en vanlig festkväll för gabi




Man kan klassa henne som den tjejen som gör en lite annolunda entre. Oftast kommer hon lite senare än alla andra, inte för att hon är oförskämd och vill vara försenad utan för någonstans på vägen har hon blivit tvungen att stanna upp för att få upp den där ölburken hon ska börja dricka, redan innan hon kommer till festen. För hon är en av oss få som räknar att förfesten börjar när hon lägger sig i badet vid 3 på eftermiddagen.
Iallafall, väl framme tar hon det lungt till en början (om det är en bra kväll då hon bara har druckit 1-2 öl innan hon anländer) Hon sätter sig oftast i en fotölj, vet inte vad hon har emot soffor. (det är bevisar att du oftast sitter i en fotöj) se bild nr 1.
Jag tror detta är för att hon ska få sitta och dricka upp sig ifred. Ju längre in på kvällen vi kommer desto högljudare blir hon. Och hon har en tendens att skrika när kvällen går mot sitt slut. Det är nästan så man måste ha öronproppar på sig. Oftast skriker hon nonsens, så det är egentligen ingen som lyssnar sådär jättenoga. Hon kan tillochmed vara riktigt rolig ibland. Men när hon känner att det har blivit nog tar hon sitt förnuft till fånga ochsätter sig lite i bakgrunden och bara tar det lungt (se bild nr 2)

Hon är också en av oss som verkligen kan inse när det är nog. då ringer hon oftast och skriker på sin mamma att hon vill hem sen åker hon hem också.(se bild 3) Med lite spår i trädgården som bevisar att hon verkligen har vart där.

Men. Detta är också om det är en hemmafest. Är det krogen kan det sluta på hur många sätt som helst. Däcka inne på krogen så hon blir utslängd. Hamna i skiftinge med rosaarmhålor för hon har hoppat på fel buss. Dra med en stackars liten 15-årig hem till henne och säga åt honom "slå dig ner i min säng så kommer mamma gabi snart och tar hand om dig" sen anländer hon iklädd ett genomskinligt linne och ridpiska i handen.
Okej, det där sista har kanske inte hänt (eller jo att hon drar med en 15 årig kille hem men inte resten) men eftersom det är Gabi jag skriver om så är det bara en tidsfråga.



bild nr 1




bild nr 2




bild nr 3

Kommentarer
Postat av: Rogic

HAHAHAHAHHAHAH jag dööööööööööööööööööööööööör


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback