you are alive




Jag börjar jobba om ca 1 timme men jag har varit igång sen tio imorse. FyFAN vad det tar tid att flyttstäda, vi har hållit på i två dagar nu och nu är vi äntligen klara.

Kommer vara helskumt att gå från en lägenhet och komma hem till en helt annan, speciellt när jag vet vilket kaos det kommer vara där och jag kommer inte ha någon tid i helgen att ställa iordning allting heller. Idag jobbar  jag till halv tio, börjar jobba imorgon halv 8 till halv 4, kl 5 ska jag iväg och fira mormor och på kvällen ska jag ha över lite besök.

Förstå att jag varken har internet eller tv dom närmsta dagarna, jag kommer dö!


det finns människor till allt




Någonting som gör mig förbannad och äcklad är när folk dras till sorg. Folk blir så jävla nyfikna att dom till varje pris ska ta reda på vad som har hänt den och den personen.
För två år sen drabbades en av mina närmaste kompisar av en tragedi och direkt så steg min statistik på bloggen till höjden, tror det ökade med hundratals besökare.

Tror folk att det första jag gör efter en sån sak är att skriva ut det i bloggen? För det första är det inte min sak att berätta och för det andra skulle jag aldrig göra det.

Folk lägger till folk på facebook och snokar runt till allas vänner för att till varje pris få reda på vad som har hänt en människa som dom egentligen inte alls har någon relation till.

Jag förstår absolut dom som gör det av medlidande och omtanke, men dom som gör det av ren nyfikenhet blir jag bara äcklad av.

trötter helg



Jag har sovit sammanlagt 7 timmar sen i fredags och under helgen har jag jobbat 26 timmar, jag har varit så galet trött. Nu har det istället gått över till övertrötthet så jag är pigg men känner på mig att jag kommer somna som en stock när jag väl lägger ifrån mig datorn.

Det har inte hunnit hända så mycket kul den här helgen eftersom jag har jobbat två heldagar men en rolig sak hände igår: widin kom hem! När man är van att bo med någon blir det så sjukt tomt när den personen är borta. Nu får jag njuta av hennes sällskap iallafall 5 dagar till.

Eftersom det blev så bra respons på "going back to the old days" inlägget så kommer en del 2 i veckan!

haha jag dör




Sitter och kollar igenom kort från 04 - 05 när vi gick i grundskolan.



coola tjejer i stockholm på klassresa



cool tjej åker skridskor på gympan (det verkar som att jag hade en kärlek för den där tröjan)



coola tjejer festar (tror vi gick i nian här)



Även fast jag är ful som stryk på den här bilden så är det min favoritbil på oss genom tiderna



Min 15-års dag, haha



cool tjej på myskväll hos cissi



party tjejen håller tacktal



coola tjejer i höstkylan



coola tjejer utanför klassrummet



sen var det dags för party igen på å-festen



hahaha måste vara bästa bilden på oss genom tiderna

falla fritt



Jag vet inte vad det har varit med mitt humör den här veckan men jag är irriterad på allt och alla. Jag hör själv hur jag fräser när jag öppnar munnen och jag menar det inte men kan ändå inte låta bli. Ibland kommer såna perioder för mig och även fast jag inte gillar det så är jag lite glad över det, då kan jag bli glad igen och inse hur mycket jag har och hur många som jag älskar.

Oftast tänker jag: yeees snart är det heeelg! och även fast jag har jobbat den här veckan har jag inte den känslan, för på både lördag och söndag väntar 13 timmars pass för mig på jobbet.

Imorgon ska jag bjuda gabi på kvällsmat och när jag kommer hem tänker jag ta ett glas vin, för att fira in fredagen iallafall.

tvivel




det kallas tvivel, det där som stör.
det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör




when did your heart go missing




Äntligen börjar det rulla igång med lite aktiviteter för fröken Josefine. Jag har spenderat hela dagen med att tvätta igenom våran tvättkorg, haft besök av emma,  städat sen helgens bravader, tagit tag i massa flyttmåsten och nu sitter jag bara och lyssnar på musik i väntan på att jag ska iväg på träning.
Imorgon och på onsdag ska jag äntligen jobba och imorgon blir det även tacokväll med tjejerna.


Känner mig väldigt nöjd med min prestation, kändes väldigt konstigt att sitta och äta ensam idag bara utan att ha någon att prata med men det vänjer man sig vid antar jag.


samtal hos gabi



Jag, Gabi, Jenny och Emil sitter och pratar hemma hos gabi.

Emil: Ja jag fick nått sms av dig igår gabi där det stod att jag är bjuden till josses inflyttningsfest den 5:e februari.
Jag: Va, ska jag ha inflyttningsfest?
Gabi: Jaa det ska du, vi bestämde ju det!
Jag: Haha nej, vi har aldrig pratat om det.
Jenny: Ja nu har jag tagit ledig och allting den helgen.
Jag: Haha okej det här var mer än jag visste men visst, inflyttningsfest den 5:e.

Det blev inte riktigt socialdrickande igår, det spårade ganska rejält. Jag och Gustav drog tequila shotts på krogen när jag redan var full innan, smart.

Så helgens konstaterande:
1. Drick aldrig mer alkohol.
2. Shotta inte när jag redan är full, speciellt inte tequila.
3. Försök komma ihåg kvällen.
4. Träna upp mitt tålamod när jag är full.


hur man får den bästa lördagen



Vin, bästa sällskapet och god mat = underbar lördag.

Köpte nya vinglas idag som rymmer väldigt mycket vilket inte jag tänkte på när jag skulle ta ett bad och "avnjuta ett glas vin" Känner mig redan lite mysig i kroppen så jag tror det här kommer bli en bra kväll.

Nu peppar vi med lady gaga sen köööör vi!


--




Igår lyckades jag lösa någonting som jag har trott varit ett problem i ett år. Min dators ljud har inte varit bra och jag har alltid trott att det har varit något fel på ljudkortet. Icke sa nicke, igår satt jag och skulle kolla upp problemet och tadaa, jag hittade att det var en inställning som var fel och nu låter allting som normalt. Synd bara att det har gått ett år av att jag knappt har kunnat spelat musik men fan, nu är det löst iallafall.

Just nu sitter jag och Sanna-banana vid varsin dator och lyssnar på myspys musik.Om några timmar ska jag hem till min mor och äta middag. Jag har önskat rösti som jag älskar men som sanna avskyr så jag har inte ätit det sen vi flytta in här därför tänker jag passa på hos mor.

Imorgon ska vi till badhuset. Simma, bubbla och åka waterslide! Helgen blir lugn, middag med några av brudarna på lördag plus att jag blir änka då sanna åker iväg i en vecka till fjällen.

bulletproof



Problemet med att vara timvikarie är att man aldrig har en jämn arbetsperiod. Man går ifrån att jobba 24 dagar av 30 till att få två pass per månad. Nu börjar jag bli riktigt uttråkad och hur mycket jag än tycker om att kolla på Widin i sin morgonrock är jag jävligt trött på att gå hemma. Men jag vet också att snart kommer en bra period så det är bara att stå ut och tillbringa dagarna med singstar och buzz.

Idag har jag självmant utsatt mig för riktigt tortyr, dvs tandläkarbesök. Att ligga där och dreggla som självaste Juliana är aldrig kul men jag vet också om jag fortsätter skjuta upp besöket blir det värre till nästa gång.
Så nu är det gjort och nu slipper jag dom i ett år.

Emma var precis här och fikade och nu vet jag inte riktigt hur jag ska spendera kvällen. Väntar på att sambon ska komma hem så hon kan laga sin goda köttfärssås. Det blir ingen boxning idag för Cissi var sjuker men vi tar igen det på onsdag istället.


--




Kvällen blev så jävla bra igår. Jag och sanna bjöd över tjejerna på middag och vin och det slutade med att vi hade en riktig tjejkväll med prat om allt från himmel och jord. När dom andra drog vidare på fest stannade jag hemma och åt lasagne och chokladpudding i min säng, haha.

Somnade vid halv 6 imorse och vaknade tio så jag känner hur trött jag kommer bli sen. Idag ska gabi följa med mig ner på stan som stöd när jag ska köpa träningskläder.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, nu måste jag duscha iallafall.

I find myself exposed



Någonting annat som är fantastiskt är Damien rice, han är kärlek när det gäller musik. Sitter och lyssnar på Eskimo om och om igen, underbart.

imorse när jag gick upp så trodde jag att jag skulle dö. Vi testade på boxning igår och idag har jag sjukaste träningsverken i mina vader och armar. När jag ska gå i trappor ser jag ut som en 80 årig tant med reumatism.

Idag åt jag först lunch med Nattis och nu på kvällen bjöd Gabi mig och sanna på mat sen var vi alla 4 och såg ´"Luftslottet som sprängdes" Lite seg film men bra till slutet.

Imorgon jobbar jag och på kvällen ska jag och sambon laga mat till alla tjejer och dricka vin.

helt fantastiskt



Jenny visade
det här i Fredags när vi låg bakis hos gabi och nu kan jag inte sluta lyssna och bli imponerad.
Helt otroligt.

Dagens ironi på Emmas blogg




sjukling



Har precis avslutat tusen omgångar av singstar mot widin, vilket kanske inte är det optimala när man är sjuk redan. Har varit snorig och haft halsont i flera dagar nu men snart blir det bättre.

Det har varit lugna gatan sen nyår, som var riktigt roligt. Förfest hos Cissi med middag, dans på kroatiska föreningen, efterfest hos petri och avslut med nattmat hos gabi.

Nu gör jag inte så mycket om dagarna, väntar på att jobb ska kicka igång igen. Känns som att januari kommer bli en segmåndag, vi får helt enkelt göra som vilket månad som helst och festa oss igenom helgerna så vardagarna blir lite roligare.



okej nu dör jag



jag kan inte sluta skratta




OBS! bilden är ett montage gjort av gabi själv


ja ni



Och sen undrar folk varför man är singel