or am I lost




Ni vet den känslan när man får ett dåligt besked eller upptäcker någonting tråkigt. Det slår bara till i hela kroppen och man känner en isning sprida sig. Klumpen i magen resten av kvällen som inte vill försvinna.
PRECIS så.

Och föresten. ...




Vilken lördag. Helt fantastisk. Jag och Arringer var inne på statt och dansade arserna av oss. Vilken skillnad att vara där mot lotus. Nu vill jag aldrig mer tillbaka till lotus igen. Därinne träffade vi Simon & co, vi skulle på efterfest men tyvärr hände en tråkig sak när vi skulle gå ut så det blev inget av det, igen.

Någon dag ska jag berätta hela historien om våran utgång, för den är så jävla komisk.


Jag tog en roll när du blev sjuk
En roll som krävde hårdare hud
Min kraftreserv den tar snart slut
Som min tro på en ingripande gud

I ditt stora hjärta börjar slagen bli små
Och du rör min kind så jag förstår
att det bara är timmar tills du går

En gammal sång får en helt ny text




Jag lever, som många inte tror. Min dator bestämde sig för en förtidig död häromdagen så jag har vart lite sysslö lös nu sen i lördags. Likamed= Jag har blivit pensionär. Ta söndagen som exempel. Apbakis. Ville aldrig mer alkohol. Istället för att köpa onyttigheter och se en film framför datorn kokade jag tee, gjorde kalkontoast och löste korsord framför tv:n. Det räckte gott och väl för att bli en riktig söndagsmyskväll.

Nu på dagarna jobbar jag. Inte idag dock, idag har jag umgåtts med min far. Vi har lagat datorn och ätit lunch.

så, det var mitt liv för tillfället. nu vet ni.
puss!

Until We Bleed



Nu har vi varit och fikat. Först gick jag och Sanna en sväng på stan. Precis som alla andra eskilstunabor gick vi förbi monki, jag hittade en tröja som jag älskar. och ett par tights, som jag egentligen inte behöver eftersom jag redan har ett par precis likadana men eftersom jag använder dem så mycket så vet jag att dom kommer gå sönder.
Efter stan plockade vi upp emma och mötte cissi på waynes för att fika. Vi pratade om thailand och fyfan vad verkligt det känns nu. Vi kommer verkligen komma iväg. Snart ska vi börja kolla på biljetter.
Jag tror aldrig jag hade orkat jobbat så mycket om jag inte hade haft ett mål. Nu vill jag bara få så många helger och kvällar som möjligt så det blir lätta pengar. Får man veckodagar på det kommer jag klara min ekonomi.

ikväll ska vi laga mot hos cecilia. Och mysa. Alltid mys på fredagar och jag älskar det.

min dag, hittils




jag har (i rätt ordning):
- vaknat
- legat kvar i sängen i 10 min tills jag insåg att jag skulle få uronvärksinfektion om jag höll mig längre
- ätit frukost samtidigt som jag såg på okänd diagnos på t4 fakta
- hämtat posten
- lagt mig på soffan med en kopp kaffe för att läsa en av mina nya böcker.
- läst en och en halvtimme
- satte mig vid datorn, bestämde fika vid 3 med sanna och cissi.

Senare ska jag skjutsa mamma och fika med Cissi och sanna som sagt. Annars är dagen ganska öppen för förslag.

Det här har jag hunnit med iallafall. Jag älskar att vara ledig.

diagnos psykisk störning.



Ett av mina problem är att jag aldrig kan släppa ett roligt skämt, jag kan börja skratta bara jag tänker på det. Som idag, jobbade på årby och markus sa en jävligt rolig sak vid bordet på morgonen. Jagbehövde bara tänka på det han sa för att jag skulle börja skratta, och eftersom de inte känner mig så bra kan det verka konstigt att jag kan hänga upp mig så. Istället fick jag hålla för munnen när jag satt vid bordet och tänka "börjar du skratta dör mamma" eller så gick jag ut och rökte. Självklart när jag skrattade av mig det utanför kom en gubbe cyklandes förbi.
Synen: Jag står, för mig själv, röker och skrattar rakt ut.

Han måste ha tänk: diagnos psykisk störning.

and to hell with the endless dream





 Idag fick jag hem mina älskade böcker, "veronika bestämmer sig för att dö" och "14 år till salu". Nu är jag ledig fram till måndag så jag tänker passa på att läsa dem. Varje gång innan jag ska sova tänker jag jämt: såå nu ska jag läsa den och den boken. Sen tar den 5 min och jag har somnat.

Vilken jävla tur jag hade imorse föresten. Jag måste ha haft tankarna på annat igår kväll men jag hade ställt klocken men inte aktiverat larmet. Så jag vaknar till imorse, kollar på klockan och ser att den är 6. Jag hade ställt den på 5:20 (jag snoozar) och tänker TACKA FAN för att jag vakna av gammalvana.





your presence will always remain
Is this how it was meant to be
You meant something more to me
Than what many people will see
and to hell with the endless dream

http://www.youtube.com/watch?v=XcZI6ytIGlo

VI SKA SE MAGNUS BETNÉR




Jag och gabi, den 15 oktober, suckeeers

min nya besatthet



= röjflaggor




en vanlig festkväll för gabi




Man kan klassa henne som den tjejen som gör en lite annolunda entre. Oftast kommer hon lite senare än alla andra, inte för att hon är oförskämd och vill vara försenad utan för någonstans på vägen har hon blivit tvungen att stanna upp för att få upp den där ölburken hon ska börja dricka, redan innan hon kommer till festen. För hon är en av oss få som räknar att förfesten börjar när hon lägger sig i badet vid 3 på eftermiddagen.
Iallafall, väl framme tar hon det lungt till en början (om det är en bra kväll då hon bara har druckit 1-2 öl innan hon anländer) Hon sätter sig oftast i en fotölj, vet inte vad hon har emot soffor. (det är bevisar att du oftast sitter i en fotöj) se bild nr 1.
Jag tror detta är för att hon ska få sitta och dricka upp sig ifred. Ju längre in på kvällen vi kommer desto högljudare blir hon. Och hon har en tendens att skrika när kvällen går mot sitt slut. Det är nästan så man måste ha öronproppar på sig. Oftast skriker hon nonsens, så det är egentligen ingen som lyssnar sådär jättenoga. Hon kan tillochmed vara riktigt rolig ibland. Men när hon känner att det har blivit nog tar hon sitt förnuft till fånga ochsätter sig lite i bakgrunden och bara tar det lungt (se bild nr 2)

Hon är också en av oss som verkligen kan inse när det är nog. då ringer hon oftast och skriker på sin mamma att hon vill hem sen åker hon hem också.(se bild 3) Med lite spår i trädgården som bevisar att hon verkligen har vart där.

Men. Detta är också om det är en hemmafest. Är det krogen kan det sluta på hur många sätt som helst. Däcka inne på krogen så hon blir utslängd. Hamna i skiftinge med rosaarmhålor för hon har hoppat på fel buss. Dra med en stackars liten 15-årig hem till henne och säga åt honom "slå dig ner i min säng så kommer mamma gabi snart och tar hand om dig" sen anländer hon iklädd ett genomskinligt linne och ridpiska i handen.
Okej, det där sista har kanske inte hänt (eller jo att hon drar med en 15 årig kille hem men inte resten) men eftersom det är Gabi jag skriver om så är det bara en tidsfråga.



bild nr 1




bild nr 2




bild nr 3

vi delade en flaska till




Imorgon är jag ledig (tror jag) och jag hittade precis säsong 11 av top model på youtube = perfekt tidsfördriv. Ser framför mig hur dagen ser jag, jag stiger upp, nyvaken lite ruffsig i håret, HELT utvilad, kokar en kopp kaffe och gör en stadig frukos och slåt ner mitt arsle vid datorn och rör mig inte ur fläcken på hela dagen. Det för mig låter som en perfekt ledig dag.
Nu ser jag nästan inte fram emot lönen nästa månad för jag har redan lyckats boka upp saker jag ska göra för den. Jag ska beställa en bärbar dator, jag har beställt kläder från hm och lite böcker. Resten måste jag lägga undan för sparande.

Läste precis om hon Madde som gick bort i cancer. Kom in i hennes mammas och pojkväns blogg och fyfan vad tårarna rann när jag läste deras inlägg om hennes sista natt. Åh vill inte tänka på någonting som har med döden att göra.

Nu ska jag strax iväg och fira lena. Efter det, om jag hinner, ska jag ut och gå med gabi. Så ser resten av min dag ut.

p.s, vad dagen kan bli roligare av att jobba med roliga personer, har inte skrattat så mycket som jag har gjort idag på läänge.

att checka av dagen efter




Efter varje festkväll checkar jag av vissa saker.
Vimmelbilder - check, jag är inte med
Flashbacks - ångrar jag något? check
hade jag kul? - check!
Kollar i min väska om allt ligger kvar - check
Kollar hur mycket pengar jag har gjort av med - har jag inte vågat än idag
Sms;ar till någon i sällskapet från igår och kollar så de lever - check!


Så, nu behöver inte herr ångest komma och krypa på, trots att det blev lite för mycket vin och jäger igår. Roligt var det iallafall, det är huvudsaken! Vi startade hos annis, jag, gabi, annis, elin och linda. Lite senare anlände grabbarna och efter "jag har aldrig" blev det lotus. Inte den roligaste utgången men det var riktigt kul att träffa carro och natalie! När man träffar någon man inte har sett eller pratat med på länge så inser man hur mycket den personen betyder för en. 

Idag ska jag hjälpa min far med lite saker. Och sova tidigt för jag jobbar imorgon.


fiesta




väldigt kul att festa när min garebrob är lika tom ett afrikanskt barns mage. kommer aldrig komma härifrån och vara nöjd.

Honom vill jag ha som kompis!

finally




men äntligen heelg! åh hela veckan har jag bara längtat efter att få sova ut på morgonen. det är det värsta med att jobba, att behöva gå upp klockan 6. dessutom ser varenda dag sig lik ur, vakna, jobba, komma hem, sitta ett tag vid datorn och sova. precis varje dag. även fast jag skulle vilja hitta på nått är jag dödstrött redan vid 8.

imorgon ska jag iallafall sova riktigt länge. på dagen ska jag och gabi (förhoppnigsvis) gå en långpromenad och på kvällen blir det fest med anna-lena!

ikväll tänker jag bara dega, köpa godis och se film. nu ska jag se top model, ta ett bad och vänta på maten.

p.s, satt och pratade med markus på jobbet häromdagen, han påpekade nackdelen med att vara timvikarie är att man varje helg ligger på spänn att telefonen ringer o dom ska ringa in en. sånt problem har inte jag än ,eftersom jag inte får jobba helger.
det är värt att fira!

har ni tänkt på




att vi varenda intervju svenska journalister gör med utländska artiser så frågar dom alltid samma sak: gillar du sverige? vad tycker du om folket?
Dom svarar alltid: jättefint landskap skulle kunna ha en sommarstuga hör
kvinnorna är vackra och blonda, jag skulle kunna ha en svensk tjej.

och gäller det enskilda artister kommer alltid samma frågor, ta nu när coldplay skulle spela i sverige som exempel, VARENDA tidning skrev om hur chris martin blev av med oskulden som 22 åring.
Är det verkligen de man ska passa på och fråga en av världens bästa låtskrivare?

jag blir så trött

blowin in the wind




Jag har alltid tyckt att de tråkigaste bloggarna och bildagböckerna är när de bara handlar om hur man jobbar och om jobbet. Så börjar jag läsa tillbaka på min blogg. "Nu jobbarjagmån, tis, ons" eller "Är så trött efter jobbet"
Fyfan. Alltså har jag blivit tråkig. Inte för jag någongång har varit rolig men jag tänker inte skriva mer om hur jag jobbar, för ingen bryr sig iallafall. Det skulle inte jag heller göra.

SÅ nu slutar jag. Men samtidigt skriver jag om min vardag här och min vardag är just nu bara jobb, därför lär det bli sämre med uppdateringar.
Det jag ville säga med det här inlägget var egentligen ingenting.


How many years can a mountain exist,
before it's washed to the sea?
How many years can some people exist,
before they're allowed to be free?
How many times can a man turn his head,
pretend that he just doesn't see?


they still fighting




Det här senaste dygnet har varit åt helvete. Jobbade som vanligt igår, på kvällen gick jag, emma och cissi ut på en promenad. När jag kom hem började jag må jättekonstigt, hann sitta vid datorn i en kvart sen började jag må hur illa som helst. Illamåeende, jag frös och kroppen lydde inte, så jag la mig vid halv 10. Somnade direkt, hann inte göra någonting av det jag hade tänkt göra på kvällen.
Imorse mådde jag lite bättre men jag kände mig inte bra, tankarna gick till att sjukanmäla mig men samtidigt kom tankarna att jag förlorar pengar (jag kommer säkert bli en sån som måste lika på dödsbädden för att sjukskriva mig) och jag vet vilken personalbrist det är på årby. Istället fick jag gå upp extra tidigt för att göra matlådejäveln, duscha och allt annat. När jag kom till jobbet mådde jag okej men hela dagen har jag känt av det. Frusit konstant och ovanligt trött. Eftersom jag var på intro på en brukade blev jag tvungen att följa med på alla aktiviteter, som bla var 5 km spåret. Iallafall, nog om min sjukdom.

Nu ska jag vila upp mig här hemma och sen förhoppningsvis vara pigg och glad för en ny arbetsdag imorgon!

janna har vart på arbetsintervju




josefine säger:

kändes det bra?

- Janna: "fraktar de humlor från Nya Zeeland?!" säger:

ja, rätt så. det enda jobbiga var att det var egentligen meningen att det skulle vara en gruppintervju/informationsmöte med fem andra utöver mig. men de andra kom aldrig, så han som intervjuade fick gå igenom en hel powerpoint-presentation för mig, och jag fick göra "gruppaktiviteter" själv

- Janna: "fraktar de humlor från Nya Zeeland?!" säger:

det var rätt så pinsam stämning

josefine säger:

hahahah va? förlåt om jag skrattar men det låter jävligt kul

- Janna: "fraktar de humlor från Nya Zeeland?!" säger:

haha, du får gärna skratta. jag skrattade också - inombords

- Janna: "fraktar de humlor från Nya Zeeland?!" säger:

han tog fram en liten låda till mig, och såg lagom besvärad ut:

"Ehm... egentligen så var det meningen att ni skulle vara flera... men du ska välja ett föremål ur lådan och försöka sälja det till mig"

Sedan gick han iväg och jag lämnades med en jävla kartong fylld med skräp; en trasdocka, penna, julstake, konservöppnare

- Janna: "fraktar de humlor från Nya Zeeland?!" säger:

visste inte om jag skulle skratta eller gråta


jag ändrar mig




http://www.youtube.com/watch?v=ISqON-NqeDs&feature=related

Jag fullkomligt älskar hans röst.

I wear this crown of thorns




Ett bad, sitta här ett tag sen sängen, tänkte jag skulle bli en fin avslutning på denna afton. Nejen då kommer jag på att jag måste göra en jävla matlåda till imorgon.

Den
här covern måste vara den bästa i heela vida världen. Riktigt bra är den iallafall.


If I could start again,
a million miles away,
I will keep myself,
I would find a way.

we rock the streets at night






Ibland är det konstigt hur man kan ha saker "på känn" Imorse när jag gickupp vid 6 snåret och jag var påväg ur mitt rum fick jag känslan av att jag skulle behöva min mobil. Så jag tar med mig den och när jag äter frukost ringer det. Nu är det inte speciellt ovanligt att det ringer i min mobil men det är väll klockslaget som är lite udda. Jag skulle iallafall jobba på balsta istället för årby, det resulterade i att både jag och sanna jobbade idag. Riktigt kul att ha någon att ta rökpauser med och sitta och tjattra med på lunchen.


Vid matbordet:
Jag: Jag kollar ju alltid på rederiet innan jag sover.
(Ivan börjar fnittra i soffan)
Jag: Ja och då kommer alltid den där jävla vinjetten, om och om igen eftersom jag inte stänger av dvd;n när jag ar somnat.
(Ivan fnittrar)
Sanna: men fyfan, rederiet!
Jag: Ja, jag är på andra säsongen och de har redan bytt kapten 3 gånger!
(Ivan skrattar)
Sanna: Äe, nu går vi ut och röker.
Jag: Och paradise hotel är också bra!!

Jag har ganska udda serier som jag följer.

gårdagen i bilder

















Bästa blocket annonsen





http://www.bestofblocket.se/bilder/fullsize.php?v=blocket_691.jpg

tillbaka från bakislandet




Så, nu känner jag mig levande nog för att kunna sitta och skriva här. Jag hade tänk innan igår hur "skönt det skulle bli med en bra bakfylla så man inte har ork att gå ur sängen"
Den här morgonen och bakfyllan kan vara det vidrigaste jag har varit med om. Imorse när jag vaknade (idoften av gammal kinamat som jag inte lyckades äta upp inatt) ville jag bara somna om och aldrig vakna igen. Sån huvudvärk och sånt illamåeende.
Det blev inte bättre när jag gick upp, så jag kokade kaffe och åt två alvedon. Nu, 2 timmar senare lever jag.

Gårdagen var trevlig. Vi förfestade hos Fors och 23:20 bussen tog oss till lotus. Var ett riktigt bra tag sen jag var där. Träffade Simon&Pontus (cpstörd som vanligt) och somvanligt med dom blev det jävligt roligt. Ännu en gång misslyckades vi med att styra upp en efterfest så jag gick hem vid halv 3. Vägen hem har aldrig känts så lång, det kändes som jag tog ett steg framåt och två steg bak när jag gick. Plus att jag fick en märklig hungerkänsla som gjorde att det kändes som om jag var ett svältande barn i afrika. Hemma värmde jag Kina mat som jag ställde ifrån mig lika snabbt och det gav en fin os i mitt rum imorse.

Anyhow, det man gjorde igår får man sota för idag. Och jag som ska på middag ikväll. Fyfan.

15 timmar senare





det är fantatiskt vad 15 timmar kan göra


Lördagkväll, 17:50



Söndag morgon, 9:00

in your faace




Jag var nere på stan igår eftermiddag efter jobbet och fikade med Janna och Elin. Det var väldigt trevligt, vi pratade om allt och inget och jag hade inte sett någon av dem på väldigt många månader. Tyvärr blev jag tvungen att avvika från fikan pga att klantarslet josefine bara hade lagt i parkeringspengar till klockan 6. Ungefär vid 10 över 6 lämnade jag waynes, på väg till bilen kom jag på att jag skulle köpa hem kvällsmat också och kön på spicy var inte nådig. Detta resulterade i att jag var i parkeringshuset vid halv 7 ungeför, 30 min efter utsatt parkeringstid. När jag går igenom dörrarna ser jag hur en parkeringsvaktfitta går och strosar och hon är siktet mot min bil.
Nu kommer den roliga synen, jag börjar SPRINGA till min bil, som stod 20 meter därifrån. Hon kollar på mig och när jag är framme vid bilen är hon ca 4 meter därifrån. Jag öppnar dörren och knögglar ihop lappen och ger ett leende som såg ut ungefär såhär:


Sen åkte jag därifrån.


på kvällen åkte jag och widin över till fors och såg pyjamas. Vilket program. Janna, har du inte sett det kommer du ÄLSKA det.

I break in two, and each piece of me dies



Varje höst återkommer jag till att lyssna på den
här låten. (Och nej, det har inte med namnet att göra)
Jag totalt älskar den, en av de finaste låtarna jag har hört.

Kom ganska nyligen in från en kvällspromenad med miss mänty. Vi gick en runda som tog ca en timme och som vi ska försöka gå varje dag. Nästa tur är imorgon kl 9 på morgonen, likabra att bli morgonpigg nu när jag börjar jobba igen. Jobbar, tors, fre, måndag och tisdag.

Ska man upp tidigt ska man lägga sig tidigt, så nu ska jag se några rederiet avsnitt och sova.

Oh why can't I be what you need?
a new improved version of me
But I'm nothing so good, no I'm nothing
Just bones, a lonely ghost burning down songs
Of violence of love and of sorrow
I beg for just one more tomorrow
Where you hold me down, fold me in

cocain blues






Igår träffade jag annis för första gången på alldeles för länge. Som vanligt blir allting som vanligt när vi ses, då blir det som att det är världens naturligaste att vi umgås, trots tat vi inte ses så ofta.
Hon har inte alltid sitt huvud på skaft:
Annis: Potatis är en pasta.
Jag: Nej, potatis är inte pasta.
Annis: JO, det är en sorts pasta!
Kerstin: Nej, potatis är en rotfrukt.
Annis: Men det är en sån här.. sån här...
Kerstin: Kolhydrat?`

Vi åt äppelpaj och kollade på Peter Pan. Väldigt mysigt.
Min sista lediga dag idag, imorgon och på fredag jobbar jag.
 Är hundvakt så måste ut på en långpromenad med henne.

she's lost control





Ännu en dag har passerat i mitt tråkiga liv. Nej, nu ska jag inte vara så men visst önskar jag ibland att det vore lite mer innehållsrikt. Förhoppningsvis nu när jga har jobb kommer det hända lite mer, plus att jag har många framtidsgrejer att se fram emot.
Jag har sett tre filmer idag, eller två och en alv om man ska vara nogrann. Halva walk the line, control (ny favoritfilm efter trainspotting) och the mashinist.
På kvällskvisten åkte jag och emma till tuna park, vi köpte varsin vaniljlatte och strosade runt och pratade med folk vi kände som jobbade där. Väldigt trevligt sätt att spendera en måndagskväll på. Nu är jag nyss hemkommen. Funderar på att lägga mig i mitt rum och kolla på Mio min Mio.
Annars sitter jag kvar här och lyssnar på joy division.


Uppdaterad musik




Äntligen kan jag uppdatera min mp3.-spelare. Nu har jag fått hem Joy divisions samlingsskiva, kleerups skiva, soundtracker från walk the line och coldplays nya skiva.
Nu kommer jag få runt med den 23 timmar om dygnet.

The Machinist






Såg den filmen alldeles nyss och fyfa-faan vad Bale ser ut. Jag är helt kär i Bale's utseende i vanliga fall men i den här rollen blir jag äcklad (vilket är meningen också) Han är 186 cm lång, vägde 84 kg men för rollen gick han ner 30 kg till 54 kg.
Filmen är förövrigt jävligt bra.





Arboga morden finns på piratebay





Människor kan både vara bland det bästa och det sämsta här i värden. Efter jag läste att det finns bilder på barnen på arbogamorden tror jag fan att folk är helt sjut i huvet. Vad är det för jävla äckel som lägger ut sånt skit? Jag skulle aldrig ihela livet ladda ner och se de men efter jag hade läst det var jag tvungen att se om det verkligen fanns. Visst finns det. 807 personer har laddat ner det och883kommentarer har filmen (vad den nu innehåller, det står förundersökning) fått.
Det är en vidrig människa som har laddar upp det. Bland kommentarerna står det bland annat:


"Detta är helt jävla sjukt, totalt respektlöst mot familjen som vädjar om att bilderna ska tas bort. Och det svaret som TPB skickar tillbaka till familjen är helt otroligt. Jag har legat och tankat mycket på denna sida och det finns mycket bra saker, men detta tar priset. Vist det är upp till var och än att ladda hem. Sjukt SJUKT. Det handlar om barn"


Här är en namninsamling som ska skickas till piratebay, skriv på förfan:
http://www.namninsamling.se/index.php?nid=2396

it aint me babe






Jag har recis vunnit över en av mina rädslor: telefonskräcken. När det gäller folk jag känner kan jag prata ur länge som helst i telefonen men när de gäller andra fasar jag ett samtal mer än något annat Igår bestämde jag mig för att säga upp mig från subway och jag har dragitmig hela dagen för att ringa, nu är det gjort iallafall. Inatt fick jag idéen över att be mamma ringa och säga att jag har varit med om en olycka men när jag gav förslaget imorse sa hon direkt: nej nej nej, du får ringa!
Nu är det gjort och jag har bara ett jobb kvar. Det fanns många anledningar till varför jag sa upp mig, dels var det för att lära sig två jobb samtidigt var sjukt jobbigt, så många rutiner. Klart man kan ha två jobb men för dom som inte har jobbat på subwat förstår inte hur mycket man måste lära sig. Det är baka bröd, jäsa bröd, baka kakor, alla brödsorter, alla mackor, vilken dressing som går till vilken macka.. Nu skicka jag precis iväg ett sms till Irena och skrev att jag trivs skit bra hos dem och att jag vill jobba så mycket som det går.

Nog om detta. Fredagen blev riktigt rolig! (jag vet inte vad som hände med mitt supande sanna) Igår kändes det som söndag hela dagen. Jag jobbade på dagen, på eftermiddagen var min morbror och familj över för att fira mamma och på kvällen hade jag myskväll med widin och emma.
Ikväll ska vi bada på Hyrdo, där johanna jobbar. Kommer bli underbaart skönt.

Jag hoppas verkligen att Irena ringer in mig till jobbet så jag och sanna får jobba ihop!Men tills jag vet hur det blir med de tiderna måste jag söka ett annat jobb..
Tillbaka till start, nästan.

en vanlig fredagskväll




Ur gabis blogg:

"Hörde nyss att Sjögren ska dricka sprit ikväll, ska jag ta med mig kärran eller? Brukar bli såhär när Josse dricker sprit. Hon blir full, ganska så full, lite för full. Ibland försvinner hon och kommer tillbaka efter en kvart, då hon lämnat en pizza eller två inne på toa. Eller så kommer hon inte ens tillbaka och har däckat hemma, med handdukar som hon stoppat ner i toan, efter att hon har snubblat på hunden och hennes mamma har hittat henne halvt död i hallen"

Så klockren beskrivning!

LET ME OUT




Oavsett hur kul jag tycker det är att ha fått jobb kan jag inte sluta tycka det är jobbigt. Inte jobben men att lära sig allting. Nu under den närmsta tiden ska jag lära mig två jobb samtidigt, alla rutiner, arbetssätt, vart saker ligger, namn på alla som jobbar. (12 på subway och typ 15 på balsta) Och jobben skiljer sig grymt mycket åt. Det förstår ni säkert. Igår när jag skulle sova låg jag och gick igenom att rutiner på balsta. Kunde inte slappna av, så är jag när jag börjar på ett nytt jobb. Vill göra allting perfekt.
Men jag ska sluta klaga. Nu har jag jobbar igår, idag på balsta och jagtrivs hur bra som helst. Imorgon är jag front (ännu mer att tänka på) och på lördag jobbar jag på subway!
Jag vill ha imorgon kväll, då ska vi supa skallarna av oss och fira Sanna. Det jag inte är van vid är att behöva gå upp för att jobba vid 12 men det ska kännas att man lever.

round my hometown






Så sliten från jobbet. När man inte är van att gå upp tidigare än 11 på morgonen tar det emot när klockan ringer vid 10 i 6. Första dagen gick bra. Är på intro nu så idag gick jag bakom Daniel hela dagen och bara obververade vad han gjorde och vad man ska göra. Jag fick slutade tidigare än väntat och direkt när jag kom hem gick jag och miss widin på promenad i odlaren. Nu sitter jag här, svinhungrig. Mamma är på möte så mat blir det inte förän seeent ikväll. Just nu vill jag bara soovaa men för att kunna somna tidigt ikväll gäller det att hålla si vaken.

Ett minus påjobbet var bilden som togs på mig. Det måste finnas en bild på varje person som jobbar där och på min bild ser det ut som jag inte har n¨ågra armar. Hade t-shirt påmig så mina armar smälter i hop med bakgrunden.

dagens låt: 
http://www.youtube.com/watch?v=b8guxJpC1dY&feature=related

hometown glory




mitt tidsfördriv idag heter playstation 2. var och hämtade det hemma hos emelie och markus förut. inna jag åkte därifrån speade vi lite nintendo wie (som jag älskar) Nu håller jag på att varva ett James bond spel. Jag älskar tv-spel! Skulle kunna sitta hela dagarna och spela. Håller påatt ladda ner GTA på datorn också, hehe.
Neeej nu ska jag göra matlåda innan jag fortsätter spela.

(Sanna, vi SKA vara i thailand i januari!!)

Illusion never changed into something real




Sista dagen i frihet. Imorgon börjar intro dagarna, 7-30 - 16 ons, tors och fredag.
Såå, vad har fröken sjögren gjort idag.. Jag har träffat emma ett tag och vart ute och gått med min syster + hunden. Både hon och jag har sämsta lokalsinnerna och det resulterade iatt vi gick vilse. En och en halvtimme senare var vi tillbaka vid bilen. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen, ta ett bad kanske, en till promenad. Jag vill bara ha helg och feeest. (men jag längtar INTE till att jobba bakis på lördag)

det flyter VERKLIGEN på



Både jag och Sanna ska gå på en introdutionskurs på jobbet. Jag börjar på onsdag och Sanna nästa vecka. Irena sa också att vi kommer få jobba samtidigt, vilket är riktigt kul. Idag på parkeringen började vi redan fantisera om hur vi tar rökpauser tillsamman och lunchar ihop. Skit kul!

Igår fick jag, gabi och sanna idéen om att plocka svamp. Två skogar och 2 timmar senare var resultatet 2 svampar, em kantarell och en Carl-Johan. Trots bristen på svamp var det en jävligt rolig upplevelse! Efter svampplockiningen handlade vi och sen lagade vi mat hos Gabi. Emma kom och åt med oss och efter maten kom Cissi. Resten av kvällen degade vi i gabis soffa.

Jag har redan hunnit med en arbetsintervju och att köra mormor och morfar idag. KL 3 ska jag vara barnvakt och senare vet jag inte vad som händer.
Jag är jävligt peppad för hösten nu. Vill att alla planer ska komma igång så man får komma in i någon slags vardag.