man måste dö några gånger innan man kan leva

Just i detta skriva ögonblick sitter jag i mitt kök med tända ljus och lyssnar igenom Håkan hellströms nya skiva. Samtidigt försöker jag med all min kraft behålla befattningen för att inte kasta in min dator i väggen. Jag fick tillbaka min baby häromdagen och nu har jag bara ett problem.
MSN SKITEN VÄGRAR FUNGERA! Jag kan logga in men loggas ur lika fort. Nu har jag gett upp efter ca 10 försök, gissar att alla på min msn lista lär vara ganska trötta på att se "josefine" logga in.
Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta problem. Till råga på allt fixade pappa det "nya" windows så för mig som är vista användare är det ungefär som att läsa brott och straff, jävligt svårt alltså.
Ska se sista avsnittet av kungarna av tylösand sen blir det john blund, rolig som man är nu förtiden. I somras hade jag minsann varit ute och slirat nu, trots att det vankades jobb dagen efter.. Ja det var tider det.

so much to do, so little time



När jag kolla i min kalender inför den här veckan såg jag att det var KAOS. Har tusen olika saker som ska ordnas, handlas och göras. Eftersom en liten födelsedag äger rum på freag måste jag baka och skit under veckan. Ska bjuda först min släkt på mat sen senare på kvällen ska vännerna komma över på vin och kex.

Ska försöka sattsa på att baka till jobbet också, sen står middag hos gabi, lämna datorn hos emelie, yoga, tvättstuga, handla, jobb också på schemat.

Gjorde högskoleprovet i lördags, tror det gick ganska hyffsat iallafall! Jag satt på kvällen och moffade i mig en hamburgetallrik och förberedde mig för en mysig hemmakväll.. så ringer gabi och genast står fest på schemat. En snabb dusch och fixning så satt jag, gabbsan och emma 2 timmar senare hos gabi med första groggen. en riktig lyckad kväll!

Blev en seg dag på jobbet igår sen decka jag i soffan när jag kom hem. Nu gör jag mig redo för en riktig långpromenad!

--




SHit jag hade glömt bort hur sorglig titanic är. När Cissi och emma hade gått hem igår visste jag inte riktigt vad jag skulle titta på, det var bara skit på tv och trots att jag har huuur många filmer som helst kunde jag inte bestämmt mig. Tillslut blev det iallafall titanoc och herregud vad jag grät. Av tre timmar film tror jag att jag grät 2 timmar.
Idag är mina ögon helt rödsvullna så dom på jobbet lär väll tro att jag lider av hjärtsorg eller nått.

Det blir en lugn helg nu, jobbar kväll idag och imorgon. På söndag ska vi fira Forsis som har fyllt år med middag på grappa.

Har själv lite ångest för jag fyller om typ 2 veckor.
21 år... Oh my god.

samtal med min syster




Idag var jag, mina systrar och min mor ute och gick i skogen med våran hund. Vi började träna henne på att spåra genom att springa och gömma oss.

Jag: vi borde träna henne med att spåra blod.
Storasyster: vadå blod?
Jag: Ja, man spårar med blod, det är skitbra träning för henne.
Storasyster: Men vadå, det kan vi ju inte göra. Vem ska skära sig då?
Jag: Va?
Storasyster: Ja, vem ska skära sig av oss så det finns blod?
Jag och lillasyster: HAHAHAH, är du dum eller, man köper ju grisblod i affären! Trodde du seriöst "jaha nej idag bea är det din tur att skära upp handleden och droppa blod."

samtal på jobbet




Jag: på fredag får ni se mina nya, höga skor.
Niklas: vilken färg är dom då?
jag: svarta.
Tomas: vilken färg är klännigen då?
Jag: Blåa.
Niklas: Alltså, hur kommer det sig att ni tjejer vet dagar innan hur ni ska se ut?!
Jag: Ja men alla klär inte träningsoverall 7 dagar i veckan.

aldrig nöjd




Usch jag går runt med en irritation i min kropp och jag hatar det. är egentligen ingen sur människa men har på sistone gått och tänk på saker som jag egentligen inte har någonting med att göra meen så vill man vara snäll och man lägger ner tankar på det iallafall.

anyhuuu,den här veckan knallar på som vanligt. har jobbat idag, det var tydligen kanelbullensdag idag så bakade till dom på jobbet. annars bjuder veckan på simning, jobb och personalfest på fredag.
Vi får se om det blir kaos som de andra gångerna när vi har festat på jobbet.

the blowers daughter



jahapp, så var det fredagkväll och jag ligger redo för sömn i sängen. Jobbar imorgon så har inget annat val. Tyvärr har inte mina grannar den aktiviteten imorgon så jag antar att jag kommer få lyssna till efterfester sent inpå lördagsmorgonen. Ska fan gå med en trumpet i trapphuset imorgon när jag går till jobbet 7.10.


Nu har gabbsan åkt iväg igen, det är skönt att ha henne här när ens huvud är ett enda stort kaos och ingenting fungerar. Meeen nu är det bara två veckor tills hon är hemma igen!