det flyter på




Jag undrar om det är så ifall en sak i ens liv går bra, då börjar allting flyta. Som nu: jag är anställd påsubway (med lite tider hittils iofs) och idag frågade gabis mamma mig om jag var intresserad av att testa jobba på hennes jobb. Jag har tillbringat hela sommaren med att söka jobb och precis när hoppet nästan är ute har jag två alternativ. Nu är inget av dem bestämt eller så men det är iallafall chanser.
I helgen var tre av mina bästa kompisar uppe i stockholm och festade skallarna av sig. förut hade jag legat hemma med fetaste ångesten men nu accepterar jag det. Jag är inte alls ledsen. Däremot glad för deras skull, att dom har haft det roligt.
Nu var inte jag någon bitterfitta innan men alla vet hur känslan är när några kan göra någonting gaket kul och själv sitter man hemma och ruttnar.

Nu jävlar blickar jag framåt mot att arbeta arslet av mig hela hösten så blir det thailand i vinter
(Förövrigt har helgen vart sjukt lugn, i går åt jag middag med cissi och idag har jag vart med gabi och cissi hela dagen. Ikväll hyrde vi film och köpte pizza)

dagens citat






Gabrijela säger:

det är ju inte direkt som att ja går utanför hans hus, snor hans kallsonger från tvättställningen, gömmer mig under hans säng !

Gabrijela säger:

för det har bara hänt en gång !


Be my mirror, my sword and shield




Nu är första dagen på jobbet över. Egentligen är inte jobbet svårt men det är så sjukt mycket man måste komma ihåg. Hittils har jag bara stått i salladsstationen i linen, så jag har inte behövt lära mig alla mackor eller kassan men nästa gång kommer det. ni som känner mig vet att mitt minne är världssämst, vilket är en liten nackdel i det här jobbet. Plus att det blir stressigt på luncherna. Jag får plugga in alla mackor hemma istället! Det gick bra iallafall och jag är helt slut.

Ikväll ska jag, cissi och gabi hitta på något. En bra film och en godispåse är väldigt lockande.




It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in
Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become
Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string

CELEBRATE GOOD TIMES, COME ON



OOOCH VEM SKA FÅ PROVJOBBA IMORGON?!
jo man tackar




--




Idag är första gången på väldigt länge som jaghar vart tvungen att gå upp tididgt och det känns i hela kroppen just nu. Känslan jag har nu var den känslan som jag alltid hade när jag gick i skolan, trött och seg. Cissi hade tatueringstid imorse, kl8, och eftersom jag och emma var med som stöd blev vi tvugna att g¨upp vid halv 7 snåret. Tatueringen blev galet snygg. Som vanligt när man är där blir mansugen på att göra en ny. Jag har en idé, jag vill ha en låttext på axeln men nu måste jag bara hitta vilken låt jag vill ha. Jag väljer mellan lite olika just nu.

Efter tatueringen gick vi ner på stan. Min mor fyller iår imorgon så jag var tvungenatt hitta present till henne. vi mötte upp gabi och åt lunch på waynes.

Iövrigt ska jag inte göra ett skit idag. Ut och jogga efter advokaterna annars vet jag inte.

 


Unchained Melody



Helt underbar version.

snart är min baby borta




Sannas baby är datorn, Gabis är mobilen. Snart är min egen baby borta. Pappa ringde i fredags och sa att han var tvungen att ta tillbaka den. Det betyder att jag måste ta bort allting. Allting. Min baby är min extra hårddisk till datorn. En låda där alla mina filmer, mina serier och nästan 2000 bilder ligger. lägger jag över dom till datorn kommer den bli sjuk seg. Alltså måste jag sortera, behålla det jag verkligen vill ha.
Det är som att välja mellan sina barn. Jag vill inte.




bilder från helgen:






bakfylla=skit






Varför kan man inte må lika bra idag som man gjorde igår? Jag älskar när man är på toppen av en fylla, då när man är "sådär" lagom och det har inte hunnit spåra ur än. Sen kommer illamåeendet och efter illamåeendet kommer tröttheten. Så är vissa av mina fyllor iallafall. Det är inte kul.

Efter Mc donalds till kvällsmat mådde jag bättre. Så jag åkte iväg och hyrde 4 filmer. Pärlan Elin fixade så jag slapp böta 80 kr för att jag råkade lämna in förra filmerna försent, blev 20 kr istället. Nu hyrde jag Donnie Darko (bara för jag har hört så mycket om den) Bangkok Hilton, under the skin och dodgeball. Hittils har jag bara sett under the skin. Det var väldigt bra och mycket sorlig.

Nu ska jag äta ost med kex och börja se Bangkok Hilton. Den är 3,5 timmar lång så jag har lite att göra inatt.

--




En sak jag kom på nu var min taktik inatt när jag skulle gå hem. Jag var väldigt..överförfriskad så taktiken var: gå sakta så hinner du nyktra till tills du kommer hem.
Det resulterade i att det tog mig 45 min att gå hem, en sträcka som i vanliga fall tar 20 minuter.

finn ett fel







Den här hjälper mig att inte somna sittandes här. Nu ska jag hjälpa pappa.

även om jag inte kommer tillbaka till dig






En sak man inte vill göra när man är sjukt bakis och man bara har sovit 4 timmar: hjälpa någon att flytta. Trots att jag vaknade av mig själv i morse är jag så sjukt trött. 8 slog jag upp ögonen och efter det var det omöjligt att somna om. Så jag gjorde frukost och la mig i sängen för att kolla rederiet. 9 ringer pappa och frågar om jag vill hjälpa honom, så jag åker dit. Nu har jag precis kommit hem, efter att ha kört saker till tippen och packat kartongen. Roligaste var när pappa var på tippen själv och jag står i hans hall och packat, då kommer det in en man. Vi stirrar på varandra elt tysta i 5 sek sen säger han: eh, jag är här för att lacka golven! Jag: hehe okej. Tystnad igen. Efter det ställde jag mig i sovrummet för att packa kläder istället.

Idag måste jag hämta bilen hos Fors sen ska jag tillbaka och hjälpa pappa. Ikväll tänker jag köpa fetaste mc donalds målet och hyra film. Tyvärr fick jag böter på de andra jag lånade så jag vet inte om jag vågar gå dit.

Nu ska jag få i mig lunch. Såhär effektiv dagen efter en fest har jag aldrig varit.

Words are very unnecessary




Vi var alla på vårat cp-humör igår så kräftskivan blev väldigt lyckad. Mycket skratt och flum. cissi drog vid halv 9 men blev istället ersatt av linda (liiindaaa som jag och emma säger)
Idag är det fest på schemat. Samling hos Fors vid 7 sen kör vi hela natten hoppas jag. Just nu peppar jag med den
här och jag börjar bli taggad!

på återseende

So excuse me forgetting but these things I do





Äntligen helg. Och vilken helg det kommer bli. Ikväll ska i ha kräftskiva hos Johanna, med vitlöksbröd, kräftor, paj och massa annat. Imorgon kommer stockholmskillarna staffan och viktor! Tror dom skulle ta med sig några andra vänner också. då blir det fest. Fast platsen är obestämd än men det löser vi. Det är alltid kul att festa med dom så vi skulle kunna sitta högst upp på djurgårdsberget och ändå ha det trevligt.

Nu måstejag byta om. Trots att det är slapp klädkod ikväll vill jag inte se ut som jag precis har rymt från ett mentalsjukhus.

Sanna W, min syster kunde så det är kirrat! haha, bloggen är bra när man inte har pengar på mobilen.

frågelista





- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
-charterresa med mina bästa vänner


- dog någon som stod dig nära?
nej

- vilka länder besökte du?
cypen

- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009?
ett jobb

- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
studenten

- största misstaget?
att inte ha jobb

- har du varit sjuk eller skadat dig?
bara förkyld sista dagarna i napa, som höll i sig i typ 2 veckor

- bästa köpet?
vet inte

- vad spenderade du mest pengar på?
sprit

- gjorde någonting dig riktigt glad?
åter igen, resan till cypen. och alla kvällar med tjejerna

- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
bad in da box, forever och dancy time

- va du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
mer ledsen

- vad önskar du att du gjort mer den här sommaren?
tagit tag i saker

- vad önskar du att du gjort mindre?
slöat

- blev du kär i sommar?
nej

- hur många förhållanden?
0

- favoritprogram på tv?
sex and the city och paradise hotel

- bästa boken du läste i sommar?
snabba cash - jens lapedius

- största musikaliska upptäckten
broder daniel, 10 år försent

- något du önskade och fick?
nej

- något du önskade dig men inte fick?
ja

- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet?
var bakis och på kvällen satt vi på åbryggan

- finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
ja, ett jobb

- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
slö, har inte orkat brytt mig så mycket

- vad fick dig att må bra?
mina vänner

- vem saknade du?
pappa

- de bästa nya människorna du träffade?
tror det är viktor och staffan

- sommarens sötaste?
alla dom jag umgås med

- sommarens hetaste?
michael cera

- sommarens största kärlek?
vet inte

- sommarens besvikelse?
vet inte

- sommarens bästa?
CYPEN

allt som allt, var sommaren -08 helt okej?
helt okej men kunde ha vart bättre!


when we were winning





soon I grow older
but god knows
I haven't lived yet

---




Det värsta med att börja jogga "igen" (var ett vääldigt bra tag sen jag gjorde det) är att få upp den där jävla kondisen. hur skönt skulle det inte vara om man kunde spola förbi några veckor och kunna orka lite mer.
Jag bestämde för att börja jogga igen i helgen, så jag laddade ner diverse pump-pump musik. Idag kände jag verkligen för att jogga, är irriterad på många olika saker idag att det var skönt att springa av sig det.
Nu har jag precis tagit ett bad och resten av kvällen tänker jag inte göra nått. Det bästa förmig är att vara själv när jag är i det här sinnestillståndet, annars kommer jag säga nått dumt.

verkligen dagens låt:
http://www.youtube.com/watch?v=xlnpedLeGbo&feature=related


"So fuck you, fuck you, fuck you
And all we've been through
I said leave it, leave it, leave it
It's nothing anyway "

--



Jag och Sanna skickade in en ansökan till de superbrabetalda jobbet. Dock med lite ändringar och jag hoppas de svarar snart! Igår såg vi klart de två resterande filmerna hos Sanna, jag, cissi, och johanna. vi kan seriöst få vilken film som helst till komedi,  närvi kollade på number 23 satt vi och skratta.

Nu är livet i rullning. Förhoppningsvis fixar vi norgejobb och vi SKA till thailand i vinter. Jag, sanna och cissi pratade sjukt mycket om det i förrgår och jag blev riktigt peppad då.Sen dess har jag suttit och kollat på olika turist sidor. Det finns en själ som jag vill att vi ska få med oss, o förhoppningsvis är hon inte så svårövertalad närvi väl tar ett "snack"med henne  =)

sugen som fan



Pappa ringde just och tipsamig om ett jobb. I norge. Man tjänar 150 000 kr på 3 MÅNADER.
rikigt sugen.

finally




Något som nästan är lika kul som att festa är när vi ordnar bakisdagar. Det gjorde vi i söndags, jag, emma, sanna och cissi köpte kebab, godis, chips, dipp för att ligga hos sanna hela kvällen. Ljuvligt. Igår var jag, sanna och cissi utepå tuna park sen nere på stan. På kvällen hyrde jag, sanna, cissi, emma, maria och johanna vi  filmer men virr elin glömde lägga i 2 av dom så vi såg bara peal harbor och brookeback mountin. idag är det tänkt att vi ska se resten.
Jag har lite saker att ordna idag, skriva ut cv, posta brev, hämta emelie på jobbet, hitta en bild till mitt cv (som inte är så lätt) VARJE bild gör jag en min på, håller en cigg eller ser full ut.

baaaakis





På harrys igår (igen) tillhörde vi verkligen den yngre skalan. Det var egentligen 23 men eftersom deras koll är lika med noll så visade vi inte ens legg när vi gick in. Dom ville se våra band sen var det bara att gå.  Harrys var väldigt kul! Jag och Fors kom bort från de andra där ett tag i början, unden den tiden skiftade vi mellan stora dansgolvet och schlagergolvet. Man kan inte tro det men äldre kvinnor (tanter) är mycket mer oförskämda än vad vi tjejer är (18-25) När jag, emma, viktor och fors stod och dansade så kände jag hur någon bakom mig dunka i mig flera gånger. Jag vände mig om och ser hur 2 40 åriga tanter står och typ jävlas medmig, flinar och buggar sådär som att dom har ÖVERDRIVET roligt. Först dunsade jag lite tillbaka men då tar kärringen satts och rammar mig rakt i ryggen. Då tog mitt tålamod slut så jag vändemig om och knuffa henne i sidan, vilket resulterade i att hon slog mig på armen.
Jag orkade inte bråka så jag bytte plats istället! Jag vet att man dansar in i folk men vanligt folkvett är att be omursäkt, iallafall en blick. Och man fortsätter inte.

Även igår gick jag barfota hem, gick och nynnade på "lagt kort ligger" från ebba och didrik.
En trevlig lördag!

för att liva upp vardagen





igår tyckte jag själv att jag var lite rolig. min mor har en almenacka i köket som vi skriver upp saker på, tandläkrbesök, födelsedagar, olika aktiviteter. Iallafall. Innan dom kom hem igår så skrev jag lite i den. på den 8:onde augusti (dagen dom åkte) skrev jag: Josse blir fri och på den 15:onde augusti (dagen dom kom hem): josse kopplas igen.
Jag gick och fnissa åt det där hela dagen, så dålig humor har jag.





från igår:




 





--




Fan vad kul det var igår. Jag var på ett "retfullt" humör, så jag och sanna stod och drev med väldigt många på harrys. Vi startade kvällen hos gabi, där det shottades och så lyssna vi på mamma mia soundtracket. Sen skulle Jeny hoppa bungyjump. fyfan vad jag vill, synd att det är så dyrt. Hade jag haft pengar hade jag LÄTT hoppat.

Iallafall. När vi kom till harrys var det galet mycket folk men vi gick nästan direkt till mitt och sannas andra hem, schlagergolvet. Vi var alla från början men sakta mend säkert försvann alla tillslut var det bara jag och sanna kvar. Vi stod och dansade mot folk och hade jävligt kul.
Kvällen slutade vid 2 och då gick vi barfota hem, för jag hade (och har nu) så galet ont i fötterna. Plus att jag blev stämplad av en idiot på dansgolvet så nu har jag en början på en blå nagel också.

Ikväll kör vi förhoppningsvis igen!

michael cera - my new baby




fuck brad pitt, michael vartan, jude law, heath ledger och alla andra jag har haft en kärlek till.min nya baby är michael cera, som spelar världens sötaste i super sugen.
ja, man kan bli sådär löjligt tv-förälskad.
vi såg supersugen idag, jag emma, cissi och sanna och när vi såg att han tände en cigg bröt alla (utom cissi( ut i: ååååh.
Ett STORT plus för att han är rökare.
My baby.


--




Jag har hittat en dålig sak med att familjen åker bort. Egoisterna mamma och Bea har tagit med sig våran jävla hårtork, Gjorde jag det mot dom när jag åkte till cypen? Åh nej. Nu måste mitt år antingen självtorka varje dag eller sättas upp halvblött i en knut.
Idag blir det knut, för jag är precis nyduschad och kl 11 ska jag fika med emma, max, cissi och linnéa.  Max är emmas 2 åriga kusin och Linnéa är Cissis lillaystser. Vet egentligen inte varför jag är med i sällskapet efter som jag inte bidrar med nått barn men jag får leka den galna mostern eller något.
På återseende.

our last summer




Denhär dagen började bra. Jag vaknade tidigt (som jag egentligen vill) det gick smidigt attstäda från igår. Jag år en god frukost, lyssnade på mamma mia soundtracket. Men allt som minuterna blev över 11 kom irritationen mer och mer. Nu är jag väldigt irriterad men det finns tid kvar på den här dagen för att det ska vända. En sak är klar iallafall: jag tänker inte slösa bort min dag på att vänta.

this is not what i do




Det här har varit en FÖR lugn helg. Kräftskivan ikväll var väldigt trevlig men när det är helg är man på något sätt inställd på att festa. Jag drack bara några glas vin (och ja, jag slutade dricka när ni gick), vilket var skönt på ett sätt, nu slipper man ligga död imorgon men visst skulle jag hellre känna alkoruset i min hjärna med mina vänner vid den här tiden.
Vi tar igen det nästa helg, då stockholmgrabbarna kommer eventuellt. Vi tar igen det rejält, fest både fredag lördag.
Imorgon ska jag äta lunch med cissi och på kvällen tänkte jag hyra 4 för 44 filmer. förhoppningsvis bjuder mina vänner in sig själva så slipper jag sitta själv.

Och nu tänkte jag lägga mig och kolla på andra säsongen av skins. Var ett tag sen jag såg avsnitten så blev sugen. 


Leave me out with the waste
This is not what I do
It's the wrong kind of place
to be cheating on you
It's the wrong time
she's pulling me through
It's a small crime
and I've got no excuse

Is that alright with you?
give my gun away when it's loaded

shoreline



om jag hade väntat mig är jag pigg som en lärka nu. Ikväll har emma, sanna och fors vart över hos mig. Vi satt och kollade på peter magnusson klipp och på paradise hotel. Imorgon ska vi ha kräftskiva, kräftor, vin, cheesecake, vitlöksbröd! En riktig måltid för en gångs skull, nu lever jag på frysta fiskgratänger och fil och flingor.

Trots att jag aldrig har vart ett bd-fan så känner jag verkligen för deras fan idag! men men, all good things comes to an end.

helvetes natten




Denhär natten har varit den värsta på länge. Jag fick lämna datorn tidigt, min mor och dem skulle upp vid 2 på natten så jag blev tvungen att kolla filmi mitt rum. Jag börjar med Shrek 3. Check. Inte ett dugg trött. Nehe, sätter på slutet på Fun with DIck and Jane. Check. Inte alls trött. Då var klockan nästan 1. Okej, en film till (jag brukar ALLTID somna när jag kollar på film) Nu tar jag John Tucker must die.
Jag börjar ana oråd när den är klar och tänker att det kommer bli en "sån natt". Jag får dom kanske 2 gånger per halvår, jag kan verkligen inte somna. Efter John tucker tar jag Blood diamond. När blooddiamond är klar är klockan 4 och jag är pigg som en nötkärna.
Då sätter jag på Beck. Självklart somar jag inte. Till sist hem till midgård, efter 3 ansvitt somnar jag, vid halv 7 imorse.  Jag som hatar sova bort dagar sov till halv 3 nu i eftermiddagen = det kommer bli svårt att somna inatt också.
Jag hatar min hjärna ibland.

Det var bara det.


basic instinct




http://www.youtube.com/watch?v=yxENMWZcQ84


haha, love it


situation magnusson




För er som alltid undrar vad jag och Viktor pratar om, kolla från och med 6:10.

http://www.youtube.com/watch?v=2D7-kq4lbpA&feature=related

och den här:
http://www.youtube.com/watch?v=goqnHiRt2bs&feature=related
Jag skrattar så jag gråter varje gång.

do you dare me to drive




En sak jag älskar är att kolla på bilder från en festkväll. Speciellt en kväll där man inte har kollat på bilderna en enda gång. En annan sak jag älskar är när någon skickar en bild och skriver en rolig kommentar till eller bilder man zoomar in.

Några från helgen:



Jag skulle INTE vilja möta någon i en mörk gränd när jag är påväg hem från krogen med den blicken jag har på den bilden.



Lägg märke till den deckade Gabi i bakgrunden




Den här är inte från helgen. Den är från studenten, när vi satt i aulan. Den ser inte så rolig ut nu men om du tittar lite högre upp så ser man mig, sitta med ett råflin. Jag trodde det var Frida som höll åpatt ta kort så jag skulle skoja till det och flina. Men så ser jag att det är några esteter, så jag berättar min tabbe för emma och dom. för några veckor såg emma den bilden på en tjejs bilddagbok och nog fan ser man sitta och flina.

--




Ljuga, inte stå för det man gör, skylla ifrån sig,.
Nej tack

what ever happened




Jag fick åka till 4 olika jävla mataffärer igår för att hitta Ben&Jerry glass. Hemköp hade ALLA utom min smak, safiren och ekängen hade inget överhuvudtaget och till sist hitta jag det på ica maxi. Planen för kvällen var att ligga i min säng, äta glass och se den nya Batman filmer. Vid 9 skickade Brink sms och frågade om jag ville komma över till Johanna och dricka vin. Jag spenderade några timmar där. När jag kom hem vid 12 kröp jag ner och åt glass.

Idag är jag hundvakt, så nu måste jag ut med henne.

i wrote you a letter every day for one year




Har preis kommit hem från en lunch på waynes med Cecilia och Emma. Avnjutit en skaldjurssallad och kaffe på det. Vi satt där nästan 2 timmar och pratade. Väldigt trevligt, nu när min mamma jobbar består oftast min lunch av flingor och fil, så det var skönt att äta sig mätt för en gångs skull.
Trots det går jag bara och längtar till "la familia" åker till grekland på fredag, en vecka aaaall aloone. Vi planerade en lräftskiva hos mig på lördag (boka in tjejer) Kräftor, vin, rälpaj, cheesecake..  Efter i helgen ska jag nog ta det lungt med alkoholen ett tag men lite vin skadar aldrig.

o nu ska man komma på vad man ska göra resten av dagen. Tror jag ska hyra 4 för 44 och krypa ner i sängen och moffa. Nu när det regnar gör det inte så mycket om man stanna

helgen














--





Vilken galen helg det har varit. Fest både fredag och lördag. Båda kvällarna spårade ut, på bra sätt. I fredags var vi lite blandat folk och i lördas kom Viktor och hans killkompisar.
Som vanligt körde vi lekar, i dare you, ölspelet, singstar. Kvällen slutade med fyllekäk och singstar till halv 5 på morgonen.
Igår, bakis som ett as, gick jag över till sanna vid 12. Grabbarna var kvar, så vi umgicks och bakisåt tills dom skulle ta tåget hem.

idag ska jag vara barnvakt. Efter det vet jag inte. Är riktigt sugen på att köpa ost med kex och kolla på nya batman filmen.


Det här kan vara bland det finaste jag har sett, tårarna rann när jag såg det:
http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc












carry on, carry on like nothing really matters






När jag vaknade imorse och var som mest lidande över min huvudvärk och mitt illamåeende slår det mig; ikväll ska bli som igår, om inte värre. Körde vi hårt igår kommer det inte inte kunna jämföras med hur vi kör idag.
Det var väldigt kul igår. Ibörjan såg det faktiskt ut som att det skulle bli en lugn kväll, till vi började köra ölspelet och sjunga singstar. Och till alkoholen slog till. Oj oj oj vad packade alla var!
Jag lurade en kille att jag var 28 år.
Jag: Jag är 28.
Han: VA?! Seriöst?!
Jag: He-he, ja.
Han: Åh äntligen någon man kan prata djupare saker med.
Jag: Ja förfan. Vi kan prata om vad somhelst. Jag kan ALLT.
Han: Vad vill du prata om då?
Jag: Vad vill du prata om?
Han: Men vad vill DU prata om?
Jag: vi kan prata om presidentvalet i Usa. Hillary eller Obama?

Jag höll kvar på det här med 28 ett tag.. Det komiska är att det sista jag är insatt i är presidentvalet iUsa. Jag har verkligen ingen aning, jag har bara snappat upp namnet via tidningar. När vi satt ute och rökte erkände jag min lögn och jag tror han blev lite besviken.

Ikväll kommer Viktor och hand kompisar. Då kör vi igen. Nu måste jag försöka att få liv i min kropp, jag har hittils inte fått i mig någonting i matväg, bara kaffe. Har den här jobbiga bakfyllan , illamående men hungrig.

Hade kvällen inte väntat hade jag avslutat med: ALDRIG MER ALKOHOL.

cissis favorit min när hon är full





jag ska bli smart och rolig ikväll




i helgen taggar vi för fest!
vin, breezer, korv, grillning, napa-killar, ensam hemma, sitta ute, lekar, singstar
LOVELY


.