Summering:






Måste nästan summera dom senaste dagarna, har nästan bara skrivit korta meningar här.
Igår bjöd jag mediahorerna på brunch. då talar vi riktig brunch: pannkakor, rostat bröd, ägg, kaffe, thé, ananas ,meloner, vindruvor, smothie, you name it..
Lyckades väldigt bra, ingen panik i köket som alla hade förväntat sig av mig.
När vi var mätta och belåtna högg vi in på Emmas ljuvliga kladdkaka. alla kände att dagen var för fin för att alla skulle gå hemmåt så vi tog blåa faran och cissis bil mot tuna park där vi spenderade lite tid.
Under kvällen skjutsade jag mamma till ärla sen hjälpte jag och stridh natalie att måla om hennes gamla varadagsrum. slitigt men fint blev det!

Ikväll ska vi hem till cissi, vi ska laga 3-rätters och mysa. Älskar såna kvällar likamycket som festkvällar.
Har mycket tidsfördriv för helgen, eftersom jag har blivit en riktig nedladdningshaj har jag hela säsong 1 av gossip girl, Garden state och 2:37 på datorn.
Har ordenligt mycket att plugga, som vanligt.
Film, mat, mys och plugg beskriver min helg väldigt bra.

körkort = bajs





jag har precis hämtat mitt körkort.
jag ser ut som en kille på det.
en kille.
en ful kille.
aldrig mer id/pass/körkortskort

fyafn

--








Hade ni vart runt Hemköpsområdet nyss hade ni fått sett en rolig syn. Jag var precis påväg därifrån med bilen när Magnus uggla "Vild och skild" kommer på radion. Jag drar på högsta volymen och börjar sjunga med.
Efter 10 meter börjar jag skratta för mig själv och inser vilken jävla tönt jag är.




A Fine Frenzy - Almost Lover





Som sagt, dagen blev trist. Skolan startade med en tråkig historia lektion som följdes av en tråkig mediekunskap lektion. När vi tittar ut genom fönstret spöregnar det. Verkligen spöregnar.
Emma och jag satte oss i bikten, rökte varsin ciggarett och väntade på att det skulle avta. Efter några minuter gjorde de det också, så vi kom hem nästan torra.

Hur jag ska fördrivaeftermiddagen vet jag inte. Har 2 kustbevakarna avsnitt som jag inte har sett. Imorgon ska jag bjuda klasstjejerna på brunch så jag måste åka och handla också.
Jag har inte världens bästa tålamod så för att citera emma: "När vi kommer imorgon kommer du stå stressad och inte fått ett skit gjort"
Haha, dom känner mig för väl.
Jag ska försöka iallafall.

Damien Rice - Rootless Tree





nu förtiden finns det ingen som helst motivation för mig att göra iordning mig på morgonen. allt för ofta tänker jag: nej jag skiter i att duscha så sover jag 30 min längre.
resultatet blir att jag mår dåligt under en hel dag och springer in i duschen när jag kommer hem.
idag är ett exempel: jag har försvovit mig. vaknade för 10 min sen. vad gör jag? jo jag tar dom närmsta kläderna jag kan hitta, sätter på mig dom, kokar en kopp kaffe och sätter mig här.
Så, nu sitter jag är. Oduschad, osminkad, ruffsigt hår som snart ska upp i en knut i samma kläder från igår. Och ja, jag har bara använt dom igår så att använda dom idag är inte farligt.
Jag vet att jag kommer börja må dåligt över mitt hår när jag kommer till skolan. Jag vet att jag kommer börja spegla mig varje chans jag får.
Men jag är för trött att bry mig.
Nu har jag inge bilhelvete heller så jag måste gå till skolan.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Skit dag.

elisa - dancing





dagens låttips.
gud vad jag är uttråkad. vill egentligen bara ut och glida runt i den blåa faran.
hejda sig nu, jag har bara resten av livet på mig att köra bil.
förhoppningsvis.
My eyes are on you they're on you
and you see that I can't stop shaking.
No, I won't step back but I'll look down to hide from your eyes
'cause what I feel is so sweet and I'm scared that even my own breath
Oh could burst it if it were a bubble
and I'd better dream if I have to struggle


pain is all around





Väntar på att 3 avsnitt av kustbevakarna ska bli klara så jag har någonting att göra. Innan jag kan sätta tänderna i dem måste jag hämta min mor från hennes jobb. Jag snodde bilen idag efter skolan, fick med mig sanna, emma och cissi i jakt efter den i nyfors. tog runt en halvtimme och alla var dyngsura när vi väl hitta den.
Jag vill bara att veckan ska vara över så det blir helg. en bra helg. en mysig helg. med god mat och bra sällskap.

when you need a hand





Sometimes in our lives
We all have pain
We all have
sorrow
We know that there's always tomorrow


Lean on me
When you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on


kärlek

KÖRKORT





image431


det är visst någon som har körkort

panik





finns ingen tid att få panik nu.
lugn.
andas.
var nogrann.
stressa inte.
klara det här

--






Det är roligt hur jag prioriterar här i livet. Jag har en så kallad delad ekonomi 80/20 - 80 står för nöjen och 20 står för kläder och andra nödvändigheter.
Man kan alltså säga att över halva mitt studiebidrag går till sprit, cigaretter och mat - 3 kärlekar här i livet. Jag kommer säkert låta som en gammal tant nu, inte alls så hipp som man ska vara när man är nyss fyllda 18 år - jag är så uttråkad.
jag älskar att festa, jag älskar känslan av at bli onykter men jag är så trött på människor. samma sak, helg efter helg. samma människor som står vid vita baren och desperat ska beställa inen drink.
egentligen ska jaginte säga någonting, eftersom jag också är ute väldigt mycket men dom personerna har säkert satt mig i samma kategori: krogenfolket.

meningslöst inlägg eftersom jag vet att det blir fest nästa helg o helgen efter det.
i entråkig värld behövs fester men krogen folket får fan skärpa till sig.
fulla, dumstristiga, argsinta losers.

--





testade att köra mammas nya bil idag. en sak: den är min när jag har fått körkort. helt underbar att köra. nog för att inbromsningarna blev lite tvära men det är en vane sak.

nu vill jag att klockan ska driva förbi lite så jag kan börja fixa mig. ikväll ska vi supa skallarna av oss, eller jag ska iallafall. känner för att bli drunk, drunk, drunk.
som vanligt är dilemmat med kläder, hatar det.
nu peppar jag med magnus uggla - jag dansar aldrig nykter

---





Sms 83, Från Natalie enqvist

- Sir Daniel har fått sparken, det är hans nästsista helg i helgen...

Svar: Imorgon kommer jag köra på kortkort klänning med höga klackar.

californication





Efter att ha kollat igenom 12 avsnitt på dagar av den serien måste jag erkänna att jag är småkär i David Duchovny, eller snarare i hans karaktär hank moody.
hank moody är narcissistisk, sexfixerad, gränsen till alkolist och jävligt het.
just the way i like them.

för dem som vill att jag ska avslöja slutet av serier: hör av er.



image430

don't panic






Jag vet att kan kan men jag är så rädd att misslyckas. Att behöva erkänna att man har misslyckats är bland det värsta jag vet. Därför börjar jag bli orolig för måndagen, inte för jag tvivlar på min förmåga utan risken att jag kan misslyckas.
Man är alltid sin värsta fiende.



Do they collide? I ask and you smile.
With my feet on the dash, the world doesn't matter.

Passenger Seat - Death Cab for Cutie






Idag är det den sista dagen på lovet och jag sitter här med blandade känslor. Jag är väldigt nöjd med mitt lov, det har inte varit ett kaotiskt lov men välfyllt med olika aktiviteter. Kan lungt säga att den mesta tiden har spenderats med Nattis, Sanna, Gabi och Cissi hemma hos Nattis.
Under hela lovet har jag längtat till nästa vecka, eftersom, hör och häpna, jag har uppkörning på måndag. Men så idag händer det en väldigt tråkig sak. Vi har en bil som tillhör oss barn, när mamma köpte sin nya bil fick vi den och det är den som jag har övningskört med under hela tiden.
Nu när det är slutspurten på körandet behöver jag verkligen träna på vissa saker, så man kan känna sig absolut säker på måndag.
Då går bilen sönder. Idag. Blinkerna fungerar inte. Så, här sitter jag. 3 dagar innan uppkörningen med ingen bil att träna med. Har ringt bilskolan men det fanns inga tider under hela helgen.
Det ända jag kan hoppas på nu är att mina bilkunskaper komma räcka långt. Jag orkar inte med en besvikelse på måndag.

--





jag är en riktig sucker för udda serier, jag gillar alltid serier som ingen annan tittar på. några exempel som går nu: kustbevakarna (en stor favorit, nisse is the man) dirt och californication. nu har jag kustbevakarna och californication på datorn, väldigt bra tidsfördriv som sagt.

självdisiplin






Åter igen: Jag är så jävla duktig. Igår när alla mina vänner drack satt jag där, log och tackade snällt nej till drinkar. Okej jag fick i mig en flaska blue nun men det är ju ingenting.
På Harrys takade jag nej till alla som erbjöd mig dricka och jag drack bara vatten, det är cred.
lite motigt att behöva gå upp i morse, jag kom hem vid halv 3 igår och jag hade körlektion 10, så klockan ringde halv 10. upp, ta två huvudvärkstabletter (jag får alltid onti huvet dagen efter av vin) klä på mig, dricka en kopp kaffe sen iväg.
gick sisådär på bilskolan, christian var tvungen att stänga av bilen en gång för jag höll på att missa en bil som kom, det var inte så bra...
Äsch, nu ska jag inte tappa modet. Det här kommer gå galant! Träna, träna, träna. That's all.

Trevlig kväll igår, alla var ute kändes det som. Ändå var det lagom med folk. jag lyckades undvika vimmelfotografen och dansa några klassiker på scenen.
my partner in crime var tillbaka istan, så vi rockade loss till gamla godingar.

idag ska jag inte göra någonting, kolla några avsnitt av californication.
hoppas det händer någonting mer senare.

utgång tonight








jag är så jävla bra. jag har kommit på hur man får ner serier med utorrent, så nu har jag hela första säsongen av califorícation på datorn. en bra sysselsätting på lovet.
vi ska ut ikväll, jag ska bara dricka lite vin dock. har körlektion imorgon så tänker ta det cool lungt men det är trevligt att umgås med mina vänner så hellre nykter än att sitta hemma.
marcus hämtar up mig snart så ska vi till systemet.
jag har vart sugen på vin i en vecka så det här blir bra.


hihi.





jag sitter och fnissar för mig själv. gabi skicka nyss ett sms med: var det 7 hos nattis?
svar: ja, och vi har kommit på en dresskod: ha någonting blått.

självklart finns det ingen dresskod och jag ser framför mig hur hon letar förvirrat runt i hennes rum efter någonting blått. snart kommer hon bli stressad och irriterad.

det bästa är att hon inte kommer läsa det här inlägget förrän imorgon.

[P.Diddy Ft Keyshia Cole -Last Night ]





Damn vad jag älskar den låten, repeat typ 500 gånger nu!
"I know you can hear me
I know you can feel me
I can't live without you
God please make me better
I wish I wasn't the way I am.."



Det har varit en väldigt bra dag idag också! Nu på dagen var jag nere med Annis och fikade, och när jag tog "ciggen efter kaffet" så stod jag bara i en kofta och jag frös inte ens! hur härligt som helst.
gud vad jag har saknat den tjejen, när jg träffade martin för ett tag sen på krogen och vi började prata om mig och annis, att vi inte ses så mycket längre så förklarade jag att varje gång vi ses så är allting precis som vanligt, det var det idag också! vi satt och prata om allt, från pinsamma fyllegrejer till seriösa saker.
imorgon planerar vi utgång, längesen jag festade med henne. kommer bli toppen.
ikväll ska vi hem til nattis och äta hemlagad mat och kolla film. det blir jag, gabi, cissi, carro (?) sen nattis.
me like this lov.

image429

---





Jag misstänker en sak. Jag tror Kent kommer lägga ner efter sommaren. Så många konserter dom ger nu har dom inte gett på flera år och nyss läste jag att dom ska ge mer i sommar.
Jag ber till gud att jag har fel, det gör jag verkligen.

Idag fyller min syster år så ikväll får vi gäster. Nu till lunch ska vi äta ming sen ska jag träffa Nattis och Cissi ett tag.
En bra början på ett bra lov.


bilder från gårdagen





image424

image425

image426

image427

image428

---






Som vanligt tänker jag klaga på söndagar. Jag hatar dom. Fan, nu sitter jag här, klockan 7 ska jag möta mila och jag har INGENTING att göra därimellan. Ingenting går på tv heller.
Jag skulle kunna spela sims men det har jag tröttnat på lite.
Ikväll innan jag möter milla ska jag hyra 4 för 44 ialf, såjag har någonting att göra i natt.



Dagens låt:  Aerosmith - crying

"There was a time
When I was so brokehearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned - yeah
'Cause me and them ways have parted
That kinda love was the killin' kind

All I want is someone I can't resist
I know - all I - need to know
By the way I got kissed"

bakistabletter = great






Jag testade mina bakistabletter från teknikmagasinet igår. en sån jävla bra produkt! Helt toppen, jag känner inte av mängden alkohol jag intog igår! Ioförsig vet jag inte hur jag hade mått utan dem men jag kan tänka mig att jag hade legat kvar isängen och jämrat mig och tyckt synd om mig själv.
Vi festade igår, på förfesten kollade på melodifestivalen. Jag blev grymt besviken på att Lasse Lindh inte gick vidare, jävla skit sverige. Röstar som jävla grisarslen.
Aja, efter melodifestivalen blev det kareoke. Iallafall för två personer... Jag pratar självklart om Gabi och Sanna, the masters of kareoke. Enligt dom själva iallafall. Har dom väl ställt sig där går det inte att få bort dem.
Det var riktigt kul inne på lotus faktiskt. Träffade många välbekanta och nya bekanta..
Roligast var i slutet när jag och sanna först står helt själva uppe på schlagerscenen, efter 30 sek har vi 10 killar runt om oss. Vettefan vart alla kom ifrån men jävligt kul var det! Vi pratade om det på hemvägen, det är mycket roligare att stå där eller i rockbaren där man kan driva lite istället för att vara råseriös på Rnb-golvet.

Positivt:
- Jag slösade inte en krona, bara på vinet jag och fors drack på förfesten, vilket jag såg som en väldigt bra investering. Sen självklart hela upplevelsen på lotus.

Negativt:
- Sur vakten som skällde ut mig och sanna när vi försökte tränga oss i kön... haha. Sen att jag tappade bort massa saker, mitt armband och min halsduk, min favorit halsduk. :(

image423

Hon man inte vill ha med på festen..






image422

Ska jag ta det negativt eller positivt?

---






Min mobil mår inte så bra just nu. Jag misstänker att det är nått seriöst fel med batteriet, eftersom jag kan fulladda den på måndagen och på tisdagsmorgonen står det "ladda batterierna"
Eftersom jag har haft den i över ett år nu vill jag hellre få enny än att köpa ett nytt battri till den.
Våran dator står i min mors sovrum, så varjegång hon går förbi tar jag upp en sida med onoff, teknikmagasinet osv. Där har jag alltid mobilsidan uppe, så hon ska fråga vad jag sitter och kollar på.
Jag har sett hur hon har sneglat mot datorn, tillochmed stått och glott.

Ingen kommentar, ingen fråga om vad jag kollar på.
Ingenting.

---





Nu ska jag använda ett Johanna utryck för att beskriva mina känslor för den kommande veckan: Ljuvligt.
Det här säger jag till varje lov men jag har aldrig längtat så mycket. En sak jag inte ser fram emot det här lovet är fattigdomen. Jag har nästan inte ett öre kvar, på lovet måste jag betala körkortet då ryker dom sista pengarna.
Förhoppningsvis kommer vi inte göra sådär jättemånga dyra utflyker.
  Igår hade vi en myskväll hemma hos Cecilia. Vi åt hemlagad mat och kollade på let's dance. Tyvärr slocknade alla, en efter en. Utom jag och Sanna. Vi satt trogna vakna hela kvällen medan de andra sov. Skönt nu när en av oss har körkort, det blirmycket friare på det viset. Förhoppningsvis får jag det också snart, då kan vi börja göra saker allihopa eftersom då har vi 2 bilar.

Ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Eller veckan. Har verkligen inga planer. Sitta hemma, antagligen. Är sugen på fest ikväll men har varken sällskap eller alkohol. Well, well, får bli melodifestivalen en till lördag för min del.

Det närmar sig, i cant wait.


image419  image420

image421

Dagens bild:





image418



syftar mest på coolingen i bakgrunden som relaxat njuter av sin cigg i en bakåtlutad ställning

Fundering





Läste nyss en intervju med  Björn Gustavsson, där han sa att han inte blev av med oskulden föräns han var 20 år.
Då började jag tänka på: varför heter det oskuld? Har man en skuld efter man har legat med någon?
Jani.

i have you and you have me






Jag är på ett sprudlande humör idag! Man kan tro att alla ska dras till mig som en magnet, bara för att humöret ska smitta av sig lite på dem men alla har nästan undvikit mig. Jag var lite för glad för deras smak! imorse när jag vaknade hade jag världens lyckans känsla i kroppen, det kändes som någonting jätteroligt skulle hända under dagen. I min kalender stod det bara: religionsprov flyttat och gå till arbetsförmedlingen så ingenting var planerat..
Jaja, här sitter jag och ler!

imorgon är det alla hjärtans dag och jag har ingen ångest alls! Jag, Emma, Gabi, Cissi och Sanna ska åka till västerås på kvällen och äta på resturang sen se en film på bio. Vi som en grupp är nästan bättre än en pojkvän, dom bedrar mig inte, dom är roliga, dom äter lika mycket som jag och vi gör varandra lyckliga.
Perfekt förhållande.
Inte nog med att det kommer bli en bra alla hjärtans dag, vi är lediga imorgon också. Allt som jag har planeat är att jag ska laga en brunch (jag älskar stora frukostar men hinner aldrg på vardagsmornarna) sen ska jag övningsköra med morfar.


image417

hank, the man with the plan and the tan

Honey, you are a rock.





För att vara mig så har jag varit väldigt effektiv idag! Vi hade buffertdag på eftermiddagen och efter en trevlig fika på waynes var jag hemma redan klockan 1.
Då bestämde jag mig att inte slänga iväg så mycket ledig tid så jag städare mitt rum. Ni kan nog inteförstår hur stökigt det var, smutskläder, papper över hela golvet, gammal disk.. Ja, så kommer de se ut efter en vecka.
Iallafall, efter 1 och en halvtimme var jag capish, så jag belönade mig själv med en kopp kaffe och lite datortime. Sanna undrade om jag ville ut och gå, effektiv som jag var idag ville jag självklart det!

Jag har även övningskört, börjat med religionen OCH sorterad rentvätt.

Jag är ett typiskt exempel på "Man kan om man vill"
Eller snarare i mitt fall, jag kan om jag orkar.

--







Widin och jag bestämde oss för att ta en rökpromenad, dsv man kombinerar rökning med motion.
Vi gick 5 km spåret och fick i oss 3 cigratter var.
Ungefär lika motsägelsefullt som att äta en fet bigmac när man springer New Tork maraton.

Blickar framåt.





Det här är jag när jag är 30 år:

http://www.youtube.com/watch?v=0D0zfB1l1x0


Mest för att jag älskar vin och cigaretter,
sen för att jag älskar att mima till kärlekslåtar när jag känner mig nere.

blogghelvete






Vad är det här? Nu slutar Magnus uggla också blogga.
Egoister är vad dom är!

Tankesätt.





Jag tänker såhär:

Kan Mats från tv-programmet "i en annan del av köping" ta körkort, kan jag det.

Vimmelbilder.








En sorts vimmelbild som jag inte tål är när det står några personer i bilden, i händerna har dom två cider/drinkar/whatever var. Sen håller dom antagligen upp dem framför ansiktet eller så försöker dom ha flaskorna i munnarna.
En tönt variant av "låtsasstekare"


image416

söndag






Jag lyssnar på gamla Kent låtar och kollar runt på olika sidor. Tristess. Ganska motsägelsefullt eftersom förut skrev jag att jag nköt av att bara ta det lungt.
jo, i 1 timme kanske. nu kliar det i benen och jag vill hitta på någonting!

imorgon hoppas jag på en resa till västerås. där väntar middag och bio.
jag håller tummarna för dig


att göra  v. 6

- Träna bilkörning
- Göra religion&historia uppgifter
- Skicka runt CV:n
- Mejla Evelyn

när all oro är som bortblåst och försvunnen, när simba återvänder i lejonkungen





Nej, det blev inte fest igår. Istället kollade vi melodifestivalen och spelade Alias. Jag hade en jävla talang när vi körde "och hon slukades av vargen" hos annis, alias är samma sak nästan men det var jag sämst på. Jag kan erkänna det idag efter mycket tänkande kom jag på att jag var sämst.

Underbart med söndg, det passar mig perfekt att inte göra någonting. Vi har vart hemma hos mormor och mofar och ätit söndagslunch, efter övningskörde jag och morfar lite. Det drar ihop sig till uppkörningen!
Ganska sorlig dag idag. min favorit bloggare har lagt ner, kastat in handduken.
Alex Schulman, Kalle Schulman´, nu hon.
Buhu.

--






Vilka idioter man ser när man går ut nykter! Ser jag ut sådär så kommer jag aldrig mer dricka en droppe alkohol. Middagen hos pappa var väldigt trevlig, han fick en morgonrock och lite handukar. Jag bad honom skjutsa hem mig vid halv 8 för jag skulle möta upp sanna, vi skulle samlas hos nattis innan vi bowlade. Hemma hos nattis satt gabi, emma och nattis.
En mykcet trevlig kväll, fast jag blev besviken att jag inte vann på bowlingen. Jag får skylla påmin dåliga handled... Jävla skator att vara bättre än mig, jag hatar att förlora.
Det var ingen som ville gå hem efter bowlingen, därför gick vi in en sväng på lotus. Alla kom överrens att inte shoppa loss i baren och till viss del höll vi löftet. Jag köpte bara en drink och en cider.
Först var det inte kul där, det som var roligast var att studera alla idioter som dansar. Jag vill inte dra alla över en kant, det finns dom med talanger men gud vad kul det är att titta! Tjejerna åmar sig på högtalarna, killarna torrjuckar bkom dem. En helt vanlif lördag för mig och mina tjejkompisar!
Jag vet inte hur det kom sig men vi gick in till rockrummet, där satte allting fart! Först var vi ensamma uppe på dansgolvet, vi dansade till massa godingar som magnus uggla, gyllene tider och Linda Bengtzing. Vi fick med oss massor av folk efter ett tag, en kille som stannade med oss lite för länge. Tänk er en man på 2 meter som står och flänger med sina armar, han har de största leendet under hela tiden han dansar och han dansar MED oss, som han aldrig har träffat förut.
Sammanfattning: En av de roligaste utekvällarna jag har haft, helt nykter var jag också.

Idag ska vi till sporthallen och se Mehdi och resten av danstrupperna dansa! Ikväll ska vi ut och äta sen blir det feest.

Mumma för en gammal hankatt





En rapport om kvällensaktiviteter:


Pappa fyller 47 (haha skrev 74 först) år idag så han har bjudit över oss på middag. Eftersom min pappa tror att han kan laga mat men enligt min mening kan han inte det , förslog jag mat från nått uteställe. Jag vet med min bantning men annars kommer jag få gå hungrig därifrån som jag alltid gör. Han ville ha mat från ming! Jag ska dit och äta imorgon också men eftersom det är hans födelsedag får han bestämma maten. Ming har vart stängt i 3 månader så lite mat därifrån skadar inte.
När jag har varit där ska vi discobowla! Haha, låter super töntigt men jävligt kul! Jag vet inte vilka det blir men jag räknar med några av tjejerna iallafall!

Nu måste jag skicka in loggboken från projektet, som ledare måste jag föregå med gott exempel.
Not.
Men iallafall. Mamma är i norge i helgen så jag och bea kommer leva livet. Synd bara att jag inte ska festa ihelgen, annars hade efterfest hos mig vart perffa!

Nog om allt detta, tillbaka till loggboken.

P.s, jag övade parkering med bilskolan idag. För att vara en tjej med inget tålamod alls (min värsta egenskap) så gick det häpnandsväckande bra! Bara man kan knepen.

2:37






I vårat projekt tillhör kategorin: kultur. Så vi letade fram några ungdomsfilmer som vi ska ta med och recencera tillsammans. Janna var den som föreslog 2:37, hon varnade att den var obehaglig och väldigt sorglig.
Nu har jag sett den och jag kan summera 2 saker:
Det var en av de bästa ungdomsfilmerna jag har sett och en av de obehagligaste filmerna jag har sett.

Man får följa 6 ungdomar, alla kämpar de med olika problem. En har bulimi, en har två urinrör ochsåvidare.. Tidslaget 2:37 (14:37 svensk tid) ska någon av dem ta livet av sig.
Seriöst: hyr den! väldigt se värd.

När vi skulle recencera den gav jag den 5/5, dom andra gav den en 4;ra.
Det är iallafall en av dom bästa filmerna jag har sett. Fastän jag fick en klump i magen av den.
Hemskt men så underbart bra.

image415

We know that there's always tomorrow.






image414

Sometimes in our lives
We all have pain
We all have sorrow
But if we are wise
We know that there's always tomorrow

Lean on me
When you're not strong
And I'll be your friend
I'll help you carry on
For it won't be long
Til I'm gonna need
Somebody to lean on

Dagens bild: Modell posen.







image413

[Imogen Heap- Hallelujah]






Ännu en underbar version av låten "Hallelujah". Den kommer tvåa som favorit, efter Jeff Buckley.

Jag känner mig nedstämd idag. Jag känner mig jätteledsen. Ibland får jag såna känslomässiga attaker, om det tillexempel har vart mycket uppochner i mitt liv under veckans gång. Det har det den här veckan.  Mycket beroende på vad som hände inatt. Jag vill bara jrypa in i någonsfamn, torka av tårarna mot personens ärm, så det lämnar salta spår. Sen vill jag att personen sa klappa mig på huvet och säga att "allting kommer bli bra"
Nu funderar jag på att ställa in alla planer för helgen. Jag vill vara ensam samtidigt som jag vill vara med mina älskade vänner, för ni är otroligt älskade allihopa.
Men just nu orkar jag bara inte..

Gårdagen.





Hur var gårdagen då. Jag vaknade upp för fem minuter sen med en dundrande huvudvärk, det smakar sprit och tobak i min mun och det ligger gammal mat på mitt golv.
En lyckad fylla med andra ord! Dock blev inte så jag egentligen ville bli. Nu var det kul men det hade kunnat vart roligare. Allting gick så fort! Kändes precis som att vi skulle gå när vi precis hade kommit.
Sanna och jag körde en favorit i repris på vägen hem, vi gick utan skor. Det var inte en lika härlig upplevelse som när det ligger jämn och fin snö, utan nu var det grus över hela gatorna och trottoarerna. Paaain.

Jag sjukanmälde mig nyss. Likabra, jag har så jäävla ont i huvet så det är inte sant.
Mitt kropp ropar: Kaffe, kaffe kaffe!
Nu skall jag ge den dens kaffe.

Löften inför kvällen.







Sanna Widin säger:

fan ikväll ska jag bli dyngrak

Sanna Widin säger:

men jag ska inte bråka med vakterna

josefine säger:

jag är också sugen påatt bli skitfull!

och jag ska inte stöta på vakterna


14th Street





Man måste göra små saker i veckan som gör att skolan går lättare, det konstaterade jag och emma idag. Skulle man bara fokusera på skolan hela tiden skulle jag bli galen. Jag är en sån som aldrig klrara av att sitta hemma och plugga 3 kvällar i veckan, därför uppskattar jag de små sakerna vi gör hela tiden: vi fikar (lite för mycket), vi går på bio och vi går ut ibland.
Ikväll ska vi ut! Jag tror det blir mediahorerna men jag vet ingenting säkert. Jag planerar iallafall att bli crazydaizy.
Jag och Emma tog på oss uppdraget att inhandla ost och kex! Blir så plumpt om man ska äta direkt innan.
"Då finns det ingen som tar en
man är kung kung kung i baren
Det är värt å leva fattigt ett tag
om man får vara kung för en dag"



Och ni.. Jag har bokat uppkörning! Hi-hi. Men jag tänker inte säga när. Om jag skulle kugga.

Samtal på waynes 15 någonting





Samtal mellan mig och sanna
Jag: visst gillar du att bada?!
Sanna: Ja, hoppas det är bra vatten så man kan ha snorker och cyklop!
Jag (i extras): Jaaa, jag älskar att snorkla!
Sanna (kollar frågande på mig sen på Emma): Jag var inte allvarlig!
Jag: Hahaha, det var jag! Jag älskar att snorkla!
Sanna: Och ja, jag gillar att bada.


image412

ronnie sandal





Yes, nu är första inbetalnigen på resan klar! Nu kan man börja längta på riktigt. Fick ett riktigt gulligt sms;s av Johana ikväll:
"Man kan vara en grinig en hel dag, när man tänker på cypen blir man glad på två röda. Tycker om er!"
The time of our lives. Helt klart.

Jag börjar bli nervös inför imorgon, jag har en dubbellektion inbokat. Efter det ska dom utvärdera hur lång tid jag behöver tills uppkörning. Spännande.
Jag vill ha det snart, en sån friheeeet. Varje morgon när jag inte orkardra på mig björnskorna oh traska iväg till skolan i halka så tänker jag; hade jag haft körkort hade jag tagit bilen.
Nu avrundar jag, får inte ihop det här till ett sammanhängande inlägg. 

image411


Allting handlar om att bestämma sig.





Dags att börja tänka långsiktigt. Nog fan är det svårt att trimma kroppen när man kommer in på folks bilddagböcker (ta åt dig widin) och ser att dom ska spendera kvällen med kladdkaka, grädde och juice.
Jag får nöja mig med ett päron. Imorgon när vi fikar får jag nöja mig med en kopp grönt thé.
Som sagt, jag får tänka långsiktigt. Det kommer inte hända saker med min kropp på en vecka men tidsnog.
Sommaren har aldrig känt så långt bort ändå blir jag stressad inför den. Tänk om det INTE har börjat hända saker med min kropp? Då tänker jag äta kebabtallrikar i 2 månader, eftersom min kropp tydligen inte kan gå ner i vikt, bara upp.
Ja, ni. Just nu längtar jag efter kladdkaka, kebabtallrik och cola...

Men jag tar det där päronet istället, eftersom jag har så jävla bra självdiciplin.


image408

---





Jag förstår inte varför jag är så trött. Har gäspat hela dagen, trots att jag har druckit minst 4 koppar kaffe.
Senare ska jag gå över till Sannaoch låna några filmer, sen tänker jag bädda ner mig i sängen och stanna där resten av kvällen.

---





åh jag vill tillbaka till stockholm och bli sådär galna som vi alltid blir


image406

singelparty







De flesta av mina vänner är singlar och nu närmar sig alla hjärtans dag.
Jag förslog en tjejfest, med en massa sprit, alla ska bli skitfulla och det måste pågå hela natten.
Vi ska alla övernatta tillsammans, jag tänker fyllemat, ölspel och sanningar som träder fram.
Gabi påminde mig om att alla hjärtans dag är på en torsdag.

Jag ska försöka få igenom mitt förslag iallafall.



image405

sista tjejkvällen slutade inte så bra för min del

önskemål





jag vill:
ha körkort
ha mat från ming
vara i cypen
inte gå i skolan
gå på kent här i eskilstuna

ett av önskemålen kommer snart uppfyllas. spelkväll med mat från ming, lovely.

this is what it feels like





Gabis öppningsfras på msn idag när jag loggade in: har du dött bonden?
jag: nej, vadårå?
gabi: du har inte uppdaterat din blogg på flera dagar.


Hon har så rätt men jag har vart upptagen hela helgen. Brukar alltid finnas en liten data stund men nu ihelgen har det vart full tupp, knappt att jag har vart hemma.
Stressan började på fredagen när jag kom hem 16. Jag skulle vara hos Milla 17 för att hjälpa henne med maten. Precis när jag kommer innanfördörren tjuter min mobil och jag ser en påminnelse: loggboken.
Vi har börjat med ett projekt arbete där man måste föra loggbok varje vecka, den ska vara inne på fredagar. Så jag blev tvungen att sätta mig ner och skriva den. Sen slänge jag på mig kläder, fräshade upp mig lite och gav mig ikväg.
Vi firade att milla blev 19 år, förfesten var rolig men väl ute var det sådär. Vi blev aldrig riktigt fulla så det var ett minus.

Jag kom hem halv 3 på fredagsnatten, somnade tre ungefär. Mormor fyllde år igår så vi skulle dit på lunch klockan 13. Halv 12 vaknar jag, helt slut i hela huvudet. Jag var så trött. Men när jag såg hur mcyket klockan var slänge jag in mig i dushen sen åkte vi, ungefär.
Direkt från mormor och morfar åkte jag till Nattis, vi skull ehjälpte henne att flytta. Nog för att jag kommer sakna hennes gamla lägenhet, men den nya var såå mycket bättre. Jättefin!
Milla ville ha resesällskap när hon skulle köra tillbaka bilen till kungsör så jag följde med.
Halt på vägarna, krångel med bilen osv, så det tog tid. Vi hade bestämt innan att vi skulle äta middag tillsammans och sen gå på bio men när vi väl kom till Cissi var klockan nästan halv 9, så det var ingen chans att vi skulle hinna. Som tur var hade Emma tagit med sig 2 filmer som vi kunde kolla på.
Under middagen tog tröttheten ut sin rätt på oss, har inte skrattat så mycket på länge.

Det bjöds på två dansfilmer, step up och you got served.
Väldigt bra.

Idag har jag äntligen vart hemma! Har precis kollat igenom alla bilddagböcker och bloggar, bilddagboken.se var sjukt segt så det tog sin tid.
ikväll ska vi på spelkväll hos widin. vi ska köpa hem mat och spela alias.
nu ska jag lägga mig i badet.