titeln gör allt






Jag ska ändra min titel från "jobbar inom kommunen" till "livsnjutare"


we'll walk this road together



Man får en känsla av bakfylla när man jobbar natt. Både igår och idag kände jag mig bakis i kroppen trots att jag knappt en droppe alkohol under helgen (öl idag bara hehe)

Jag höll mig vaken iallafall, trots att det var tufft inpå småtimmarna. Mitt tidsfördriv blev att kolla igenom serier men jag kunde inte bestämma mig vad jag ville se så jag kollade på the hills, 100 höjdare, californication och top model. Hade uppe typ 5 sidor på datorn sen kollade jag ett avsnitt i taget för jag kunde inte bestämma mig.

Igår vaknar jag av att grannen har basen så högt att jag nästan trodde det var en parad som gick utanför mitt fönster så vid 3 gick jag upp. Åt kvällsmat god Gabi sen börja jag jobba igen.

Idag har jag ätit lunch hos mormor och morfar. Känner att kombinationen av mycket mat, lite sömn och öl inte var den bästa, känner mig helt lost i huvudet.

Ikväll ska jag kika sex and the city filmen med annis och co, efter det blir det lite normal sömn.

bittersweet



Ska strax kila iväg och jobba natt för första gången i mitt liv. Är det bara jag som föreställer mig själv med 15 kaffekoppar och tandpetare för att hålla upp ögonen någonstans där runt 4 inatt?


Som igår, det sista jag sa till sanna innan hon gick vid halv 10 var: ikväll ska jag vara vaken länge så jag kan sova länge imorgon.

När vi träffades idag:
Jag: Jag somnade vid 10 igår på soffan.
Sanna: Var det inte du som skulle vara uppe länge? Hahah.
Jag: Ja, jo.. men det gick inte så bra och soffan var så skön.


Jag skulle ha börjat jobba natt när jag var ung.. Oj oj, dessa nätter var någonting. Då satt jag uppe till 7 på morgonen, inga problemos.
Kanske var en 15 års kris eller så var lunarstorm så jävla roligt på den tiden.

teeth




Min älskade anna-lena gick nyligen härifrån och det slog mig hur olika vänskaper man kan ha. Som med alla tjejerna, för mig är det självklart att dom alltid finns där sen har man vänskaper med folk där man inte ses lika ofta. Antagligen rinner det ut i sanden eller så är det som med mig och annis, varenda gång vi ses känns det helt naturligt.

Vi har känt varandra i 13 år typ och även fast vi har haft perioder där vi inte har hörts på kanske ett halvår känns det alltid naturligt när vi väl ses. Inga sura miner för ingen av oss har hört av sig utan man accepterar bara att man lever olika liv.

Nu har vi som tur är börjats umgås mer och det är jag så jävla glad för fyfan vad jag älskar den kvinnan.

Nog med djupa inlägg, ska spendera lite tid framför datorn och tv:n innan det är dags för en ny arbetsdag imorgon. Jag vill ha torsdag kväll så vi kan ha after work, haha!


hårt liv




usch börjar kännas i kroppen att jag har festat mycket på sistone, blir tokbakis varje gång. Nu ser min lägenhet ut som ett helvete också, som vanligt efter helgerna. Det spelar ingen roll hur mycket jag städar under veckorna efter helgen ser det ut som skit igen.

Anyhuuu, det har varit en väldigt trevlig helg som har innehållit 70-års firande, solning i stadsparken, fest hos nissen och dans på harrys.


speechless




Jag har varit helt off till internet den senaste veckan, har knappt suttit något och har inte haft lust till det heller. Det beror iofs också mycket på att det har varit full rulle hela veckan, grillning med tjejerna, jobb, spontanfyllor, födelsedagsfirande och myskvällar.

Idag börjar jag jobba kl 2 och direkt efter jobbet ska jag bara hem och byta för att dra hem till annis där vi ska förfesta sen antar jag att det blir en liten utgång. Tredje gången den här veckan som jag festar men det får bli så nu, man lever bara en gång.


quote



I guess everyone has their reasons for keeping people away, an instinct to protect yourself from getting hurt.
It's part of human nature.

underbara london




Det är nästan så det knappt är värt att resa bort för man saknar allt såmycket när man kommer hem. Jag saknar att ha något att längta till, något att planera, jag saknar att bo ihop med 3 underbara tjejer och att vara i london. Jag älskar den staden. Kärade ner min totalt i den, shoppingen, pubarna och pulsen. För mig som älskar tempo så var det perfekt.

Vi hann ialf göra mycket under våran resa, trots att vi bara var där i tre dagar. Vax museum, notting hill, big ben, 2 pub-besök, nattklubb besök, en jävla massa tunnelbane åkande, picknick i hyde park, sjuukt mycket shopping på oxford street, ja allt som ett london besök ska innehålla.

Jag tänker redan, vad blir nästa resa?


london baby!




imorgon åker vi!


fullt ös medvetslös


RÅSKIT fyller år




Grattis darling, vi har hunnit med mycket tillsammans under de senaste åren och jag hoppas vi kommer få många mer lyckliga år tillsammans! (om inte jag hamnar på behandlingshem för alkisar och du på bahamas för du har hittat en rikjävel att spendera livet med)




(kolla inte på klockslaget när jag publicerar det här, jag vet att du fyller imorgon men jag kommer inte hinna uppdatera på dagen och vill att du ska bli glad under dagen imorgon!)


you can’t make up your mind, please don’t waste my time




Det har varit en fullspäckad helg, i fredags var det födelsedags firande hos gabi, i lördags låg jag döeende på mammas soffa halva dagen (okej inte lika underbart) och på kvällen träffade jag annis.
Igår tog jag och gabi en sväng till ikea, nästan direkt när jag kom hem kom min släkt över på en fika och när dom hade gått gick jag och emma och drack öl på o'learys.
Ja på en söndag.

Idag har jag hunnit med att äta frukost hos gabi och om en liten stund ska jag möta upp pappa och emelie för lunch.

Just nu tänker jag bara på nedräkningen till... LONDOOOON!