Li - Until We Bleed




"I didn't do it," he says, and he throws up his hands




När jag läste mediekommunikation i skolan fick vi en uppgift att hitta på en ny produkt, som vi skulle marknadsföra.

Hade jag fått läsa om kursen vet jag PRECIS vad jag skulle hitta på:
- En spärr på mobilen så man inte ringer fyllesamtal och skämmer ut sig.

Idag dör jag av ångest, så jag ska stänga in mig på mitt rum och fortsätta mitt maraton av rederiet.

oh herrejösses




Det var helt klart förfesten och efterfesten som var höjdpunkterna igår, utgången var bajs.
Efter krogen raggade sanna på en taxichaufför som skulle inviga hennes nya säng, vi lagade pasta som jag nästan spydde av och vi sjöng singstar.

Nu laddar vi för ikväll!

Mr. Brightside (Jacques Lu Cont's Thin White Duke Remix)




Natten till torsdag sov jag bara 4 timmar ungefär, det resulterade att jag var rejält övertrött igår. När vi sågs på kvällen, jag, cissi, sanna och gabi skrattade jag åt precis allt, de andra var inte bättre dom heller. en vanlig kväll förvandlades till den roligaste kvällen på länge. Vi köpte mat till lördag och sjöng Abba singstar.

Den här helgen ska jag supa skallen av mig. Fest både idag och imorgon. Behöver ta igen det vi missar i stan under de här 7 veckorna.

Nu ska jag ta mig ett glas vin och börja fixa mig, sen över till widin för singstar.

den vanliga turen




Det var det där med min tur. Nu har Bangkok stängt sig flygplats för att 8000 demostranter har intagit den. Det går varken plan dit eller från bangkoks flygplats.
Men jag litar på det Cissi säger, att dom inte kommer ha råd att stänga ner den i mer än ett par dagar, o eftersom det är 11 dagar tills vi åker känns det som att det kommer lösa sig.

live forever




Det känns som jag inte har varit hemma alls de senaste dagarna, bara flängt runt överallt. Idag vaknade jag vid 11, kvart över 12 sågs jag, cissi och gabi på en lunch. efter det åkte vi till tuna park, hittade varsin tomteluva till på lördag. Vi var självklart att kolla på den nya guldklipen, gabis familjs hundvalp. åh jag sugen jag blir på att skaffa en egen hund men icke, kommer aldrig ha eller ta mig den tiden. Räcker med monstret vi redan har.

Hann vara hemma i 20 min innan jag och sanna åkte tillbaka till gabi och efter det åkte vi till emma. NU är jag hemma och jag är redan uttråkad.

Sitter och gör lite små sysslor, bland annat att fixa musik till min mp3 till thailand. Fick hem en underbar unplugged skiva med coldplay, njuter av den nu.

Imorgon är jag ledig, efter det ska jag jobba torsdag och fredag. I helgen blir det fest både fredag och lördag, förhoppningsvis får vi besök av stockholmsgrabbar på fredag och på lördag har vi nyjul, "sista" festkvällen med the gang innan thailand.

12 dagar. 12 JÄVLA dagar.

världens sämsta vikarie




Det slog mig iidag när jag satt och pratade med en kamrat på jobbet, jag måste nog vara världens sämsta vikarie. Eller inte sämsta, för jag gör mitt jobb bra. Jag ska nog säga den mest oturdrabbade vikarien.

Jag har jobbar ca 3 månader på Balsta och hittils har jag hunnit med:
- nästan fått hela balsta att brinna.
förklaring: Det var bara vi vikarier som jobbade den dagen. När vi skulle gå hem, jag och sofi var kvar sist, började vi känna hur det luktade gott. Vi konstaterade att det nog var dagiset i samma hus som hade gjort pannkakor.
När jag kommer nästa dag visar det sig att någon har glömt en kaka i ugnen, som hade stått på hela natten. Kakan var bara kol och snäppet från att ha börjat brinna.
Check - nästan bränna ner hela huset.

- Kört in bussen i en bod så nästan hela boden höll på att ryka med.
förklaring: Jag är inte VAN att köra en stor buss. Svårt att uppskatta storleken..

Det var dom stora sakerna, efter det finns det hur många små fel som helst.

Jag är nog mest en klantig och otursdrabbad person.

Pink- Dear Mr President



Vi hade en lugn myskväll hos Cissi igår, jag, emma, sanna och cissi. Vid halv 12 körde jag gabi och gänget till krogen efter det åkte jag hem och kollade på film, Control.
Idag vaknade jag HELT utvilad vid 12, vilket var hur skönt som helst. Men började bli lite "vad ska jag göra idag", har redan hunnit kollat igenom sjuktmycket film den här helgen och då kom jag på det:
- SPELA CALL OF DUTY

Nu kommer jag nörda hela dagen.

cold water - damien rice





SHIT, vilken fredag! Hela otroligt, jag har inte skrattar så mycket på lääänge.



.. eller hur. kvällsfikan var självklart jättetrevlig, när jag kom hem lånade jag pappas laptop och la mig i min säng. Jag såg Forgetting Sarah Marshall och efter det spelade jag Shack på datorn och lyssnade på musik.

The cracked bells and washed-out horns




Peppar med Bob dylan nu när det är helg. Jag ska inte göra så mycket i helgen, en kvällsfika ikväll med tjejerna och imorgon tror jag vi ska gåpå bio. På Madagaskar, så vi lär var de enda över 12 år.

Känns så bra när man vet att man har en arbetsvecka bakom sig, jag har jobbat varje dag den här veckan, har jag inte jobbat på balsta har jag suttit barnvakt så det har varit full rulle.
Inatt hade jag en sån där konstig natt när det känns som man aldrig somnar, så jag var inte direkt pigg när jag skulle gå upp kvart över 5 imorse. Började halv 7 och var tvungen att duscha så därför gick jag upp så jävla tidigt. När jag slår mig ner framför tv;n för att äta min frukost hinnee jag se att filmen feed går på tv400, jag kunde inte äta upp min frukost efter det, räckte med en liten snutt av den filmen så tappade jag matlusten.

Annars har det varit en bra dag. Fick läsa lite snuskhistorier från Ivans mobil som gjorde att jag gick och småfnittrade såfort jag såg honom.

Nu ska jag ta en kopp kaffe så jag vaknar till lite.

ibland är jag en "sisådär" barnvakt



ett samtal som förekom när jag var barnvakt härom dagen.
Två åringen skulle ta på sig sin pyjamas och hon ville inte.
Jag: Så nu ska vi sätta på dig pyjamasen.
Hon: Neej jag vill inte.
Jag: Och jag vill ha sommar men man kan inte alltid få det man vill ha.

- Hårt mot hårt.

det kommer bli en lång kall vinter




När jag står inne och provar shorts att ha med sig till thailand börjar det SNÖA ute.

18 dagar kvar.

The worlds a better place when it's upside down




Jag måste förklara mitt förra inlägg, jag svimmade inte för att jag hade krockat, utan det var för någonting annat, som vanligt. Och jag vet att buss-incidenten kommer vara någonting jag kommer skratta åt men igår blev allting bara tårta på tårta så jag orkade inte tillslut.

Istället när jag kom hem från jobbet bäddade jag ner mig i min säng och stannade kvar där resten av kvällen. Jag såg filmerna: Iskariot, Madagaskar (när mamma kom in sa hon: eh josse, vad kollar du på?) och sen massor av rederiet avsnitt.
En väldigt bra kväll.

Den här morgonen började lika dåligt som igår, Irena frågar om jag kan jobba kväll, kollar min almenacka, självklart ska jag vara barvakt JUST ikväll. Ringer och frågar om dom kan hitta någon annan som kan sitta men icke. Så jag måste säga nej till irena och börjar tänka på hur mycket pengar jag förlorar.

Jag hoppas inte att resten av veckan kommer vara såhär skit. Då tänker jag tamefan stänga in mig.

here you come again



En av mina värsta dagar på väldigt länge. Försovning, krockat med bussen på jobbet och svimmat.
Just nu vill jag bara gråta.

It's a small crime




Bita ihop, inte fälla några kommentarer, vara trevlig men ändå tänka VARFÖR måste vissa ha hjälp med att göra PRECIS allt.

veckans citat




I måndags hämtades en släkting till mig med ambulans, de misstänkte tat hon hade fått stroke eller nått liknande. Hon har en son som är 7 år och häromdagen frågade jag min mormor och morfar hur han hade tagit det hela.
Han hade sagt det här när hon skulle åka iväg i ambulansen:
- Tack mamma för den här tiden, vi har haft några riktigt roliga stunder.


Kanske inte det man vill höra av sin son när man förs bort i ambulans men roligt är det.

herr ångest




Jag tror jag är en människa som är född med ångest. Under min gymnasietid, speciellt sista året, hade jag ångest över precis allt. Alla prov man var tvungen att göra, alla foto-uppgifter (och kraven som kom med dem) och på det var det körkortet. Det gick tillochmed så långt att jag hade svårt att sova, för jag hade ångest över att gå upp och gå till skolan för att uppfylla alla krav som var på oss treor. Jag tror sista året i gymnasiet var bland det värsta året i hela mitt liv, och ändå det bästa. Under det året gjorde vi tjejer massor av roliga saker runt om skolan, som gjorde att man inte tänkte så mycket på ångesten.

När skolan var över hade jag ångest över att jag inte hade ett jobb. Många tror säkert att jag satt och rullade tummarna under den här perioden, jag vet att vissa av mina närmaste kompisar trodde det, men jag hade ångest VARJE dag under min arbetslöshet, och ju fler jobb man sökte, desto större ångest. Ångesten från skoltiden var kvar, svårt att sova om jag kom in på fel tankar.

Så kom hösten. Jag fick två jobb, allting flöt på bra. Ångesten var borta. För första gången på flera år hade jag inte ångest över NÅGONTING. Det var en sån skön känsla.
Men såklart, livet kan inte alltid vara bra. Nu är ångesten tillbaka, för ibland känner jag att jag har tagit på mig uppgifter som jag egentligen inte tycker är kul, det blir likamed= ångest timmarna innan.

Jag är fan född med ångest och någondag ska jag uppnå total tillfredaställelse så ångesten aldrig kommer tillbaka (bakfyllor är okej)

Jag tyckte bara det var dags att bli lite personlig.

Guns N' Roses - November Rain




Jag hatar när man är inställd på att göra någonting och PANG, så ändras planerna. Jag var helt inställd på fest ikväll, hade börjat fundera på klädsel, peppat med lite musik så ringer telefonen. Jag har tydligen lovat att vara barnvakt ikväll så där försvann mina planer. Kanske, slutar jag tidigt ska jag försöka anlända till förfesten och följa med ut iallafall.
Annars får jag ha en "mysig kväll" (låter fint i huvet men egentligen är det skit trist) hemma med glass och film.

När jag är på det här humöret passar Guns N' Roses -
November Rain helt perfekt.


I know it's hard to keep an open heart
when even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart,
wouldn't time be out to charm you

samtal om packningen till thailand




Sanna: Fan vad jobbigt det kommer bli utan plattång.
Jag: Ja, som du sa förut, vi kommer se ut som Ted Gärdestad.
Sanna: Ja man har inte plats att packa ner det i en ryggsäck heller.
Jag: Nej eller hur..
Sanna: Tänk om man skulle ta med ett strykjärn, så kan man platta med det!
Jag: -tystnad-
Sanna: -tystad-
Jag: -tystnad-
Sanna: Eller vafan säger jag, ofta det tar mindre plats än en plattång!

we were hoping for some romance, all we found was more despair





Nu, två dagar senare, kommer träningsvärken från badmintonen. Jag går som en stel pinne och gör inte plötsliga rörelser. Men jag måste erkänna att vi var duktiga och riktigt kul var det också.

Igår jobbade jag på dagen och p åkvällen köpte jag, emma, cissi och gabi hem lite gott (läs glass) hem till cissi. Man uppskattar såna enkla kvällar väldigt mycket eftersom det är inte ofta vi hinner ses nu på vardagar när folk jobbar olika.


Lite lustigt vissa saker. igår på kvällen sa jag till de andra att jag gillade ha mardrömmar och sen vakna upp och veta att det "bara" var en mardröm.
Självklart  hade jag en i natt, det var om thailand, såklart. Drömmen var att vi skulle checka in men alla var ruskigt sena, så när vi kommer dit säger en dryg kille att vi har missat det och om vi skulle följa med på planet iallafall skulle vi aldrig få återvända.
Mitt i allt säger han också att vi inte kommer få tillbaka ett öre och jag börjar störtgråta. I drömmen alltså. Det var ett sånt här gråt som gör att man inte kan andas.

Då vaknade jag och kände träningsvärken och ville bara somna om igen.

badminton




Idag bestämde jag, gabi, emma och cissi oss för att ta en match i badminton, så vi hyrde en bana och körde i någon timme. Jag har inte skrattar så mycket på länge. Inte nog med att det var riktigt kul, det blev en riktig träning också!
Vi bestämde att vi ska få med fler och börja köra någon dag i veckan.

Ikväll ska vi hem till Johanna och prata thailand.

fuck off säger jag




Jag fick låna en bärbar dator av Markus igår, tanken var att jag ska kunna se film på nätterna, vilket jag inte kan nu eftersom datorn står i min mors rum och "hon jobbar faktiskt imorgon", så låter det var dag.
Iallafall, han kom över med den, jag kopplade ur min externa hårddisk och började se fram emot att se mina nyladdade filmer under natten. Sä jag bäddar ner mig i sängen och startar "Nyckeln till frihet"
Inget ljud. NEHE, det var väll själva...

I TVÅ jävla timmar satt jag med skiten och inte fan fungerade det bättre för det.

Istället fick jag kolla på CSI, criminal minds och intervention.
Jag och teknik går inte ihop.

You just sit down there and you wonder why




You said I'm gonna buy a gun and start a war
If you can tell me something worth fighting for
Oh and I'm gonna buy this place is what I said
Blame it upon a rush of blood to the head





















Beatles - When I'm Sixty-Four




Jag är precis hemkommen från en lunch hos mormor och morfar, vi firade fars-dag och det var fullt hus. Nu är jag mätt som ett jävla as och tänker bara dega resten av dagen.
Fredagen var sjukt rolig, så det var värt att jag höll på att dö av baksmälla igår. Det var nog seriöst en av de vidrigaste dagarna imitt liv, jag mådde illa hela tiden, hade sjukt ont i huvet PLUS att jag var dötrött.

Tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket av min utgång, speciellt inte svängen på lotus som vi gjorde efter nybron men jag hade kul iallafall.

Slutet var roligt, cissi ringer och säger att hon ska cykla ensam till skiftinga, jag och sanna springer i princip för att träffa henne vid lider och försöker övertala henne att sova hos någon av oss. Envis som är hon är propsar hon på att cykla hem, så vi säger att hon måste ringa såfort hon är hemma. Jag och Sanna hinner till cykelbenny, som ligger ca 10 min från där vi träffade cissi, då ringer cissi.
Hon säger att hon har tappat bort sin cykel och att hennes väska är borta. Väskan låter troligt men hur fan tappar man bort en cykel? Så jag och sanna går hem till sanna, väcker stackars pappa jocke som kör oss för att hitta cissi. När vi kommer dit ligger det en cykel på trottoaren men ingen cissi. Tills vi ser henne komma gåeende, 100 m bort .Helt blodig på hakan och ledsen över hennes väska.
 Kan tillägga att hon hade hunnit 200 meter från där vi träffade henne senast, vi hade hunnit gått hem till sanna och hon cyklade. Vi stoppar in cykeln och cissi i bilen oc hkör hem henne. Jag och sanna sitter i princip PÅ cykeln och skrattar.

Ja, en komisk avslutning på en skit rolig kväll.
Igår var jag hemma hos Nattis hela dagen, vi köpte spicy och kollade på gossip girl. När jag hade lämnat henne joinade jag sanna, gabi och cissi på deras bakiskväll hos sanna, där vi summerade gårdagen.

En väldigt bra helg och nu har jag fullt upp hela veckan med thailandsplanering, jobb och barnsittning.


den passar perfekt idag

"Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut


Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt

nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig


Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig


Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig

säg nånting
säg nånting

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig"




Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

peppning



Jag brukar ALLTID vara den som sitter vid förfesten och säger "KOM IGEN NU BLIR VI FULLA"
Igår blev jag fullare än någonsin, det enda jag kommer ihåg klart klart från när vi lämnade emma är när vi agerade flyktingbil någonstans i ärsta.
Jag och sanna skratta nästan ihjäl oss.

Nu ska jag dö lite.


(det är ångest över det här inlägget)

José González - Love will tear us Apart



Jag vaknade en kvart innan jag skulle hämta emma, hann sätta på mig kläder och dricka en kopp kaffe sen var jag iväg. nu har vi handlat allting, hon, jag och johanna.

Annars ska jag inte göra så mycket idag, ta tag i mitt helvete till rum och gå några varv i odlarn.

Imorgon är det en månad till thailand, En månad.

Nina Kinert - Heartbreaktown




Dn här veckan är en sån vecka jag bara älskar, när man har mycket att göra. Måndagen var ingenting att skryta med men som igår, vi möttes upp, åt lunch och gjorde våran efterlängtade tatuering. Det tog sin lilla tid eftersom vi var 5 stycken som skulle göra, jag och emma var de ända som klagade över smätran (som var OBESKRILIG, fysatan vad ont det gjorde)
Efteråt åkte vi hem och tog gruppkort och bara pratade.  När jag väl var hemma skulle jag se cast away men somnade såklart efter halva.

Idag har vi varit för att köpa presenter, vi hade ett litet system eftersom vi skulle köpa till både mig, johanna och emma. Vi började med johannas, då fick hon vänta hemma. Efter det skulle de köpa till mig, då väntade jag hemmahos johanna och när vi skulle köpa till emma skulle hon iväg och jobba. Jag älskar att köpa presenter till folk, jag skulle aldrig kunna bli en sån som bara ger pengar och ber de andra köpa "något"

Imorgon ska jag, emma och johanna handla till vårat födelsedagsfirande som vi ska ha på fredag. På fredag jobbar jag till 4, hem och dusca och sen till emma för att fixa iordning allting tills de andra kommer.
Då blir det förfest och utgång"
Köpte en ny klänning idag, kvällen till ära. Problemet är att jag måste äta ett äpple den dagen för att kunna ha den, sitter som ett andra skinn på mig.



förra året när vi hade våran 18 års-fest på kaka

evig vänskap








mats boberg slår till igen



Min pappa är känd bland mina vänner för... Att han är smått dum i huvet.
Igår bjöd han på middag, när jag kommer in i hallen ser jag en rullator.
Jag: Och vaFAN är det här?!
Far: En rullator.
Jag: Ja det ser jag väll, men frågan är varför den står i din hall?!
Far: Nej jag köpte den på blocket.. I förebyggande syfte.


Det är konstaterat, utvecklingsstörning går i min släkt.

Requiem for a dream




Jag lyckas alltid hitta filmer som jag börjar må illa av. Den senaste sådan såg haf nyss, Requiem for a dream. Det handlade om folk som knarkade och hur det gick med deras liv och man blev äcklad rent ut sagt. jag har som sagt en thing for knarkfilmer.

Nu börjar jag bli riktigt nervös för imorgon! Gaah, kl 4 smäller det. Jag står trea på tur och jag kommer DÖ av väntan när de innan mig gör sina.

förövrigt har kvällen vart mucho trevlig, jag, gabi, cissi, sanna och emma tog en kvällsfika på waynes, i sisådär 2 timmar. Efter köpte vi mat på statiol och nu sitter jag är. Vill bara sova så det blir imorgon någon gång.

Jag är som ett barn barn före julafton.

Duffy - Stepping Stone



så ruskigt fin låt.


I remember way back way back when
I said I never wanna see your face again
Cause you were loving yes you were loving somebody else
And I knew oh yes I knew I couldn't control myself
And now they bring you back into my life again
And so I put on a face just like your friends
But I think you know oh yes you know what's going on
Cause the feelings in me oh yes in me are burning strong

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own

You used call me up from time to time
And it would be so hard for me not to cross the line
The words of love lay on my lips just like a curse
And I knew oh yes I knew they'd only make it worse
And now you have the nerve to play along
Just like the maestro beats in your song
You get your kicks you get your kicks from playing me
And the less you give the more I want so foolishly

But I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own

No I will never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own

Never be your stepping stone
Take it all or leave me alone
I will never be your stepping stone
I'm standing upright on my own

gruppbild





herr ångest hälsar på





Ångest. Jävla ångest.
Imorgon BÖRJAR det nya livet. På riktigt.

herrejösses




Jag är så trött idag. Helt slut. Det enda jag kan tänka på är att få sova, men samtidigt vill jag inte lägga mig för då kommer jag aldrig somna inatt.
Igår var en fartfylld dag, kändes som vi satt i bilen hela dagen. Vaknade halv 11, halv 12 åkte jag hem till gabi för att rota i hennes garderob.
När vi var klara med det hämtade vi upp alla för att åka hem till emma för födelsedagsfika, efter emma var vi på tuna park, sen hämtade vi sprit, kom hem vid 4, duschade, iväg igen vid 5 för att hämta alla.
Då åkte vi till kyrkogården och fan vad fint det var, speciellt i minneslunden.

När vi var klara där handlade vi mat och tillslut hem till cissi. Där lagade vi ordning tacos på typ 5 min, alla var så sjukt hungriga. Vi hae ett litet tema för kvällen, eftersom det var halloween, vi var vampyrer. Carro sminkade alla likadant och sen hade vi vampyrtänder (som man såg ut som en gorilla i)

Förfesten var riktigt kul och utgången också. Jag och sanna gick av någon anledning världens omväg när vi skulle hem så jag var inte hemma förän efter 3 någongång.
Eftersom jag lämnade bilen hos cissi igår var jag  tvungen att hämta den idag, sanna och jag köpte med oss mat hem till cissi och jag kom hem för typ en timme sen.

Idag tänker jag inte göra ett skit. Bara dega, som varje söndag.


tabben




Värsta tabben man kan göra är att tro att man är herren på  täppan och glömma bort att man har skadat handen.
Fyfan vad ont jag har idag.