--




Jag har anslutit alla andra med att börja tänka på vad jag ska äta. Aaah vad trist det är, jag är verkligen en sucker för godsaker. Men satte på mig ett par jeans som satt liite tajtare än innan jul och direkt blir jag panikslagen och ska "dra till med drastiska åtgärder".

Började bra i måndags men igår kom jag till jobbet och upptäckte att peter hade fyllt år och det fanns tårta.. Viiips så satt miss Josefine sjögren framför datorn med en kopp kaffe och tårta.

Anyhuuuu, är inne på min andra av tre nätter om jag ska jobba den här veckan. Man blir inte överansträngd direkt utan det är snarare motsatsen, det är tristessen som gör nätterna jobbiga.
Jag har hittils hunnat kolla igenom hela nya säsongen av top model, de nya avsnitten av jersey shore och lite kungarna av tylösand repriser.

Den helgen kommer bli katastrof, från att ha festat alla helger sen i typ november ska jag vara nykter.. Får se hur detta går.

--


en helt vanlig fredag

nu taggar vi för en till festkväll!

det här med facebook

Har precis uppdaterat till den nya profilen på facebook (vägrade först men tydligen fick man inget val tillslut haha) och då kommer det ju upp visningar av några av mina bilder. På hälften av dom pussas jag med någon.
Det här gör mig lite orolig. För ett tag sen hade jag och Gabi varandra som "i ett förhållande"


Det slutade med att halva min släkt och vänner gick runt och trodde att jag hade blivit lesbisk.


Tror det blir till att bläddra förbi dom där bilderna va.

i'll never talk again

Det var längesen jag var såhär omotiverad att göra någonting. Brukar oftast krypa i min kropp om jag inte har jobbat på några dagar, nu är jag mer "äe, får jag jobba så får jag jobba"
Känner ingen lust alls. Tillbringar mina dagar med tv, slappande och lite mys med min systerson.



Var barnvakt idag och jag kan ju säga direkt att jag inte är redo att skaffa barn än. Som jag sa till emelie idag, fan vad tråkigt det är, fattar inte hur mammor klara det! Klart man njuter av att spendera tid med sitt barn men de finns ju inget at göra..

All min uppmärksamhet måste vara på honom och det är jag ine van vid, haha.


Nu ska jag äta lite mat och kolla top model iallafall.
Imorgon är en ny dag.
(inte kan man motionera heller eftersom varje gång man sätter sin fot utanför porten får man fara för sitt liv eftersom det är så halt haha)

det här med drömmar

Många säger att det är bra att ha en drömbok hemma. eh ja, jag tror nog att jag ska skaffa en för mina drömmer de senaste dagarna har varit bananas.



För några dagar sen drömde jag att Emma lurade fast mig i en saw fälla, jag kom undan men förlät henne. (?!) Natten efter det drömde jag att jag hade sex med en på mitt jobb (för typ tredje gången så vettefan vad det här ska betyda) och inatt drömde jag att Alex schulman åt middag hemma hos mig.



Jag hörde på nyhetsmorgon en gång att man ska ta drömmar ganska ordagrant, så om man drömmer att man tex. tappar en tand betyder det att man inte har bitit ifrån till någon och sagt ifrån.



Ska detta alltså betyda:
1. Emma vill döda mig genom tortyr?
2. Vill jag ha sex med personen på mitt jobb? (nej, tyvärr inte)
3.  Kommer jag få träffa alex schulman över en middag?
Tyvärr är alla tre ganska osannolika men jag kan alltid hoppas på nr 3.